MKG' Alıntı:altı üstü bir yükseltme işi ne bu kadar dert anlamadım ;D ;D ;D ;D
Teşekkür ederimorsa' Alıntı:Aracınızı oluşturma safhanızı ilgiyle takip ediyorum. Her araca değer katıp bilinçli olarak off-road'a hazırlamanızı izlemek çok keyifli.
Bir şekilde ayna mahruti temin eden adreslere ulaşabilirim ama sizin olumlu yorum yaptığınız yerin internet adresini yazabilirseniz sevinirim.
Takipteyim.
Kolaylıklar.
;D ;D ;D ;DMKG' Alıntı:Umut bu gün Şaşmaz Sanayide 17:45 civarlarında hareket halinde kırmızı renkli ufak tefek bir BJ 60 gördüm senin Toyata' mıydı ;D eğer senin Toyata ise o kadar yükseltmeyi iki takozlada çözerdin ;D ;D ;D
Yuh abicim izin mi istiyosun benden ;D ;Dhsbasar' Alıntı:O minik BJ60 ı bugün gördüm, ilk defa bir 60 serisi gözüme güzel göründü.
Aradım seni ulaşamadım, ulaşsaydım direksiyonuna geçmek için izin isteyecektim, o kadar çekici geldi bana ;D ;D ;D
Hayırlı olsun.
umutcelikel' Alıntı:Yuh abicim izin mi istiyosun benden ;D ;D
Yazmıştım ya... Amerikadan geliyorlar haftaya, Çarpışantürk fiyatına...hsbasar' Alıntı:Hele bir tamamlada bir tur atarız ;D
Jant konusundaki planını değişmişsin.
umutcelikel' Alıntı:Yazmıştım ya... Amerikadan geliyorlar haftaya, Çarpışantürk fiyatına...
Abi bi boya atmış gördüm pajerolara gelen jantlara.. ister yarışa girsin ister saksı yap sıfır janta öyle boya atmaz insan günah...hsbasar' Alıntı:Ben bu konuyu yeni farkettim, müsait bir zamanda baştan sona okurum.
Bugün sanayide öğrendim amerikadan getirteceğini, çok isabet olmuş.
umutcelikel' Alıntı:Abi bi boya atmış gördüm pajerolara gelen jantlara.. ister yarışa girsin ister saksı yap sıfır janta öyle boya atmaz insan günah...
Sıyırdım sipariş ettim sonunda...İnşallah uyumsuzluk olmaz...5000 defa ölçtük.
umutcelikel' Alıntı:Teşekkür ederim
ebay.com.au'dan "justdifferentials" dükkanından aldım... 209 USD tanesi.
Haftaya detaylı yorumlarımı da yapacağım inşallah)