XXSİLVERADOXX
kzj 70 fj40
Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu
umut resim pls
umut resim pls
Abi jant ve dodikler bu hafta geliyor. Hepsi bir olsun diye almadım arabayı. Bu hafta sonu tam resmi yollarım umarım. Test sürüşüne çıktım geçen gün, 70-80 e kadar sorunsuz, 5.29 lar tam olmuş çekişi vs aynı orjinali gibi... Ancak daha yüksek süratte tahmin edildiği gibi gezme var. Çok muhtemel ön aks kafaları kovanın döndüğü yönün aksine aynı miktar dönecek. (İnternette manyağın biri öyle yapmış, ki fabrika ayarlarının aynısını tutturmak sadece öyle olabilir gibi) Allahtan tamircim üşenmiyor da yapacak bu hafta.XXSİLVERADOXX' Alıntı:umut resim pls
umutcelikel' Alıntı:Abi jant ve dodikler bu hafta geliyor. Hepsi bir olsun diye almadım arabayı. Bu hafta sonu tam resmi yollarım umarım. Test sürüşüne çıktım geçen gün, 70-80 e kadar sorunsuz, 5.29 lar tam olmuş çekişi vs aynı orjinali gibi... Ancak daha yüksek süratte tahmin edildiği gibi gezme var. Çok muhtemel ön aks kafaları kovanın döndüğü yönün aksine aynı miktar dönecek. (İnternette manyağın biri öyle yapmış, ki fabrika ayarlarının aynısını tutturmak sadece öyle olabilir gibi) Allahtan tamircim üşenmiyor da yapacak bu hafta.
XXSİLVERADOXX' Alıntı:yunus bey kardan şaftı açalım birazcık, bildiklerimizi paylaşalım
Tamam şimdi anlaştıkumutcelikel' Alıntı:Kardan şaft maft gerekmeyecek. Kovan yine yukarı doğru açılı kalacak, aks kafaları ters yöne doğru dönüp kaynatılacak...
yavuz-çelikel' Alıntı:yunus bu üçüncü resimdeki fazla salgı yapmazmı?
yunus bager' Alıntı:Yapmaz abi onlar bildiğimiz normail çift mafsal değil içinde farklı bir burç var ve aşınıncada tamiri yok at yenisini al hesabı