yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu
Bu çift mafsallı şaft Mustafa abininde anlattığı kısım bozulmadıysa balas yapmaz hatta 2 cift mafsal olsa bile
ama şöylede bir durum söz konusu eğer cift mafsallı şaftın balansını şaftcıda aldırısanız sorun olabilir ama sadece endüstriyel balanscılara giderseniz balansı motlaka alınır
şafcının balans makinası ile endüstriyel balanscıların makinası aynı değil
Abi sendeki şaftın egsoza değmesi diferansiyelin yukteyken makaslardan burulmasıyla alkalıyavuz-çelikel' Alıntı:ön aksta yaptığım 4 inçlik yükseltmeden sonra çıktığım ilk arazi denemesinde tık tık ritmik bir ses geldi benim araçta.Kontrolünü yaptığımda çiftli istavroz mafsalın nalbant işi eksoza değdiğini)
) tespit etmiştim.Ön hubları kitlediğimde ortaya çıkmıştı bu durum. Önceki testlerde hubları kilitlemedim ve arazi vitesine takmadım.Dolayısı ile şaft dönmedi. Boştaki döngü ile yükteki döngü arasında çift mafsallı eklemlerde salgı oluyor.Benim şahsi fikrim ortadaki kayıcılı şaftın iki ucuda çiftli mafsal olan şaftlarda salgı miktarının boru kısımda salgısının artacağı yönünde.
Bu çift mafsallı şaft Mustafa abininde anlattığı kısım bozulmadıysa balas yapmaz hatta 2 cift mafsal olsa bile
ama şöylede bir durum söz konusu eğer cift mafsallı şaftın balansını şaftcıda aldırısanız sorun olabilir ama sadece endüstriyel balanscılara giderseniz balansı motlaka alınır
şafcının balans makinası ile endüstriyel balanscıların makinası aynı değil