Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,188
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

evelsi gün arka lastikleri sökmüştük çamurluk dodiklerini takmak için . sol tarafın lastiğini sıkmayı unutmuşum. o günun sabahı arkaya 400kg yuk koydum bursaya gidecektim gemlik rampasını çıktıktan sonra arka sol tekerin bijonları çıktı lastik fırladı sol şeritteki aracın önüne düştü. sol daki araç önden bay hasar aldı arkadan gelen araçlarda hendekti şarampoldu derken ortalık karıştı birbirine. allahtan çok buyuk şeyler olmadan atlattık olayı. kaza raporlarını düzenledikten sonra ben yedek lastiği takıp yola devam etim buyuk hasar olduğunu sanmıştım ama toyota farkı işte :D arka kasanın çamurluğu biraz göçtü ama düzelecek bişey .

Etiketler

scrambler' Alıntı:
evelsi gün arka lastikleri sökmüştük çamurluk dodiklerini takmak için . sol tarafın lastiğini sıkmayı unutmuşum. o günun sabahı arkaya 400kg yuk koydum bursaya gidecektim gemlik rampasını çıktıktan sonra arka sol tekerin bijonları çıktı lastik fırladı sol şeritteki aracın önüne düştü. sol daki araç önden bay hasar aldı arkadan gelen araçlarda hendekti şarampoldu derken ortalık karıştı birbirine. allahtan çok buyuk şeyler olmadan atlattık olayı. kaza raporlarını düzenledikten sonra ben yedek lastiği takıp yola devam etim buyuk hasar olduğunu sanmıştım ama toyota farkı işte :D arka kasanın çamurluğu biraz göçtü ama düzelecek bişey .
Geçmiş olsun herzaman dikkat etmekte fayda var....

saol ümitcim. önümüzdeki hafta sonu bizde gariban arb si yapcez inşallah :D bakalım bişeye benzetebilecekmiyiz. çzmurluk dodiklerini de taktıktan sonr abanın görüntüsü bi okadar değişti. butun yalovayı hilüx manyağı yaptık :D

scrambler' Alıntı:
saol ümitcim. önümüzdeki hafta sonu bizde gariban arb si yapcez inşallah :D bakalım bişeye benzetebilecekmiyiz. çzmurluk dodiklerini de taktıktan sonr abanın görüntüsü bi okadar değişti. butun yalovayı hilüx manyağı yaptık :D
:smiley:)))))))))))))))))))
olsun abi gerilla kamyoneti bu ne taksan yakışır merak etme... ;D

Salih bey çok geçmiş olsun. Cana zarar gelmemiş olması sevindirici.

Bu arada dodikli fotoğrafları en kısa sürede bekliyoruz. Bende gariban dodiği  ( gariban arb' sinden esinlenerek  :D  :D ) yaptırdım boya işlemi kaldı detaylı fotoları sonra eklerim.

onuda takayım bunu takayım şundanda yapayım derken beyin yoruldu tabiiii büyük geçmiş olsun salih bey

arb değil warn o bikerem
o dediğin olay 31 inç MT'lerden sonra güzelleşti bu arada...

üstad benim alacağım araçta ( az kaldı ) 235 / 85 / 16 lastik var bu durumda biraz daha yakıt artıyor gibi mi oluyor ve performans değişirmi?

scrambler' Alıntı:
Salih bey çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. yeni resimler çamurluk düzeltilip boyandıktan sonra artıkın :D

gencerkorkut' Alıntı:
üstad benim alacağım araçta ( az kaldı ) 235 / 85 / 16 lastik var bu durumda biraz daha yakıt artıyor gibi mi oluyor ve performans değişirmi?
lastik ebatları çokta küçük değilmiş gibi görnüyor ama performansı ve yakıtı çok etkileceyeceğini sanmam. bende bi değişiklik olmadı gibi bişey yani.

byseyyah' Alıntı:
Salih bey çok geçmiş olsun. Cana zarar gelmemiş olması sevindirici.

Bu arada dodikli fotoğrafları en kısa sürede bekliyoruz. Bende gariban dodiği ( gariban arb' sinden esinlenerek :D :D ) yaptırdım boya işlemi kaldı detaylı fotoları sonra eklerim.
sizin araçta çok güzel yeni resimleri bekliyoruz inşallah

gencerkorkut' Alıntı:
Abi bana kalırsa yokuşta kalkış ve rampa performansı düşebilir biraz. km saati de yanıltıcı olacağından tüketim hesaplanamayabilir.gpsten bakmak lazım. benim şu anda tam doğru gösteriyor km saati, gpsten kontrol ettim. MTlerle Kartalkayaya git gel ve offroad 22 krş yaktı. (4 kişi)

umutcelikel' Alıntı:
Abi bana kalırsa yokuşta kalkış ve rampa performansı düşebilir biraz. km saati de yanıltıcı olacağından tüketim hesaplanamayabilir.gpsten bakmak lazım. benim şu anda tam doğru gösteriyor km saati, gpsten kontrol ettim. MTlerle Kartalkayaya git gel ve offroad 22 krş yaktı. (4 kişi)
baba senin alet 2.8 di dimi 22 kuruş süper bi rakam. ben o rakamı 2.4 le bile zor yakalıyorum. (ortalamada yani ) geçenlerde 2.8 düştü 96 model fiyatı da süperdi ama kısmet değilmiş işte napacan. bide kafama takılan bişe oldu parçacı 2.8 in motor parçasını bulmakta zorlanırsın dedi sen ne diyorsun bu konuda ?

Abi kırsal motorinle o kadar yakıyor valla...Derler ya ufak hacimde daha çok bastığından daha çok yakar diye...Belki öyledir hakikaten...
Motorun içi ile ilgili bir parça sıkıntım olmadı, daha doğrusu ihtiyaç olmadı. Aldığımdan beri tıkır tıkır kullanıyorum ;D Ama 2.4 de de ha deyince parça hemen stoktan çıkmıyordur bana kalırsa...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR