hasanfb
JEEP ˙·٠•★
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
Güle güle kullanmaya devam edin aracınızı.. çok güzel olmuş..
Güle güle kullanmaya devam edin aracınızı.. çok güzel olmuş..
;D ;D ;D Ne tesadüf yoksa siz de mi benim gibi YILLIK 282 TL ödüyorsunuz??scrambler' Alıntı:size tamamen katılıyorum umut bey ve artı olarak bandrol masrafınıda eklemek istiyorumD
aynen umutbey. milletin ödediği banrol ü duyunca dudaklarım uçukluyor valla. hani hilüxler masrafız arabalardır diyorlarya, gerçekten masrafsızlar hemde heryönüyleumutcelikel' Alıntı:;D ;D ;D Ne tesadüf yoksa siz de mi benim gibi YILLIK 282 TL ödüyorsunuz??
kadri bey övgüleriniz için çok teşekkür ederim yeni eklemelerde yaptım. dif kilit ve dif. diresiyon siparişi de verdim inşallah önümüzdeki ay onlarıda tamamlamış olurum. ben de her geçen gün araca daha çok bağlanıyorum. gerçi sizin aracınızın tırnağı olamaz ama olsun inşallah bi gün bana kısmet olur sizinki gibi bi pajero sizde allah kazasız belasız sürüşler versin.kadri' Alıntı:ben hillux sünü yakından görmüş birisi olarak 10 numara diyorum
hatta daha çok şeyler de söylerim ama nazar değer diye söylemiyorum.
dayanıklılığı ve sağlamlığıyla ün yapmış bir aracı bir kere topladığınız zaman
uzun yıllar problemsiz kullanırsınız.Bence tek eksiği arkaya dif.kilit.
onu da halledersen süper olur.
bende öyle biliyorum fakat benim aracın üzerinde kilit çıkmadı değiştiril olması muhtemel tabi. napalım bende değiştiricem artık.ergin61' Alıntı:85-87 arasında limited kilit standart değilmi