Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,178

Etiketler

Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

taşekkür ederim inşallah önümüzdeki hafta sonu gerekli eklemeleri yaptıktan sonraki resimlerinide koyucam buraya eminimki o resimleri gören herkes hilüx hastası olacak :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D Ne tesadüf yoksa siz de mi benim gibi YILLIK 282 TL ödüyorsunuz??
aynen umutbey. milletin ödediği banrol ü duyunca dudaklarım uçukluyor valla. hani hilüxler masrafız arabalardır diyorlarya, gerçekten masrafsızlar hemde heryönüyle :D

Yeni model hiuxlerin bandrol parasına bir yıl gezilir, bu paraya bizim hiluxlere her yıl komple boya ve bakım yapılır... Daha da geliştirilebilir. :D :D :D

ben hillux sünü yakından görmüş birisi olarak 10 numara diyorum
hatta daha çok şeyler de söylerim ama nazar değer diye söylemiyorum.
dayanıklılığı ve sağlamlığıyla ün yapmış bir aracı bir kere topladığınız zaman
uzun yıllar problemsiz kullanırsınız.Bence tek eksiği arkaya dif.kilit.
onu da halledersen süper olur.

kadri' Alıntı:
ben hillux sünü yakından görmüş birisi olarak 10 numara diyorum
hatta daha çok şeyler de söylerim ama nazar değer diye söylemiyorum.
dayanıklılığı ve sağlamlığıyla ün yapmış bir aracı bir kere topladığınız zaman
uzun yıllar problemsiz kullanırsınız.Bence tek eksiği arkaya dif.kilit.
onu da halledersen süper olur.
kadri bey övgüleriniz için çok teşekkür ederim yeni eklemelerde yaptım. dif kilit ve dif. diresiyon siparişi de verdim inşallah önümüzdeki ay onlarıda tamamlamış olurum. ben de her geçen gün araca daha çok bağlanıyorum. gerçi sizin aracınızın tırnağı olamaz ama olsun inşallah bi gün bana kısmet olur sizinki gibi bi pajero sizde allah kazasız belasız sürüşler versin.

benim bilgilerim kulaktan dolma yanlışlık payı çok yüksek. ve bu araçtan evvel hiç japonlarla ilgilenmemiştim. çokta bilgi birikimim yok o yüzden. ama kilitli dif. muhakkak takıcam. zaten defransiyelimde az da olsa bi ağlama var. dif takmak için bu da yeterli sebep zaten :D

Ben taktırdım. Hatta kırdım bile, şu an sanayide. Balatalı tip mi yoksa yaylı mı nedir sistemi bilmiyorum, açıp bakacaklar ayar mı problem yoksa kırılan kopan birşey mi var bilmiyorum ama hakikaten işe yarayan birşey...İki çekerde arka hafiflikten ötürü geri geri yokuş çıkmak bile mümkün değil kilit yoksa...

çok geçmiş olsun eğer masrafı buyukse değiştirmenizi tavsiye ederim. ben ankarada buldum 650 ytl fiyat verdiler bence makul bi rakam. inşallah sizinki fzla masraflı değildir.

ben fronteradan biliyorum kullandığınız yağın çok buyuk etkisi var. kilitli defransiyele vizikositesi yuksek yağ kullanmak gerekiyor. eğer buna uymazsanız defransiyeliniz zarar görüyor ve 90 ve üzeri açılardaki dönüşlerde dif . kilitlemeye çalışıyor.

jantlar dehşet.. mat siyah harika. jantları nereden temin ettiniz? mickey thompson herhalde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR