abi haberleşelim o zamankadri' Alıntı:Salih bey inanın bende linkte sizin resminizi görünce sanki eski bir dostumu
görmüş gibi mutlu oldum,umarım yine görüşürüz,sizin ki gibi araca dahil olarak gezi yapmaktanda onur duyarım.
bu arada aracım v6 3500![]()
valla bu hafta sonu gelmem imkansız ama öbür hafta olabilir.TA2SL' Alıntı:Selam arkadaşlar bu hafta sonundada kartepeye gelmeyi düşüneniniz varmı acaba?
ben yalova dayım kadri bey..kadri' Alıntı:Adapazarındayım,sen İzmittesin değilmi
aslında söylediğiniz çok mantıklı harcadığım parayla yeni modelini alabilirdim fakar geleceğe dönüş filiminden (sene 89 ) çok etkilenmiş im zannediyorumki hilüx ün yeni kasasını bile daha iyi fiyata bulduğum halde almadım. bu araçtan son derece memnun kaldım artık gündeliğe bile kullanmya başladım. hatta kardeşiminde çok hoşuna gitti ondan sıra kalırsa ben kulanıyorumselo65' Alıntı:araç cok güzel olmuş elinize sağlık ama bence masraftan ziyade harcadıgınız parayı ustüne koyup daha yüksek model araç alırdınız .iyi günler.
Yeni modelini aldığında, 4 defa servise masraflı olarak girdiğinde bir araba parasını verdikten sonra pişman olurdu bence....İnanın bu yılların Hiluxları dünyadaki en dayanıklı, sorunsuz ve ucuz parçalı araçları. Kullanıcı aracını seviyor ve yeni modelin sahip olduğu lüks özellikler ile ilgilenmiyorsa gerek hobi gerek günlük kullanımda maksimum tatmin olacaktır.selo65' Alıntı:araç cok güzel olmuş elinize sağlık ama bence masraftan ziyade harcadıgınız parayı ustüne koyup daha yüksek model araç alırdınız .iyi günler.