ilkakdeniz
Zirve
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??
işaret koyalım fotoğraflara bakalım avunalım
işaret koyalım fotoğraflara bakalım avunalım
bacarmobil' Alıntı:Mert pokut yaylasına çıktınız mı? ve daha ileriye gittiniz mi? hava şartları nasıldı?
;D ;D ;D ;DRedlinE' Alıntı:Erkut bey konuşturup eglenirken dikkat edinde kizdirmayin.
warmaster' Alıntı:karadeniz baştan başa çok güzeldir küresel ısınma gerçekleştide millet daralınca farkına vardı buraların yoksa şileden girip bir sarp tan çıksan anlatacak çok şeyler bulursun. kaldıki canın sıkıldıkça Laz lar var bedava eğlence adamları konuştur yeter![]()
bacarmobil' Alıntı:Erkut Bey merhaba, ne diyim ben küresel ısınma, çernobil vs. vs. benim için çok mühim değil çünkü ben de karadenizliyim ve bir çok defa baştan sona karadeniz turu yaptımama istanbuldan gelip hemde böyle koca tekerli, koca motorlu ve donanımlı araçlarla her zaman nasip olmuyor ne yazık ki olursada maliyetli oluyor
diğer faktörleri saymıyorum iş vb. durumları.. takdir edersiniz ki yaşadığımız şehrin yakınlarını tercih etmek durumunda kalmakdayız.
buyrun bu linki de inceleyin: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63308.120