The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 290
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,435

Etiketler
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

olcayto yanımda...temizlik var... ;D akşama mesaiye başlar.... ;) 700 resim var yavaş yavaş yollayacak.....acele yok burada işimiz var değilmi.... ;D

yeni görüntüleri bekliyoruz şimdiden emeginize ve elinize sağlık.

Mert pokut yaylasına çıktınız mı? ve daha ileriye gittiniz mi? hava şartları nasıldı?

bacarmobil' Alıntı:
Mert pokut yaylasına çıktınız mı? ve daha ileriye gittiniz mi? hava şartları nasıldı?

burak pokuta çıktık... daha ileri gitmedik çünkü yol yok.. yeni bir yol yapmışlar yaylanın solundan ancak o yol aşağı doğru iniyor.. yani pokutun olduğu dağda daha bir zirve nokta yok... hava inanılmaz güzeldi ve açıktı... her yeri görebildik. genelde o bölgede sis oluyor ama biz havanın en açık haline denk geldik... ve hayatımda gördüğüm en güzel yerdi diyebilirim ;)

karadeniz baştan başa çok güzeldir küresel ısınma gerçekleştide millet daralınca farkına vardı buraların yoksa şileden girip bir sarp tan çıksan anlatacak çok şeyler bulursun. kaldıki canın sıkıldıkça Laz lar var bedava eğlence adamları konuştur yeter :D

Erkut bey konuşturup eglenirken dikkat edinde kizdirmayin.

Yok kızdırmam ben çerkes im köken olarak aralarında büyüdüm buralı insanların. ama gerçekten iyi sentezdir Karadeniz özellikle benim büyüdüğüm Bafra sakat bir yerdir Laz, Kürt, Boşnak, Muhacir, Gürcü, Yerli, Tatar, Arnavut, Türkmen ne arasanız vardır. Haklısınız Laz lar ve Arnavutlar la kıs sürede başınız belaya girebilir. kolay kızan milletlerdir. 160 senelik esnaf aileyiz sıkıntı yok şükrolsun :D eşimin aileside Laz bu arada :D ??? ???

warmaster' Alıntı:
karadeniz baştan başa çok güzeldir küresel ısınma gerçekleştide millet daralınca farkına vardı buraların yoksa şileden girip bir sarp tan çıksan anlatacak çok şeyler bulursun. kaldıki canın sıkıldıkça Laz lar var bedava eğlence adamları konuştur yeter :D

Erkut Bey merhaba, ne diyim ben küresel ısınma, çernobil vs. vs. benim için çok mühim değil çünkü ben de karadenizliyim ve bir çok defa baştan sona karadeniz turu yaptım ;) ama istanbuldan gelip hemde böyle koca tekerli, koca motorlu ve donanımlı araçlarla her zaman nasip olmuyor ne yazık ki olursada maliyetli oluyor ;)diğer faktörleri saymıyorum iş vb. durumları.. takdir edersiniz ki yaşadığımız şehrin yakınlarını tercih etmek durumunda kalmakdayız.
buyrun bu linki de inceleyin: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63308.120

ewwettt, başlıyorum arkadaşlar,

DSC_0011.jpg

DSC_0013.jpg

DSC_0019.jpg

DSC_0030.jpg

bacarmobil' Alıntı:
Erkut Bey merhaba, ne diyim ben küresel ısınma, çernobil vs. vs. benim için çok mühim değil çünkü ben de karadenizliyim ve bir çok defa baştan sona karadeniz turu yaptım ;) ama istanbuldan gelip hemde böyle koca tekerli, koca motorlu ve donanımlı araçlarla her zaman nasip olmuyor ne yazık ki olursada maliyetli oluyor ;)diğer faktörleri saymıyorum iş vb. durumları.. takdir edersiniz ki yaşadığımız şehrin yakınlarını tercih etmek durumunda kalmakdayız.
buyrun bu linki de inceleyin: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63308.120

Çok güzel bir gezi olmuş paylaşımlar güzel gerçi kocaman offroad aracı ile gittiğiniz yerlere demin Mert beyin'de verdiği yakıtlara bakarak bir Transporter yada benim gibi Fiorino ile gitmek daha akılcı sanırım ama yine de emek harcanmış ve sizinle bütünleşmiş bir araç dururken düşünceye kalmış. Ama bir forumcu arkadaşta kangoo ile gittiğini yazmış.
Zaten forumun amacıda bu yapılanları tecrübeleri serbest kürsüde paylaşıp tecrübelerden yararlanmak. Ben ilk defa bu forumu okumaya başladığımda 2.5 sene filan önce ; üye değildim ki gerektirmiyor. Değişik gezi yorumları vs vs varken ne zamandı hatırlamıyorum bir gün çarpıldım. Buaraya geldiklerinde kendilerine de ilk söylediğim ''The Team 34 gece yön bulma oyunları'' başlıklı makale gerçi tat kaçıran müdehalelerde oldu ama Allah'ım dedim ekip böyle olucak. Eşlerin katılımı ekipteki ruh ve offroad anlayışları bayıldım. O zaman RR P38 leri araştırıyordum tipi hoşuma gittiği için şimdi offroad donanımı olan yada uygulanabilecek bir araç arıyorum gerisini siz düşünün :D
Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum zaten beğenimi anlamışlardır diye düşünüyorum.
Küresel ısınmadan kastım ; Ege. Akdeniz tatil konusunda meşhurken,Asmalı Konak dizisi olmadan Göreme yi bilmeyen, Parmaklıklar ardında çekilmeden Sinop diye bir yerden haberi olmayan; dokusu havası insanı doğası ile harika Karadeniz i göz ardı eden ve siz belki bilmiyorsunuz belki ama gezi işi ile ilgili olupta Karadenizde şelale mi varmış yahu trt 4 de belgeselden görmüş arkadaşlar diyen tipler geziyor şuan Karadeniz'i :D :D

Biz , iki araç, ben ve eşim...Bülent Aytemiz ve eşi arife günü öğleden sonra yola çıkarak , Samsun gecelemeli yola devam edip Rize'ye ulaştık....bu gördükleriniz yol fotoları olup, Rize'ye kadar aralıksız devamlıdır.....

DSC_0047.jpg

DSC_0048.jpg

DSC_0050.jpg

DSC_0052.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri