The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 290
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,483
Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

yerel ulaşım araçlarını da zaman zaman kullandık...tabi cesaret edenlerle..... :D :D

ben bir ara arkaya asılmayı denedim ama taşıyamayacağından korkarak yarıda bıraktım....bundan sonrasında ise üzerinde olan arkadaş lastik top misali yaylanarak yukarı çıktı... ;D ;D

DSC_0238.jpg

DSC_0245.jpg

DSC_0247.jpg

DSC_0248.jpg

Etiketler

bsayil' Alıntı:
Bülent abi bu vesile ile doğum günün kutlu olsun ;D ;D
3 gün sonra benim yaşgünüm vardı ama kimse hatırlamadı, Barbaros kardeşim..... :( :(

şaka şaka...ben bu tip kutlamaları sevmediğimden , hatırlatacak kişiler sıkı sıkı tembihliydi.....bu vesile ile de bende kendime Trabzon Kazaz Örme tesbih hediye aldım... ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
3 gün sonra benim yaşgünüm vardı ama kimse hatırlamadı, Barbaros kardeşim..... :( :(

şaka şaka...ben bu tip kutlamaları sevmediğimden , hatırlatacak kişiler sıkı sıkı tembihliydi.....bu vesile ile de bende kendime Trabzon Kazaz Örme tesbih hediye aldım... ;D ;D
Olcayto abi sana da mutlu yıllar valla farkında değilim ben de ;D ;D ;D ;D

zaten içim yanarak bakıyorum resimlerede ;D

bsayil' Alıntı:
Olcayto abi sana da mutlu yıllar valla farkında değilim ben de ;D ;D ;D ;D

zaten içim yanarak bakıyorum resimlerede ;D
eyvallah birader......keşke gelebillseydin, ama üzme kendini....bizimde tadı damağımızda kaldı, tekrarlarız bir daha.....yine birlikte oluruz.....hele bir aracını yenile sen.....bak Navara'yı çekiciyle gönderdik İstanbul'a (iyi ki elden çıkarmışsın.... ;D) disco , kendini zor attı ,yakıt tüketimi 3'e katladı, bağıra bağıra geldi....yarın sanayide....

en mantıklı seçim Toyota, sakın başka macera arama...aklın yolu bir....reklamları doğru yapmışlar...çıkarım senle her yola derken.... :D :D

olcaytogezer' Alıntı:
eyvallah birader......keşke gelebillseydin, ama üzme kendini....bizimde tadı damağımızda kaldı, tekrarlarız bir daha.....yine birlikte oluruz.....hele bir aracını yenile sen.....bak Navara'yı çekiciyle gönderdik İstanbul'a (iyi ki elden çıkarmışsın.... ;D) disco , kendini zor attı ,yakıt tüketimi 3'e katladı, bağıra bağıra geldi....yarın sanayide....

en mantıklı seçim Toyota, sakın başka macera arama...aklın yolu bir....reklamları doğru yapmışlar...çıkarım senle her yola derken.... :D :D
;D ;D ;D ;D inşallah abi

evet aracı yenilemem lazım artık gene çok uzadı bu iş abi senin yakıt tüketimi ne oldu onuda merak etmiyor değilim ???

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D inşallah abi

evet aracı yenilemem lazım artık gene çok uzadı bu iş abi senin yakıt tüketimi ne oldu onuda merak etmiyor değilim ???
istasyondan çıkarken sıfırlamıştım , gaz alıp....akşam kapının önüne kadar toplam 2770 km yol yaptım, aldığım gaz 1.362 TL. yaklaşık 40 TL kadar içinde vardı..bugün dolum yaptığımda....km başı ortalama 0.477 krş....benzin neredeyse hiç kullanmadım desem yeridir. 2.200 metre irtifalara kadar çıktık, gaz pompalamada kesinti olmadı, korkum yükseklerde kesintiydi...yani şehir içi ortalama kadar.....hız 80 ila 130 km arası , bu da ortalama 100 km gibi düşün......

abi senin tüketimde normalmiş ya ama mert biraz fazla tüketmiş bende 440 krş yaktım km de ;D

bsayil' Alıntı:
abi senin tüketimde normalmiş ya ama mert biraz fazla tüketmiş bende 440 krş yaktım km de ;D
o biraz gelişte fazla bastı herhalde...birde dönüşte manifold kaçağından fazlaca yaktı.... :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR