terıos

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan el!f Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,237
Ynt: terıos

Selamlar ... Terios sahipleri biraz kızacak ama aynı fiyatlara grandvitara bulunabilir hem yolda hemde yol dışında çok daha memnun edici olur ... saygılar
 

Etiketler
Ynt: terıos

Emre ye katılıyorum.yanılmıyorsam terios lar vergi olarak 1.3 diye satılıyor ama 1.6 gibi vergilendiriliyor mu? yanılıyorsam doğrusunu bilelim.
 

Ynt: terıos

freegraf' Alıntı:
Emre ye katılıyorum.yanılmıyorsam terios lar vergi olarak 1.3 diye satılıyor ama 1.6 gibi vergilendiriliyor mu? yanılıyorsam doğrusunu bilelim.
Daihatsu Terios'un nun motor hacmi 1298cc yani 1300 cc'nin altında olduğu için 1400-1600 aralığında vergilendirilmiyorlar.
O dediğiniz durum motor hacmi 1328 cc olduğu için Suzuki Jimny'de sözkonusu
 

Ynt: terıos

cihat bey teşekürler teredüt tey dim . epey oldu unuttum.hep cimny ile karıştırıyorum.şimdi doğrulandı.Fakat yeni nesil yani şu an satılanlar ise 1.5 tir.ve ilk cıktığında gold da yoktu bi alt modeli aldık .tüp olayını ise tesişsat var daha sonra isterseniz ceviririz dediler.şimdi durum hedir pek fikrim yok tüplü satıldımı nedir.acıkcası bilen konuşsun.birkac niyetlenmeden sonra biraz seyirci konumundayım şimdi.. iyi paylaşımlar.
 

Ynt: terıos

Bildiğim kadarıyla tüplü olarak satılmıyorlar. Servisle görüşmek gerek, LPG takılınca garnti kapsamına çıkıyıor mu öğrenmek gerek. Şimdi bir de Terios ECO diye birşey çıkartmışlar 4x2.
 



Ynt: terıos

Selam :smiley:
Terioslar sipariş üzerine fabrika çıkışlı lpg takılarak satılıyor.
Senelik vergi olayına gelince 1.5 2008 model terios kullanıcısıyım ve vergi 628 lira :smiley:
 




Ynt: terıos

2003 model SX AT AC Terios ' um var. Aracı 100.000 ' de satın aldım. Alırken araçta alt oksijen sensörü arızalı idi. Haziran ayında Maslak Tezerler otoda işçilik dahil 387 TL ' ye değiştirdim. İlk bakışta pahalı gibi gözükse de her zaman değiştirilecek bir şey değil bu. Servis kullanılan yakıtla alakalı olduğunu söylüyor. Yani kronik bir durum değil. Başka da bir sorun yaşamadım, periyodik bakımlarını yaptırıp kullanıyorum. Tavsiye edilecek bir araç, açıkçası ileride değiştirmeyi düşünürsem de herhalde bu sefer yeni kasasını alırım. Zaten aracını satın aldığım kişi de yeni kasasını aldı ve de çok memnun olduğunu biliyorum çünkü tanıdığım, görüştüğüm bir kişi. Uzun söze gerek yok ister eski, ister yeni kasası alın memnun kalıcaksınız ...
 



Ynt: terıos

çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için, epeydir araştırıyorum paralel geri bildirimler aldım tereddütlerim kalktı ortadan..
 

Ynt: terıos

Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Yanlız aracı alırken göstereceğiniz ve daha sonrasında bakımlarını yaptıracağınız servisi çok iyi seçmelisiniz. Bu araçlardan piyasadaki tamirciler pek anlamazlar boş yere üzülürsünüz.
 

Ynt: terıos

Terios kullanıcılarına bir şey sorucam bazı satış ilanlarında mesela 2008 silver modeli için 4x2 ve 4x4 seçeneği var deniyor benim bildiğim kadarıyla sürekli 4x4 öyle değil mi?
 

Ynt: terıos

ikaraman' Alıntı:
Terios kullanıcılarına bir şey sorucam bazı satış ilanlarında mesela 2008 silver modeli için 4x2 ve 4x4 seçeneği var deniyor benim bildiğim kadarıyla sürekli 4x4 öyle değil mi?
Evet sürekli 4x4 . 4x2 diye bir seçenek söz konusu bile değil
 




Ynt: terıos

olasiliksiz' Alıntı:
Yeni modellerde var. Ne gerek var, bilmem...
Ucuz olsun az yaksın. Maksat görüntü olsun. Eski kasaların Japonya için üretilen versiyonlarında 4x2 seçeneği de mevcuttu ama avrupaya hiç gelmedi. Hatta Daihatsu Terios Kid adında kısa versiyonu bile var
news.jpg
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Mesajlar
1,523,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst