terıos

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan el!f Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,712

el!f

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Merhaba
Aranıza yeni katılıyorum, 2004 model terıos var, alsam mı? 26 bin km'de. Menun kalır mıyım acaba.
araç temiz, güzel baktırdım sorun yok ama kullananlardan bilgi almak istedim. ben yüksek araba ilk defa kullanacağım ne dersiniz? gezenbilir ekibine katılabilmek için uygunmudur ;)
 

Etiketler
Ynt: terıos

Terios hakkında hiç kötü birşey duymadım, araçtan beklentiniz tam olarak nedir bilemiyorum ama alırsanız memnun kalırsınız sanıyorum. Yüksek araba kullanmaya başlayınca bir daha alçak araba kullanmak istemeyebilirsiniz, tek sakıncası budur gibime geliyor. Ayrıca Gezenbilir'e yada aramıza katılmak için illede bir 4 çeker aracınız olması gerekmiyor.
 

Ynt: terıos

Bende şuanda peugeot var ,malum bununla dağlara tepelere çıkılmaz :-\
5 yıldır kullanıyorum ama yüksek arabalar hoşuma gitmeye başladı bende trafikte gördüğüm kadarı ile terios almaya karar verdim
şuanda fiyat olarakta 4 çekerde 2004 model terios ancak uygun geldi ,kullananların fikrini almak istedim.
 


Ynt: terıos

Daihatsu'yu iki çekerden beri kullanan birisi olarak tavsiye ederim. Ağır off-road şartları hariç, gitmeyeceği bir yer yoktur.Fiyat, yakıt ve vergi konusunda, Türkiye'de en makul araçtır.
 



Ynt: terıos

Araçtan beklentilerinize bağlı olarak,küçük bagaj sorun olmayacaksa arabayı modifiye edip arazi canavarı haline getireyim demiyorsanız,normal arazi koşullarında kullanacaksanız bir çok büyük ve pahalı araçtan daha fazla işe yarayacağından emin olabilirsiniz.
 


Ynt: terıos

Terios'ların gücü hakkında bir fikir sahibi olmanız için:
http://s578.photobucket.com/albums/ss222/lazkopathilux/?action=view&current=M2U00104.flv
 

Ynt: terıos

Biraz daha moral takviyesi... ;D ;D ;D
http://s578.photobucket.com/albums/ss222/lazkopathilux/?action=view&current=M2U00021.flv
 




Ynt: terıos

Dikkat etmeniz gereken tek şey yol kullandığınız aracın bir 4x4 olması nedeniyle yakıt tüketimi, yol tutuş ve kullanım özelliklerinin binek araçlardan farklı olmasıdır. Aracı limitlerini bilerek kullanmak ani frende ve sert virajlara girerken daha dikkatli olmak gerek. Buna dikkat ederseniz her koşulda sizi tatmin edecektir. Yok, araziye de hazırlarım diyorsanız işte örneği, geçen sene katıldığım gezide görmüştüm bu aracı.

Terios Offroad
 

Ynt: terıos

daha önce hiç 4x4 aracım olmadı,sürekli binek tipi araçlar kullandım,sanırım geçiş süreci biraz sancılı olacak benim için :smiley: teşekkür ederim
 

Ynt: terıos

zyzcrhm' Alıntı:
etkileyici ama açıkçası bu engeli daha rahat geçeğini umuyordum
Araçta asfalt lastiği var ;D ;D ;D
Diğer araçların hem donanım, hem de lastik olarak üstünlüğünü göz önüne alacaksınız! Bir araçta lastik, başarınızı % 50 civarında etkiler ::smiley:
 


Ynt: terıos

İlk videonun bitiminden sonra, küçük pencereler halinde diğer videolar da görülüyor.Oradan da yüklemediğim diğer videoları seyredebilirsiniz. Bu size daha iyi fikir verebilir ;)
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,497
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst