Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 27istanbul27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,151
Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ya tabiki var hocam, sonuçta kullanılmış araç, ama motor ve yürüyen aksam çok iyi. Ufak tefek şeyler var ama söylemeye değmez. Benim için en güzeli gaza basınca V8'i dinlemek. :D

Benimkine LPG takmamışlardı. Ben önümüzdeki hafta taktıracağım.

Etiketler

VARHUB' Alıntı:
Ya tabiki var hocam, sonuçta kullanılmış araç, ama motor ve yürüyen aksam çok iyi. Ufak tefek şeyler var ama söylemeye değmez. Benim için en güzeli gaza basınca V8'i dinlemek. :D

Benimkine LPG takmamışlardı. Ben önümüzdeki hafta taktıracağım.

Nerede taktırmayı düşünüyorsun ?

Abi TELEFLEX taktıracağım. Bunların yeride İstanbul yolu üzerindeymiş.

Ne fiyat verdiler. Bu markadan başka ZJ referansları varmı ?

Benim araçta Milano var. Çok memnunum, ancak Ankara da tek servisi var onun için bir şey söyleyemem. Akgün%Aydın kesinlikle prins öneriyor. Fiatı da 3.300.-TL civarlarında. Bilgin olsun.

Abi, prinsi aradım, 1750 eurodan aşağı inmiyor, hemde peşin :mad:. Bizim Tolga'yı hatırlarsın, o da suzukisine teleflex taktırdı, çok memnun. biliyorsundur Prins ve Teleflex, her ikiside Hollanda malı. Bende bir arayayım sorayım dedim. Bana en son 3000TL fiyat verdiler. İnternette kontrol ettim, amerikanların neredeyse hepsine takmışlar, grand cherokee'lerin her modeline takmışlar, resimleri var. Bende onlara karar verdim. ;) :D

Hayırlısı bakalım, inşallah utandırmaz

VARHUB' Alıntı:
Abi, prinsi aradım, 1750 eurodan aşağı inmiyor, hemde peşin :mad:. Bizim Tolga'yı hatırlarsın, o da suzukisine teleflex taktırdı, çok memnun. biliyorsundur Prins ve Teleflex, her ikiside Hollanda malı. Bende bir arayayım sorayım dedim. Bana en son 3000TL fiyat verdiler. İnternette kontrol ettim, amerikanların neredeyse hepsine takmışlar, grand cherokee'lerin her modeline takmışlar, resimleri var. Bende onlara karar verdim. ;) :D

Hayırlısı bakalım, inşallah utandırmaz

Sen daha iyi bilirsin çünkü araştırmışsın. İyi günlerde sorunsuz kullanmanı dilerim.

Selamlar,

Öte yandan, ZJ nde ne sorun varsa gideririz. Akgün Çetin çok tecrübeli ve alçak gönüllü bir usta.
Parça konusunda da Yıldız Sanayiinde tanıdıklarım var seni tanıştırırım. Her tür parça vs. sıkıntını aşarız hiç merak etme.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Öte yandan, ZJ nde ne sorun varsa gideririz. Akgün Çetin çok tecrübeli ve alçak gönüllü bir usta.
Parça konusunda da Yıldız Sanayiinde tanıdıklarım var seni tanıştırırım. Her tür parça vs. sıkıntını aşarız hiç merak etme.

Selamlar,

Abi tabiki sağolasın. Ben daha çömez ZJ'ciyim ;D her zaman sizlerin yardımına ve bilgisine ihtiyacım var. ZJ konusunda zaten ilk işi Akgün Çetin ustayla tanıştırdılar, benim arabamın testini ve kontrolünü yapanda o. O al dedi, bende aldım :D.

En kısa zamanda bir gezide görüşmek dileğiyle, selamlar

VARHUB' Alıntı:
Abi tabiki sağolasın. Ben daha çömez ZJ'ciyim ;D her zaman sizlerin yardımına ve bilgisine ihtiyacım var. ZJ konusunda zaten ilk işi Akgün Çetin ustayla tanıştırdılar, benim arabamın testini ve kontrolünü yapanda o. O al dedi, bende aldım :D.

En kısa zamanda bir gezide görüşmek dileğiyle, selamlar

Aynen öyle teşekkürler.

flying surfer' Alıntı:
Murat hayırlı olsun. Çok güzel bir araba aldın. Güle güle kullan.

Kerem çok sağol. Son gezide hatırlıyor musun, "Sanada Jeep alalım" demiştin. Abi bana böyle şeyler söylemeyin ya. :D

Sonra gidip alıyom ;D ;D ;D

Şaka bir yana araba sizlerin kontrolünden ve onayından geçti ya, işte bu kadar. ;) :D

Murat selam

Taktıracağın Lpg kitinin Türkiye genelinde servis ağı olduğundan,hatta yaygın olduğundan mutlaka emin ol.Bir zamanlar Volkswagen Golf aracıma tavsiye üzerine OMVL marka kit taktırmıştım.Kit İzmirde arızalandı ve acı bir tecrübeyle, o zamanlar, bu markanın İzmirde sevisi olmadığını öğrendim.Aracıda çalıştıramadık tam bir rezalet yaşadık.. Ankaradan parça istedik, bir ton zaman kaybı ve sinir harbi..

Valla bana sorsalar şuanki tecrübemle Atiker,BRC ve Lovatodan başka hiç bir markayı taktırmam.Bu saydıklarımın neredeyse tüm illerde yetkili servisi ve yedek parçası var.Diğerleri ne kadar iyi olursa olsun,zor durumda yakınlarda bir yetkili servis olması bence en önemlisi.. Unutma araçla ilgili aksilikler hep evden uzaktayken yakalar insanı.. :D

Bu arada hangi marka olursa olsun, montaj yaptıracağın servisin mutlaka Netden yetkili servis olup olmadığını öğren,(ustaya sorsan hepsi yetkiliyiz diyor :mad: ) LPG kitinin kutusunu gözünün önünde açtır ve içinden çıkan orjinal parçaların kullanıldığından emin ol.Bu işte ne tezgahlar dönüyor aklın hayalın durur..

Umarım işin sorunsuzca hallolur.

Atikeride yabana atma derim,81 ilde servis,ekonomik kurulum ücreti,bol ve ucuz yedek parça şansın var.. Şahin, Doğan gibi ;D

Eren sağol dostum, tavsiyelerine uyacağım. Araştırdım sanıyordum ama daha incelemem gereken şeyler varmış sağol. ;D :D

VARHUB' Alıntı:
Kerem çok sağol. Son gezide hatırlıyor musun, "Sanada Jeep alalım" demiştin. Abi bana böyle şeyler söylemeyin ya. :D

Sonra gidip alıyom ;D ;D ;D

Hatta benimkini denemeni istemiştim, bir kere oturursan bir daha vaz geçemezsin diye! ;D Boşuna demedim. ZJ çok güzel bir araba, senin için de iyisi olsun istedim. ;) Çok iyi yaptın bence! Zevkini çıkar...

Eren'in değindiği nokta kesinlikle önemli ... Yetkili servis konusu da önemli , sanayiye gittiğin zaman herkes her markada yetkili hepsini takıyor ;)

Keyifli sürüşler ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR