TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fxlarge Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,438
Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

cabriosss' Alıntı:
arkadaşlar ben 40 bine karşı degilim.
teklife açık denildi teklif verdim.olay o.
ama verilen teklife gelen rakam beni şaşırttı.çünkü benim araba 10bin lira falan oluyor(ALLAH bereket versin bunada ŞÜKÜR)
:D :D :D

Fatih bey 40.000 üzeri dedim evet haklısınız.
Eğer benim araç 40.000 tl ise 25.00 üste ile sizin araç 15.000 liraya sayılmış oluyor.
Ama ben başta 50.000 istesem üste 25 desem sizin araç 25.000 edecekti.

Çıplak 97 disco ile çıplak 2001 wj 4.7 QUATRO-DRIVE arasında zaten bir fiyat farkı vardır sanırım.

Önemli olan o farkın üzerine vereceğiniz extra rakama değer mi?
Demek ki Fatih bey için o farka değmezmiş.
Sorun yok.
İnşallah Disco'yu benden önce satarsınız. Belki nakitte el sıkışma şansı yakalarız... ;)

Etiketler

maliboga' Alıntı:
Birol Bey ben bu araçlardan pek anlamam,
anlamak ve öğrenmek ve dolayısı ile kendime de iyi bir araç yapmak için buraya üye oldum.

her gün yeni bir şey öğreniyorum ve tecrübelerimi arttırmaya çalışıyorum.

diğer taraftan motosiklet konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim uzzzuuuuuuunnnnn yıllardır motora binerim ve sizin deyiminizle alıp sattığım ve kar ve zarar ettiğim bir sürü motor olmuştur.

gözlemlediğim kadarı ile bu araçlar ile motor arasındaki ortak nokta üzerine harcanan aksesuarın parasının talep edilemeyeceği yada kısmen talep edilebileceği gerçeğidir.

Fatih beyin söylediği yüzde 30-40 bile bana çok geldi.

ama birisinin hoşuna gider basar parayı alır o ayrı.

bu arada Fatih bey aracınızın fiyatını 10.000 tl ye indirmişsiniz. aldım gitti yavvvvv ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Mehmet Ali bey,, normalde aksesuar ve görünüm vs amaçlı modifiye çalışmalarında değer çoğu zaman üstüne yansıman vasıtanın.. hatta bazı araçlarda modifiye varsa değeri düşer..

Burada elleri vicdanlara koymakta fayda var. Arazi amaçlı ihtiyaca yönelik yapılan masraflar her zaman fiyata yansır. yansımasa adam söker zaten vincini sepetini. Bu araçlarda bırakın aracın 2. el piyasasını modifiye parçaların da 2. el piyasası mevcut değil mi?

fxlarge' Alıntı:
Mehmet Ali bey,, normalde aksesuar ve görünüm vs amaçlı modifiye çalışmalarında değer çoğu zaman üstüne yansıman vasıtanın.. hatta bazı araçlarda modifiye varsa değeri düşer..

Burada elleri vicdanlara koymakta fayda var. Arazi amaçlı ihtiyaca yönelik yapılan masraflar her zaman fiyata yansır. yansımasa adam söker zaten vincini sepetini. Bu araçlarda bırakın aracın 2. el piyasasını modifiye parçaların da 2. el piyasası mevcut değil mi?

valla Birol bey ben burada araç alacak kişi olduğum için tarafım. yani bana sorma. :smiley: :smiley:

ben o arabayı çıplak alsam o masrafı zaten yapacağım mantığımda bunu söylüyor ama dediğim gibi cüzdanım diyorki sakın ekstralara para ödeme:smiley:))

sen dur ben daha Fatih beyin aracı 10.000 e kapatacağım oda Ankara da bende ne de olsa :D :D

hayırlı pazarlar olsun

maliboga' Alıntı:
valla Birol bey ben burada araç alacak kişi olduğum için tarafım. yani bana sorma. :smiley: :smiley:

ben o arabayı çıplak alsam o masrafı zaten yapacağım mantığımda bunu söylüyor ama dediğim gibi cüzdanım diyorki sakın ekstralara para ödeme:smiley:))

sen dur ben daha Fatih beyin aracı 10.000 e kapatacağım oda Ankara da bende ne de olsa :D :D

hayırlı pazarlar olsun

Sağlık olsun...
Ama iyi pazarlık oldu forum üzerinden..

arkadaşlar herkese fikirlerinden dolayı teşekkür ederim.
ALLAH HERKESİN KALBİNE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
HERKESE HAYIRLI SATIŞLAR...........
HAYIRLI GÜNLER.............

Fatih arkadas senin araci
[/size]
15000tl ye alabilirim .....

eyvallah Birol bey.
bencede varsa 15000 e hemen alalım.
standart halinde isteniyorsa
hayırlı olsun......

Malum sitede ankaranın en uygun fiyatlı aracı olan 2000 model 3,0 X5 le takas düşünürseniz görüşelim.Arcımda 61 bin yazıyor rakam.
aracınız + 28 bin isterim
iyi satışlar dilerim.Allah alanada satanada hayırlı etsin.

outlaw06' Alıntı:
Malum sitede ankaranın en uygun fiyatlı aracı olan 2000 model 3,0 X5 le takas düşünürseniz görüşelim.Arcımda 61 bin yazıyor rakam.

Teşekkür ederim savaş bey...
x5 3.0 benzinli sanırım aracınız. Dıesel de olsa açıkcası beni heyecanlandırmıyor. sebebide sanırım x5'i daha hırçın ve arazide düşünemediğimden olabilir...
x5'ler daha burjivazi ve cooll takılıyor sanırım. şehrin ağır abilerinden
x5 i satarsanız savaş bey, wj yi alın..
wj'den sonra x5'e aynadan bakmaya alışırsınız ;D

binek araçlarda aracın temizliği ve aksesuarları malesef fiyatını artırmıyor sadece satışını hızlandırıyor.
arazilerde aksesuar maliyetleri yuksek olunca nispeten insafa gelip bi miktar fiyatı artırıyor alıcılar

outlaw06' Alıntı:

bu WJ + 28.000 TL!!!??

çılgınca bir yaklaşım : )) ama başlık ve muhabbet güzel, takip edelim bakalım, alıcısına ve satıcısına hayırlı olsun şimdiden...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR