TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fxlarge Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,431
Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

Jeep satış fiyatı malum sitede 46.000
Benimki ise 35.000 arada 11 fark var vadeye binince 1.000 tl faiz oluşmuş.Doğal karşılanır ama bana fiyat yüksek.Ben aslen aracımı başka bir araç alabilmek için satılığa çıkarmıştım ama WJ gözüme çok güzel göründü bir an.Şu an koşullarım uygun olsa pazarlığa girerdim açıkçası.

Etiketler

pesendide' Alıntı:
35 tl nakit iyi fiyat ama siz bilirsiniz tabi :smiley:

pesendide verdiğiniz fiyata imkansız...Ama sizi ciddi alıcılar arasında görüyorum..

Sizin için uygun bir fiyat sayılabilecek rakam benim içinde ekmek değilsede simit kazandıracak orta yol için müzakerelere başlayabiliriz.. ;D

Bu araca bu masrafı yapan ben olsam asla o fiyatlara veremezdim..
Uygunsa 0553.267.23.07

DSC00376.JPG

DSC00377.JPG

DSC00379.JPG

DSC00380.JPG

DSC00385.JPG

euzlu' Alıntı:
bu WJ + 28.000 TL!!!??

çılgınca bir yaklaşım : )) ama başlık ve muhabbet güzel, takip edelim bakalım, alıcısına ve satıcısına hayırlı olsun şimdiden...
Yaklaşım neden çılgınca anlamadım?Karşımdaki aracı 32 saydım üsta 28 istedim.60 eder.aracıma istediğim rakamda bu zaten.ankara piyasasında 62,5-66 arası isteniyor muadillerine.bence çok mantıklı .2001 wj 26 civarı.6 binde aksesuarına vermiştim.rakamım süper bana göre.haaa.mal sahibinin yorumu gibi x5 hırçın değil doğru.e ama zaten ticaretini yapıyormuşsun hocam, dağlara çıkma sende:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Yaklaşım neden çılgınca anlamadım?Karşımdaki aracı 32 saydım üsta 28 istedim.60 eder.aracıma istediğim rakamda bu zaten.ankara piyasasında 62,5-66 arası isteniyor muadillerine.bence çok mantıklı .2001 wj 26 civarı.6 binde aksesuarına vermiştim.rakamım süper bana göre.haaa.mal sahibinin yorumu gibi x5 hırçın değil doğru.e ama zaten ticaretini yapıyormuşsun hocam, dağlara çıkma sende:smiley:

Savaş bey ankara veya başka bir şehir bilmem. x5 3.0 la başabaş takasa girmem...
kıyaslamam bence sizde kıyaslamayın..

Altını çiziyorum bu araçla x5 i asfaltta ancak aynada görürüz.. arazide ise x5 izleyici locasında kalır...
neyi kıyaslayacağız neye göre piyasa belirleyeceğiz...
6.000 extra neye fiyat biçtiniz
üstündeki yükseltmenin uygulamayla beraber maliyeti nedir acaba?

Üstündeki uygulamaların değerini yaptıranlar bilir...

Önceki yazınıza gayet özen göstererek cevap verdim.. ama bu cevabımda çok özenli davranmadığımı itiraf edeyim...

yinede kırdıysam peşinen özür dilerim...

Hocam sorun nedir anlayamadım.İlk yazınıza özenip buna özenmemeniz sadece sizinle alakalı.Yani artık sana saygı duymuyorumun kibarcasına da kaba haline de gerek yok.Ben başta neysem sondada oyum!Size yada başkasına karşı!Ben o yazıyı zaten size yazmamıştım.Teklifime ;çılgınca diyen arkadaşa yazmıştım.Bu arada sürekli bir yarış merakınız, dikiz aynasından bakma sevdanız var.Ben 13 yaşımdan beri İYİ araç kullanırım.Ama 37 yaşımdan sonra; arkamdan bakarsın, ben araziye çıksam izlersin lafları benim stilim değil.Bu arada off road a uygun ve hazırlığı yapılmış aracınızı kenardan gururla izlerim.Kenardan beni izlersin laflarına gerek yok:smiley:Asfaltda da beni değil yine sizi izlesinler ve benide geçin sorun değil.Ben x5 le mutluyum.Daha evvel wj varkende zj,frontera,honda crv,terrano vs. varkende mutluydum.hayırlı satışlar dilerim.(Nakit tekliflerimde olacaktı fakat uslubunuz neticesinde aracınıza hiçbir teklifim yoktur.Hayırlı satışlar dilerim.Allah alanada hayırlı etsin)

outlaw06' Alıntı:
Hocam sorun nedir anlayamadım.İlk yazınıza özenip buna özenmemeniz sadece sizinle alakalı.Yani artık sana saygı duymuyorumun kibarcasına da kaba haline de gerek yok.Ben başta neysem sondada oyum!Size yada başkasına karşı!Ben o yazıyı zaten size yazmamıştım.Teklifime ;çılgınca diyen arkadaşa yazmıştım.Bu arada sürekli bir yarış merakınız, dikiz aynasından bakma sevdanız var.Ben 13 yaşımdan beri İYİ araç kullanırım.Ama 37 yaşımdan sonra; arkamdan bakarsın, ben araziye çıksam izlersin lafları benim stilim değil.Bu arada off road a uygun ve hazırlığı yapılmış aracınızı kenardan gururla izlerim.Kenardan beni izlersin laflarına gerek yok:smiley:Asfaltda da beni değil yine sizi izlesinler ve benide geçin sorun değil.Ben x5 le mutluyum.Daha evvel wj varkende zj,frontera,honda crv,terrano vs. varkende mutluydum.hayırlı satışlar dilerim.(Nakit tekliflerimde olacaktı fakat uslubunuz neticesinde aracınıza hiçbir teklifim yoktur.Hayırlı satışlar dilerim.Allah alanada hayırlı etsin)

takası nasıl gerçekleştireceğiz sizin aracın performansını özelliklerini extralarını değerlendirmeden...

alınmaya gerek yok. sen benim aracıma 26 bin değer biçip üstündeki extraya 6 bin diyorsan..

bende senin aracı değerlendiririm..

x5 ne asfaltta ne arazide bununla boy ölçüşemez demekki piyasa değeri abartılı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2003-off-road-donanimli-kompressorlu-diferansiel-kilidi-gmcoto-77558975/detay bakın muadili bu olabilir..

ilginize teşekkürler...

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler...
Verilen fiyat 35.000 açık teklifte geçmemiştir..

Bundan sonra fiyatımız 46.000 tl

pazarlıklar bunun üzerinden yapılabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-nazardan-cekinen-uzak-dursun-80508026/detay/

Ya hocam yok daha! :smiley:2011-2012 x5 takas dese; sırf arazide aracım iyi diye üste yine 20 bin mi isteyeceksin:smiley:Ha bu arada aracını seven adamı bende severim ama abartana şaşarım!O aracın yaptıklarını fabrikasyon dışı daha sonra bir ton işlem ve masrafla lada da yapıyor:smiley:mitsubıshı de, hatta samurayda,land da,nissan da,opelde vs vs vs:smiley:)) ha bu arada lütfen youtuba x5 off road veya x5 dakar yaz da ne neymiş sen karar ver:smiley:Unutma dostum.Altındaki araç orjinal değil.sonradan bu hale gelmiş bir araç.Neyse milleti rahatsız etmeyelim.Son kez alana satana hayır diliyorum.

outlaw06' Alıntı:
Ya hocam yok daha! :smiley:2011-2012 x5 takas dese; sırf arazide aracım iyi diye üste yine 20 bin mi isteyeceksin:smiley:Ha bu arada aracını seven adamı bende severim ama abartana şaşarım!O aracın yaptıklarını fabrikasyon dışı daha sonra bir ton işlem ve masrafla lada da yapıyor:smiley:mitsubıshı de, hatta samurayda,land da,nissan da,opelde vs vs vs:smiley:)) ha bu arada lütfen youtuba x5 off road veya x5 dakar yaz da ne neymiş sen karar ver:smiley:Unutma dostum.Altındaki araç orjinal değil.sonradan bu hale gelmiş bir araç.Neyse milleti rahatsız etmeyelim.Son kez alana satana hayır diliyorum.

;D

outlaw06' Alıntı:

teklifiniz bana göre hala çılgınca ;) ve sohbetiniz "iki esnaf arası durumunda" gözüküyor, ben sizin aracınıza şöyle ya da böyle diyemem ancak WJ'nin üzerinde yapılan işlemlerin değerini bilecek kadar offroad camiasının içindeyim, siz salt arabanın ederi üzerinden konuşmuşsunuzi bir de 6000 tl aksesuar!!!!! farkı koymuşsunuz, işte zaten asıl anlaşamama durmumuz bu noktada gizli, anlaşamama derken alıp veremediğimiz bir şey olmadığı ortada, o aracın üzerindekilerin değeri yaptırmaya kalktığınızda ne kadar eder bence bu noktada bilgi eksikliğiniz var, haa!! onlar var diye fiyat o kadar yukarıda olmalımı, bu da satıcının kendi sorunu : ))) ayrıca biz de bu camianın içindeyiz, az çok piyasanın deyim tabiri ile günlük olarak nabzının farkındayız, 26.000 tl ye Ankarada temiz WJ varsa, tekrar ediyorum "temiz", lütfen buradan bildirin (galerici arkadaşların vereceği rakamın o olması beni şaırtmazda satıcı adamdan o fiyata kullanıcının alabileceğine siz ihtimal veriyormusunuz onu bilemiyorum!! :eek: , neyse, epey zamandır temiz WJ arayan arkadaşlar var offroad'a hazırlamak için, ilgili başlıkları zaten var burada onların, size ulaşmalarını sağlarım...

selamlar...

euzlu' Alıntı:
teklifiniz bana göre hala çılgınca ;) ve sohbetiniz "iki esnaf arası durumunda" gözüküyor, ben sizin aracınıza şöyle ya da böyle diyemem ancak WJ'nin üzerinde yapılan işlemlerin değerini bilecek kadar offroad camiasının içindeyim, siz salt arabanın ederi üzerinden konuşmuşsunuzi bir de 6000 tl aksesuar!!!!! farkı koymuşsunuz, işte zaten asıl anlaşamama durmumuz bu noktada gizli, anlaşamama derken alıp veremediğimiz bir şey olmadığı ortada, o aracın üzerindekilerin değeri yaptırmaya kalktığınızda ne kadar eder bence bu noktada bilgi eksikliğiniz var, haa!! onlar var diye fiyat o kadar yukarıda olmalımı, bu da satıcının kendi sorunu : ))) ayrıca biz de bu camianın içindeyiz, az çok piyasanın deyim tabiri ile günlük olarak nabzının farkındayız, 26.000 tl ye Ankarada temiz WJ varsa, tekrar ediyorum "temiz", lütfen buradan bildirin (galerici arkadaşların vereceği rakamın o olması beni şaırtmazda satıcı adamdan o fiyata kullanıcının alabileceğine siz ihtimal veriyormusunuz onu bilemiyorum!! :eek: , neyse, epey zamandır temiz WJ arayan arkadaşlar var offroad'a hazırlamak için, ilgili başlıkları zaten var burada onların, size ulaşmalarını sağlarım...

selamlar...

teşekkür ederim Erdoğan bey...

Başta Savaş bey, bu paylaşımda kırdığım kişiler varsa tekrar özür dilerim..

fxlarge' Alıntı:
teşekkür ederim Erdoğan bey...

Başta Savaş bey, bu paylaşımda kırdığım kişiler varsa tekrar özür dilerim..

amaç kırmak değil kesinlikle de ben şunu anlamakta hep zorlanıyorum, olaya tersten bakarsan daha iyi anlaşılacak,"benim aracımın ederi 46.000 deseniz, X5'de 58-59 ancak eder!!" sevgili kardeşimizin vereceği tepki neyse şu an oluşan tabloda sizin adınıza aynı : )) herkes kendi aracının max değerini koruyup karşı aracı minimum, hatta bazen daha da altlarda değerlendirmeyi uygun görüyor, o zaman herkes kendi tavanından işlem yapsın, kimsenin buna itirazı olmaması lazım gerçek müşteri ise, değilmi? X5'in ederi "araç sahibi" müşteriden o olabilir, doğrudur ama bu aracın bedeli de "araç sahibi" müşteriden bu!!! yani ifade etmeye çalıştığım şey hep tek taraflı kar marjı kaygısı, gerçi sanırım siz iki tarafta esnafsınız ama : )) hepinize iyi günler... selamlar..

Ha şöyle Erdoğan bey sizinle anlaşacaz gibi.Her aracın evet bir değeri var.Ama arkadaş diyor ki; ben aracımı (bahsekonu wj yi kasıtla) ''x5 le başabaş ta değişmem'' deme olayı ne kadar canbaz esnaflıksa benimkide o kadar diyelim o zaman.Ben off road hazırlama konusunda a yı bile bilmem.Sadece sempatim var.Ama bu araçta 6 bin tl lik aksesuar var diyecek kadarda ayıp etmem.''verdiğim fiyatla aksesuara 6 bin vermiş olduğumu tırnak içine aldım''.Durum budur.Ama arkadaş nedendir bilmem benle yarıştı, beni geçti, araziye çıktı beni kenarda izletti, aynadan baktı bana vs vs:smiley: Aracınıza teklif verdiysek hatamı ettik?Şu ana kadar nakit 35 veren bir arkadaş hariç en iyi teklifi de veren benim bu arada:smiley:Madem küsüyorsunuz o zaman fiyat koyar etiketle satarsınız aracı.Hele bakalım ne tutturacaz hesabı değil.Şaka değil.Bende şöyle yada böyle ladamı olur, vitaramı bilemem bu işin ucundan tutmak istiyorum ama aracınız hoşuma gitmişti.Daha gitmiyor ama:smiley:Alana satana hayırlar dileyelim tekrar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR