TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fxlarge Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 108
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,433
Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

cabriosss' Alıntı:
Birol bey gerçekten uçurum varmış
evet bende katılıyorum size bize fikirlerini tarafsız olarak yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
kızmak yok bozulmak yok
ne olcek görelim bakalım...

Anlayışınız için teşekkürler Fatih bey...

Nakit tekliflerde rakamın 40 bini geçmesi gerekiyor arkadaşlar.

Eğer ben bu aracı ve üzerindeki uygulamaları abartıyor ve değerinden fazla gösteriyorsam lütfen uyarın...

Etiketler

Fiyatları satıcı belirler ama son sözü alıcı söyler istenilen fiyatlara bu araçları satabilmeniz bana göre zor araçlara ekstra masraf yapılmış olması aracın değerine çoğu zaman katkı sağlamaz umarım istediğiniz fiyatları veren çıkar

dopamin' Alıntı:
Fiyatları satıcı belirler ama son sözü alıcı söyler istenilen fiyatlara bu araçları satabilmeniz bana göre zor araçlara ekstra masraf yapılmış olması aracın değerine çoğu zaman katkı sağlamaz umarım istediğiniz fiyatları veren çıkar

Güzel söz evet her zaman fiyatta belirleyici olan alıcının verdiği rakamdır. istenen değil. Aracı extrasız isteyen arkadaşlarlada görüşebiliriz.

Böyle bir araçta extralar her zaman değer görür. Bunlarda sadece extra aksesuarın bedeli değildir değer katan. uygulama ve uyumda önemli.

Bu aracı böyle bir forumda görücüye çıkarmak zaten profesyonellere ürünü sergilemekten ve risk almaktan başka bir şey değil...

Ama izlenimim insanların aracı boş tercih etmesi ve yavaş yavaş kendinin geliştirmesi yönünde galiba...

Ama araca uygulama yapmak her zaman başarıyla sonuçlanmayadabilir. Bununda yüzlerce örneği vardır...

Bu aracın muadili internette galeride 58.000... Araç sahipleri her zaman fiyatları abartabilir. Ama galericilerin abartılı fiyat işine gelmez.

Son bir not: Ben bu işlerden çok anlamam. Ama mukayese yeteğim iyidir.

Saygılarımla

Bu araçlara para harcayıp satarken harcanan parayı üzerine ilave eder çıkartırım diyen yanılır. yapılan masraf ve emeklerin karşılığı çoğu zaman araç sahibinin cebinden gider bu yüzden fiyatlarınız yüksek kalıyor yani yapılanları gerçek anlamda bilen alıcı bulursunuz inşallah

dopamin' Alıntı:
Bu araçlara para harcayıp satarken harcanan parayı üzerine ilave eder çıkartırım diyen yanılır. yapılan masraf ve emeklerin karşılığı çoğu zaman araç sahibinin cebinden gider bu yüzden fiyatlarınız yüksek kalıyor yani yapılanları gerçek anlamda bilen alıcı bulursunuz inşallah

ömer bey bu araca istenen paraya harcanan ve eklenenler konmuşmu sizide mukayeseye davet edeyim. zaten araçların temizinin piyasası 30 ile 40 arası..

Madem alınmayacağız ve zorumuza gitmeyecek. 97 disco 24 ediyorda neden bu araç 80 bin etmiyor?

üzerindeki eklemeler hariç aracı 19000tl ye veririm.
aracın piyasa degeride ortalama 15000-20000 tl civarında.
benim teklifim ortalama üzerinden vermiştim...
tarafsız olarak baktığımda yine normal... ;)

cabriosss' Alıntı:

Demekki sizde extra harcamalarınızı talep ediyorsunuz..
Bizim aracımızda aracın fiyatıyla extralar arasında bir ortalama var Fatih bey...

cabriosss' Alıntı:

fatih bey hiç uğraşmayın arkadaş senin arabayı eksozdan çıkarmak istiyor(galerici deyimi)

fxlarge' Alıntı:
*2001 Model

*Ön Tampon Özel Yapım,Kalınlığı 4 mm,winç tablosu 8 mm.

*3 mm çizilmez polyurea kaplamalı Gömme Tampon içi hella sis farları,

*Omega kancalar ve direk şaseye bağlı bağlantı mapaları

*Arka Tampon özel yapım 4 mm çeki topuzu takılabilir.3 mm çizilmez polyurea kaplamalı

*Rough Contry 4''lif kit,içeriği

Ön arka Yaylar,
Ön arka Amortisörler
Ön alt kontrol kolları
Bumpstop spacer
Pitman kolu
Track Rod Bracket
Sanziman Crossmember spacer
Arka Üst kontrol kolu
Sway-bar bracket
Arka amortisör lastikten uzaklaştıran bağlantı ekipmanları

*2'' Coilover spacer

*Warn 9000i vinç ve makarası (4080kg)

*33''x12.5''x17'' Copper Discovery STT lastikler 5 adet

*Özel yapım tavan bagajı ve sisler

*Motor 4.7 V8 235 Hp@4800 rpm 295 lb-ft@3200 rpm

*Şanzıman 5 ileri 45RFE 3,73 difransiyel oranıArazi şanzımanı Quadro-Driver NV-247 vari-lok difransiyeller 2,72:1 lowrange oranlı

*Thule Orjinal tavan sepeti

*Arka orjinal çeki aparatı

*LPG *Yeni 16'' Pro.Comp.Jant 4 ADET

*Cooper STT.YEDEK LASTİK*Geri görüş Kamerası

*Multimedya Gold Müzik Sistemi *NAVİGASYON

* TELSİZ

Aldığımdada böyleydi.... Takas da dahil tekliflere açık..

(takas tercihi yine arazi aracı)

Tekrar etmekte fayda var.
Aracımızda standart özelliklerin yanında yukarıdaki uygulamalar mevcut.
Bu şekliyle beğeniye sunulmuştur.

sayılır harcadığımın yüzde 30-35ini istiyorum.malzemelere 4500 tl civarında istiyorum yani.
9500 t-max vinç
ön çelik tampon arb
yan barlar arazi için özel yapıldı
9 adet sis farı
thule exprense 800 sepet
britparth helezon ön arka
thuff-back amörtisör
bridgestone mt lastik
30mm spacer göbekli olandan
eğim ölçer
lpg
...
... :smiley:
bunların hepsine bedel olarak 4500tl istiyorum.
faturalarını alabilirim uygulanmaları hariç

hunter06_1' Alıntı:
fatih bey hiç uğraşmayın arkadaş senin arabayı eksozdan çıkarmak istiyor(galerici deyimi)

Arkadaşlar takas işi kolaylaştırmak amaçlı...
Nakite hayır demiyoruz...
Eğer ben takasta değerini vermiyorsam. Siz başta değerini bilen alıcı arkadaşlara sunarız.

Ve gayette esneğim.

;D vay vay vayyyy

fxlarge' Alıntı:
ömer bey bu araca istenen paraya harcanan ve eklenenler konmuşmu sizide mukayeseye davet edeyim. zaten araçların temizinin piyasası 30 ile 40 arası..

Madem alınmayacağız ve zorumuza gitmeyecek. 97 disco 24 ediyorda neden bu araç 80 bin etmiyor?

Yok yok Yanlış anlaşılmaya benim demek istediğim yapılan masraflar çoğu zaman satıcının cebinden gider o anlamda siz kırkbin eder dediğiniz için eder ama dediğim gibi yapılan işi görebilene

arkadaşlar ben 40 bine karşı degilim.
teklife açık denildi teklif verdim.olay o.
ama verilen teklife gelen rakam beni şaşırttı.çünkü benim araba 10bin lira falan oluyor(ALLAH bereket versin bunada ŞÜKÜR)
:D :D :D

Birol Bey ben bu araçlardan pek anlamam,
anlamak ve öğrenmek ve dolayısı ile kendime de iyi bir araç yapmak için buraya üye oldum.

her gün yeni bir şey öğreniyorum ve tecrübelerimi arttırmaya çalışıyorum.

diğer taraftan motosiklet konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim uzzzuuuuuuunnnnn yıllardır motora binerim ve sizin deyiminizle alıp sattığım ve kar ve zarar ettiğim bir sürü motor olmuştur.

gözlemlediğim kadarı ile bu araçlar ile motor arasındaki ortak nokta üzerine harcanan aksesuarın parasının talep edilemeyeceği yada kısmen talep edilebileceği gerçeğidir.

Fatih beyin söylediği yüzde 30-40 bile bana çok geldi.

ama birisinin hoşuna gider basar parayı alır o ayrı.

bu arada Fatih bey aracınızın fiyatını 10.000 tl ye indirmişsiniz. aldım gitti yavvvvv ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR