Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyr-ü zafer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 196,881
Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

sinaa,
Önemsediğim ve paylaşmaya değer gördüğüm şeylerin farkedilmesi ne kadar sevindiriyor anlatamam. Bu beni tekrar yollara düşme konusunda motive ediyor. Yarın, öbür gün, elimde avucumda bir bu anılar kalacak, bir de hiç karşılaşmamış olsam da yeryüzünde benzer şeylere ilgi duyan insanların varlığını bilmenin mutluluğu.

Etiketler

zafer bey,
bu yaptiginiz bardagi tasiran son damla oldu :D :D,biz simdi ne yapalim,isi gucu birakip yollara mi duselim,
saka bir yana,inanin size nekadar imrendigimi anlatamam,Allah yolunuzu acik etsin,guzel haberlerinizi bekliyor,takip ediyorum,
selamlar

seyr-ü zafer' Alıntı:
hagurel,
sonuçta illa tek başımıza gitmek zorunda değiliz. Tek bildiğim ve yaşadıkça gördüğüm, kafamızdaki çoğu endişenin abartılı olduğu ve mevcut zaaflarımızı tetiklediği. Ben elimden geldiğince mevcut sorunları aklıma getirmemeye çalışıyorum, aksi takdirde hareket etme isteğim azalıyor.

Abicim sen süper bi adamsın ,en kuvvetli psikoloji doktoruna taş çıkartırsın ,insanı kendine getiriyosun ,tuttum seni vallahi

Hayallerin bile ötesine yolculuk sizin yaptığınız. Tebrik ediyorum tabiiki takipteyim.. :smiley:

hagurel' Alıntı:
Abicim sen süper bi adamsın ,en kuvvetli psikoloji doktoruna taş çıkartırsın ,insanı kendine getiriyosun ,tuttum seni vallahi

:smiley: :smiley: :smiley:

Assasin' Alıntı:
Hayallerin bile ötesine yolculuk sizin yaptığınız. Tebrik ediyorum tabiiki takipteyim.. :smiley:

Çok teşekkürler takdiriniz için.

altay41' Alıntı:
zafer bey,
bu yaptiginiz bardagi tasiran son damla oldu :D :D,biz simdi ne yapalim,isi gucu birakip yollara mi duselim,
saka bir yana,inanin size nekadar imrendigimi anlatamam,Allah yolunuzu acik etsin,guzel haberlerinizi bekliyor,takip ediyorum,
selamlar

Herkesin hayatı farklı açılardan güzel, ne mutlu ki işiniz gücünüz, büyük ihtimalle aileniz ve sorumlu olduğunuz insanlar var. İşi gücü bırakmayın, er geç siz de yola çıkacak fırsatı yakalarsınız :smiley: :smiley: Selamlar.

Vietnam, Kamboçya ve Tayland'ı kapsayan birbuçuk ay süren geziden salimen döndüm. Seyahat yoğun ve güzel geçti, farklı diyarlar, insanlar ve tecrübeler...Vücudu getirdim de kalbim, kafam hala oralarda, bakalım nasıl normale döneceğim. Asya başlığında açacağım konuda bunları paylaşmaya çalışacağım. Bu konuyu takip eden, sürekli uğrayan ve not bırakan arkadaşlarıma haber vermek istedim...

Chiang Mai/Kuzey Tayland

[attachment=1]

DSC_4563p_001.jpg

Zafer Bey öncelikle hoşgeldiniz,
Bu gün bir kaç saat önce bir arkadaşımla sizin bu konu başlığınızı rotanızı baştan sona inceledik. Yaptığınız geziyi imrenerek okuyup ziplenmiş bir versiyonunu yapabilir miyiz acaba diye düşünürken hemen üzerine sizden gelen haber beni çok mutlu etti inanın. Yakında uzakdoğu seyahatinizle ilgili açtığınız konuda gözlemlerinizi takip edeceğiz sanırım :smiley:
Ama her şeyden önce beraber poz verdiğiniz kaplana rağmen tek parça gelmiş olmanız bizi ayrıca sevindirdi ;D

hoşgeldiniz :smiley: Kaplan ve siz :smiley: vejetaryen galiba bu kaplancık :p ;D

CİNCİN' Alıntı:
Zafer Bey öncelikle hoşgeldiniz,
Bu gün bir kaç saat önce bir arkadaşımla sizin bu konu başlığınızı rotanızı baştan sona inceledik. Yaptığınız geziyi imrenerek okuyup ziplenmiş bir versiyonunu yapabilir miyiz acaba diye düşünürken hemen üzerine sizden gelen haber beni çok mutlu etti inanın. Yakında uzakdoğu seyahatinizle ilgili açtığınız konuda gözlemlerinizi takip edeceğiz sanırım :smiley:
Ama her şeyden önce beraber poz verdiğiniz kaplana rağmen tek parça gelmiş olmanız bizi ayrıca sevindirdi ;D

Zamana ve imkanlara bağlı kısaltma ve eklemeler yapılabilir cincin, bu ara sözkonusu güzergahtaki ülkeler biraz karışık ama er geç durum düzelecektir. Mısır'a kadar gidip dönmek bile müthiş bir gezi olur bence.

Kaplanla yakın temas hayatımın tecrübelerinden biriydi, her ne kadar insan eline doğsalar da, ilk andan itibaren hakimiyeti ellerinde tuttuklarını ve lütfedip kendilerine dokundurttuklarını yoğun biçimde hissettiriyorlar. Güvenliğin garantisi yok, zaten "Bütün sorumluluk kendime aittir." diye kağıt imzalattırıyorlar önce.

gezmen' Alıntı:
Özlettiniz; hoşgeldiniz... :smiley:

Cavid Sezen

Hocam, çok teşekkürler.

lizz' Alıntı:
hoşgeldiniz :smiley: Kaplan ve siz :smiley: vejetaryen galiba bu kaplancık :p ;D

Kaplanla yaptığımız kısa sohbette, beni fazla kemikli bulduğunu, kendisinin tombiş insanları yediğini belirtti, yine de yanında uzun süre kalırsam, beni de çubuk kraker niyetine kıtırdatabileceğini ekledi, mesajı aldım, el sıkışıp vedalaştık. :smiley: :smiley:

zafer bey hoş geldiniz.. yazılarınızı ve fotoğraflarınızı ama bunlardanda öte bunları bizimle paylaşan sizi özlemiştik.. yollculuğun bitmesi kötü ama sizi yine buralarda görmek çok güzel.. tekrar hoşgeldiniz...

Zafer Bey, yazı ve seyahatlerinizi özledik, hoş geldiniz, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun kalanları yeni topikte bekliyoruz.

georoad' Alıntı:
zafer bey hoş geldiniz.. yazılarınızı ve fotoğraflarınızı ama bunlardanda öte bunları bizimle paylaşan sizi özlemiştik.. yollculuğun bitmesi kötü ama sizi yine buralarda görmek çok güzel.. tekrar hoşgeldiniz...

Yılmaz Bey,
Dönüş uçağına bindiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum, o derece dönmek istemedim, hayatımdan gayet memnundum oralarda, seyahat tüm güçlüklerine, sefaletine rağmen bana tarifsiz huzur ve mutluluk veriyor, bunu bir kez daha anladım. İlginiz için sağolun.

berkcantp' Alıntı:
Zafer Bey, yazı ve seyahatlerinizi özledik, hoş geldiniz, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun kalanları yeni topikte bekliyoruz.

İlhan Bey,
Çok teşekkürler. En kısa zamanda konuyu açmaya çalışacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR