mfthk' Alıntı:Böyle bir seyahat için asgari .............. tl bütçeniz olması gerekir.
byseyyah' Alıntı:Her macera severin hayalini geçekleştirmişsiniz. İnanın şu fotoğraflara bakarken iç geçiren, sizin yanınızda bu gezide olamayı hayal edenlerin sayısını tahmin bile edemezsiniz. Paylaşım için teşekkürler...
seyr-ü zafer' Alıntı:Çok teşekkürler. Herşey insanın kafasında başlayıp bitiyor. Zaman ve para belirleyicidir seyahat konusunda , yine de seyahat etmek insanın yaratıcılığın ve tutkusun şekillendirdiği bir olgu. İstanbul'da öğrenciyken son sınıfta Rumeli Hisarüstü kıyısında uyduruk bir sandalla Boğaza açılıp Kadıköy yakınlarında sahile çıkıp bir arkadaşın imkanlarıyla, ödünç aldığımız sandalı geri getirmiştik. O gün itibariyle en büyük maceram buydu. Şimdi menzilim artsa da öz aynı. Mevcut imkanlara göre bir macera hep vardır. Eve plazma televizyon mu alınacak, seyahat mi edilecek? Karar vermek lazım.
bacarmobil' Alıntı:ben ''paylaştıkça artan tat'' diye buna derim..
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Masal gibi bir gezi olmuş tebrik ederim ,elinize sağlık.yoplam kaç km yol yaptınız ?maliyet ne durumda.
seyr-ü zafer' Alıntı:Toplam 24500 küsur kilometre. Çizgisel bir overland yapmadım, her ülkeye hakettiği kilometreyi vermeye çalıştım, aksi taktirde zaman ve mesafe kıslabilirdi. Özellikle merak ettiğiniz parça maliyetleri sorarsanız hatırladığım kadarıyla yazarım.
cemtascioglu' Alıntı:bende bir isaret koyayım guzel bır gezı bence bende bır ıkı sene sonra cıkacagım boyle bır gezıye hayalımde var
cemtascioglu' Alıntı:bende bir isaret koyayım guzel bır gezı bence bende bır ıkı sene sonra cıkacagım boyle bır gezıye hayalımde var
hasanfb' Alıntı:Keyifle takip ediyor Suzukinizi ve sizi kutlarım... Emeğinize sağlık paylaştığınız paylaşacağınız bilgiler arşivde bulunmaz tekrar teşekkürler...