Ynt: Teardrop trailer (YUMU)
Site çok sakin herkezde sıcakların vermiş olduğu bir ağırlık var gibi ,birde buna ramazan ayı eklenincede zor bir hal aldığını tahmin ediyorum ; Ramazan ayınız mübarek olsun
Bu sezon kullanmayı düşünmediğim için imalatı biraz ağırdan alıyorum
Devam:
Arka kapakta kullandığım piyano menteşe ve altına sızdırmazlığı sağlamak için koyduğum konveyor bant,herhalde açılıp kapanırken fazla zorlanıyor olucaktıki sonunda havalı amortisörün bir tanesini bozdu,amortisörün montajını yapmadan öncede zorlanıyordu zaten
Bende daha önce düşündüğüm menteşeyi yapmaya karar verdim,yurtdışında bu menteşe mevcut ama kargo parası çoook
Bizim sitede bulunan otomotik kapı imalatçısına uğrayıp alüminyum serilerini şöyle bir inceledim,ve işime yarayacağını tahmin ettiğim alüminyumu rica üzerine(parça satılmıyor) aldım,Aslında alüminyum yerine bunların saç olanlarıda mevcut ama bizim sitede yok o yüzden bununla denedim
.
.
Dekupaj ile boydan boya yardım,ve ters çevirip birbirine geçirdim.
.
.
.
Su girmesi çok zor,Orjinalinden bir farkınıda göremedim Türkiş
.
.
Güneş panellerinin depolanması için akü araştırmam oldu sonunda forumda bulunan bir arkadaşımızdan uygun fiyata iki adet bulabildim,değişik markalarda ama olsun,taktığımdan beri hiç deşarj olmadılar,100+100=200amper
Paneller ve mppt cihazı forumda bulunan önder beyden,bağlantı konnektörlerini yurtdışından,sigortalarda bizim elektirikçiden ;D,bağlama şekillerini hiçbiryerde görmememe rağmen çok güzel bir uygulama oldu,çok güzelde şarj oluyorlar
.
.
.
Panomda yakıyor
.
.
.
.
.
Su tesisatı + aküler +220 inverter + lpg tüpüde galicek O kadar güzel ayarlamışımki risk sıfır ;D
.
.
.
.
.
Gece Davetsiz misafirler için hareket sensörlerim...Patent olayı nasıl oluyordu !!!
.
.
Ve damalı yer döşemem,bunun üzerinede içi yünlü şilte düşünüyorum 4-5 cm kalınlık,nerede yaptırabilirim acaba ???
Biryerde buldum ama yer Kayseri
.
.
.
.
.
12 V Pompayı taktığımdada suya kavuşmuş olucam
.
.
Bu kadar, şimdi kimseyi rahatsız etmeden söyle sağdan sağdan