Ynt: Teardrop trailer (YUMU)
Bayağı uzun zaman olmuş birşeyler paylaşmayalı
Bülent bey ben şilte kullanmaya mecburum zaten römorkun hacmi çok büyük değil ,şilteyi üç parça yaptırdım yatmak istediğim zaman üçünü birden seriyorum oturmak istendiğindede üçünü üst üste koyucam ,toz olursada bahanem hazır,Topraktan geldiiiik
Şaban ustam yaptıklarımı beğenmeniz benim için gerçekten çok önemli,sizin yaptığınız işleri gördükçe tecrübe açısından daha benim almam gereken çok yol var.Birşeyi yapmadan önce hep plan aşamasındayım,hatta yatakta uyku öncesi bile
,Ama sonuçta çıkan işi beğenmemekte oluyor malesef,insanın içine yatmayıncada boz ve tekrar yap.
Sırf bu yüzden koskoca bir şeseyi heba edip hurdaya verdim,bu ikinci şasem,kapının dışında bulunan aydınlatmayı ise 4'üncü defa değiştiricem
Sanayi ortamında ne kadar olursa da kendimi geliştirmeye çalışıyorum,çevremde sizin gibi insanlar yok örnek alabileceğim,deneyerek,okuyarak,mucitlikler yaparak
kendimi geliştirmeye çalışıyorum,bazen şu nette ufacık bir şey için saatlerce takıldığım oluyor
Sizin projenizde aksaklıkları saymazsak bence çok güzel gidiyor,inşallah deneme sürüşünde fazla bir problemle karşılaşmazsınız,bende nette buggy leri izleye izleye,jeeplerden zevk alamaz oldum
Farkettimki uzun süredir fotoğraf paylaşmamışım
Römorkta kullanmak istediğim su pompası ,aklıma gelen başka bir fikirden dolayı diskalifiye oldu onun yerinede oyuna 12 voltluk hidroforu aldım
Römorkun iki yanına su tesisatı çektim evyeye giden tesisattan ayrı,Hortumun bitiş yerlerinede komprasörlerin hava hortumlarından kullanılan jak lardan bağladım,ve bu tesisattan ayrı olarakta bir fıskiye,onunda ucuna erkek jakı bağladım,hangi tarafta kullanmak istiyorsam o yöne bağlıyorum,geçmeli olduğundan sıkıntı yok
Benim izinlerim genelde saroz kıyılarında geçmekte,böyle bir şey yapmamın benim için daha uygun olacağını düşündüm,hem duş almak yada el ayak yıkamak açısından,
Bence çok kullanışlı bütün karavancı arkadaşlarada öneririm :
Uzun lafın kısası derler ama benimki çok uzun oldu!! fotolar....
.
.
.
.
.
.
.
.
Geçen zaman süresincede bazı değişiklerde yaptım,buzluğun kullanılabilirliği gibi
Tavanım geçme olduğu için onu yukarı kaldıracak aparatlada biraz uğraşma zamanım oldu,
pop-up trailer
Ona bir redüktörlü motor bağlayıp öyle kumanda etmeyi düşünüyorum,mekaniğin çoğu tamam,
Hatta arka denge ayaklarınada redüktörlü motor bağlamayı düşünüyorum,motorları aldım ara bağlantı aparatınıda yaptım,zaten römorkun altındada bağlantı yerleride hazır,sadece montajı için biraz boş vakte ihtiyacım var,kumanda düğmelerimde reno 9 ların cam kaldırma düğmeleri
.
.
.
.
.
.
.
.
Çalıştığım bir zaman diliminde sanki gökyüzü delinmişçesine yağmura yakalanmıştım