Ynt: Teardrop Trailer (yumu)
Sayın oastral övgüleriniz için teşekkür ederim
benim römorkumun ölçüleri
en 1500mm lastikler dahil 2000mm
Boy sadece römork yaşam alanı diyelim 3000mm önde bulunan kutu ve kaplinin bağlandığı profil ile beraber 4000 mm yi buluyor
Yükseklik tam dıştan dışa 1400mm
Arka mutfağı yaşam alanından ayırdığım bölüm ise 700mm yaşam alanımda 2300 mm kalmış oluyot
Ben uzunluğumu diğer teardroplara nazaran 500-600mm fazla tuttum,mutfağı komple ayırmış oldum
Szi uzunluk olarak 2400-2600 mm yapabilirsiniz ama mutfak için yapacağınız dolap girintilerini yaşam alanına taşırmanız gerekiyor
Garveniz saç için bence bir engel yok,tek sıkıntısı 1mm saç bence kaynak yapılınca deforme olur,boyayı garvenize tutturmakta biraz zordur zamanla atabilir,kaynak yapılacak yerlerde garvenizliğini kaybedeceğinden sıradan saçtan bir farkı kalmaz,garvenizin parlaklığınında bir süre sonra gideceğinide unutmamak lazım
Ama tabiiki olmaz değil 1mm garveniz saç büyük ebat olarak 1200*2400~2500 ölçülerinde mevcut,ve benim gibi bir damla gözyaşı imal etmek istiyorsanız bence bu ebat yanlar için çok uygun,perçin ilede tutturabilirsiniz
Kafkası 20*20*1mm profilden imal edip,kafkas araları 300~350mm yi geçmez ise,dış yüzeyini garveniz saç ile kaplarsınız,daha sonra içten 20mm sıtrafor ile izolasyonunu yapabilirsiniz böyleliklede 1mm garveniz sacada destek olmuş olur,iç kısımıda 3 yada 4mm kontraplak ile kapladığınızda bir sandviç panelden farkı kalmaz
30*20*1 mm profil ilede olabilir bu sefer ara bölme içinde 30mm sıtrafor kullanmanız gerekir
Benim yaptığım römorka şöyle bir bakıyorumda bağzı yerlerde durumu biraz fazla abartmışım,1 mm profil bile yağmur su görmesiz 5~10 sene rahat gider
Römorkun yerden yüksekliği aldığınız dingilin ve lastiklerin ebatına göre değişir,lastik alımını sona bırakırsanız daha iyi olur,yüksekliğide sorun etmeyin her şekilde oynanabilir
Kepenkler için kullanılan oluklu garveniz saçlar var hiç onlardan yapmayı düşündünüzmü?Eminimki çok güzel olur
Paslı metal görüntüsü çok hoşuma gidiyor