Arkadaşlar selam yaklaşık 6 ay önce babama köyde kullanması için 2010 model 167binkm de Tata Xenon aldık, araç şimdilik beklentilerimizin üzerinde 24-30bin tl arası hidrolik direksiyon, otomatik cam, merkezi kilit, klima, arka Lsd diff kilitli ve100km de 8.2lt yakıt tüketimine sahip Turbo dizel bir araç alıyorsunuz, kısacası parasına göre baya bir şey alıyorsunuz, bana göre en büyük eksileri iç plan basit plastik ama dacia duster gibi tngırdama tungurdama pek yok, az var daha doğrusu koltuklar rahatsız değil ama basit, en önemlisi abs fren yok (2012 sonrası var) ve arabanın kendi frenleri yetersiz ve ani frende çok kızaklama yapıyor kıç atıyor
bunu biraz azaltmak için defenderda kullandığım 235/85/16 ölçü lastik takmak istedim üzerindeki lastikler 205 şuan çok ince bana göre ama lastikçi "abi senin Jantlar çok ince 235 oturtamayız janta belki en fazla 225 olur" dedi jantların genişliği yetersiz, kullanan arkadaşlardan bu sorunu yaşayan oldumu tata orijinal jantına en fazla kaç ölçü lastik taktınız?
Teşekkürler
Alkım
bunu biraz azaltmak için defenderda kullandığım 235/85/16 ölçü lastik takmak istedim üzerindeki lastikler 205 şuan çok ince bana göre ama lastikçi "abi senin Jantlar çok ince 235 oturtamayız janta belki en fazla 225 olur" dedi jantların genişliği yetersiz, kullanan arkadaşlardan bu sorunu yaşayan oldumu tata orijinal jantına en fazla kaç ölçü lastik taktınız?
Teşekkürler
Alkım