Dodikleri nerden temin edebiliriz yardimci olurmusunuz şimdiden teşekkürlerArkadaşlar aracın son hali dodik uygulaması ve ön delici sis LED’leri eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 513335
Merhaba abi benimde bir xenonum var ve merak ettiğim bulamadığım bir parçayı bulmuşsun. Kaput üstündeki xenon yazılı scoop nerden satın aldın acaba?Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır tata xenon kullanıcısıyım. Sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım. 2010 model 4*2 2.2 Dicor motor.
Ekli dosyayı görüntüle 512339
Ekli dosyayı görüntüle 512340
Ekli dosyayı görüntüle 512341
Ekli dosyayı görüntüle 512342
Ekli dosyayı görüntüle 512343
Whatsap grubumuza katılabilirsin TATA XENON AİLESİ bayağı bir arkadaş var kullanıcı olarakSelamlar bir ay önce 2014 tata xenon 4×2 aldım. Forumda tata dan en memnun olan sensin. Biraz bilgi almak isterim.
Gmpickup Murat abiden aldım İnstagram sayfası var. Ranger için yapıyordu uydurduk aracaMerhaba abi benimde bir xenonum var ve merak ettiğim bulamadığım bir parçayı bulmuşsun. Kaput üstündeki xenon yazılı scoop nerden satın aldın acaba?
Enjektör arızası yaşanıyor kötü yakıttan genelde. Yakıt performansı sınıfının en iyisi. 100 km 7.5Çok uzun zamandır takipteyim bu Xenon u. Sanırım bazı araçlar kronik sorunlu oluyor ve çok üzüyor sahibini. Kullanıcı yorumları nedir acaba?
TATA XENON AİLESİ Kötü yakıt alma. Bakımlarını aksatma. Antifrizsiz kullanma. Motoru bilen ustaya baktır arıza durumunda. Lastikleri biraz genişlet yol tutuşun artar.Selamlar bir ay önce 2014 tata xenon 4×2 aldım. Forumda tata dan en memnun olan sensin. Biraz bilgi almak isterim.