Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,773
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Hepinize Merhaba,

Ben Bahadır, 40 yasindayim, muhendisim ve suan Istanbul`da yasiyorum.

Suziki Vitara hakkinda bilgi ararken sitenize ulastim ve hemen kayit oldum, sayenizde 93 Vitara'mi 11 Nisan` da Izmir'de aldim, aracim simdilik Izmir'de kalacak. Temmuz sonrasi Izmir cikisli turlara katilmayi planliyorum.

Hepinize bol camurlu ve toprak kokulu gunler diliyorum.

Etiketler

Merhabalar ben Halil, Zonguldak'tan. Off-road av ve telsiz merakım var.
Arazi araclarım cj 5 ve pajero. İşim pastane isletmeciliği.
Herkese selamlar Zonguldak'tan. Tanışmak, paylaşmak isterim.

Merhabalar ben Ankara dan Mustafa, 22 yaşında öğrenciyim. Araba ve silah sporlarıyla ilgileniyorum aynı zamanda bir avcıyım. Tabiki offroad lada ilgileniyorum ve merakım olduğu için buraya üye oldum. Burada sizlerle bilgi alış verişinde bulunarak birşeyler öğrenmek, sizlerle tanışmak istiyorum ve ilk başta bir 4x4 alıp kendimi bu sporda geliştirmeye çalışacağım.. :smiley:

Selamlar ve saygılar..

Gezenbilir ailesine selamlar
Geçte olsa gezenbilir sitesini farkettim. Keşan' da yaşıyorum. 32 yaşında öğretmenim o kadar boş zamanım varki; bu boş vakitleri sürekli doğada geçiriyorum. Aynı zamanda av sporuda yapıyorum.
2007 rav4' ten sonra, 2008 NAVARA 4X4 düz vites aldım ve arabamı buldum.
Kum, Toz, Toprak, Yağmur, Çamur, Kar, Kış bana asla engel olamaz.

Özgür ÇETİN

30032008473.jpg

16032008324.jpg

16032008321.jpg

herkese selamlar

adım ümit türüt,45 yaşındayım,3,5 yıldır muğla dalaman da yaşıyorum,bundan önce ise hep istanbuldaydım.
o kadar fazla interneti kullanmama rağmen geçenlerde tesadüfen siteyi keşfettim.
genelde bulunduğum bölgeye de bağlı olarak ki;bu bölgede gezecek görecek ve hala bakir kalmış bir sürü dağ köyü,muhteşem koylar ve ormanlar var,off road ve domuz avcılığı hobileriye vakit geçiriyoruz.yazın 2300 metre yükseklikte kap yapmayı da planlıyoruz.
grubumuzda bir adet1990 model pajero,bir adet 1988 range rover classic ve bir de restore ettiğim 1951 model willys cj3a araç var.
çocukluğumdan beri uğraştığım otomobil-motosiklet ve arazi araçlarıyla ilgili epey fazla deneyim sahibi olduğum söylenebilir.
forumlarda aktif oldukça daha fazla bilgi alışverişi olacağına inanıyorum.
sitenin kurulumunda ve işleyişinde emeği olan arkadaşlara teşekkür ederim.
saygılar.

Adım Mert. 26 yaşında ve Trabzonluyum. Halkla ilişkiler uzmanıyım. Bu sıralar Trabzonda oturuyorum asıl ikametgahım İstanbul.
BUlunduğum yer offraod ve avcılığa müsait olduğu için off raodla içiçeyim,Ancak bildiklerim ve yapabildiklerim devede kulak.
Aracım 96 model 1.6 niva ve off road arkadaşım 3 yaşındaki Alman kurdu köpeğim..
teşekkurler

tekrar merhabalar ben ercüment oflas 1973 istanbul doğumluyum evliyim ve 2.5 yaşında bir kızım var lafı uzatmadan doğaya yeniden dönmek adına ve gündelik hayatta da kullanmak için yürütme masrafları bütçeme uygun 2006 model otomatik terios aldım. kısa vadede bir şnorkel ve izolasyon 205 lastikler yerine 215 yada 225 takarak aracı bir miktar daha yükselterek ( yokohama g0 12 ) düşünüyorum birde vinç edinip orta sertlikte gezilerinize dahil olmak istiyorum. herkese saygılar.fikir ve yardımlarınızı bekliyorum özellikle snorkel ve vinç konusunda.

Selamlar, bor ben. İstanbul'dan. Yaş 33. Bekar, mühendis =).
Dostlarım adım uzun diye kullanmadıklarından bor diyorum ben de.
Pajero vardi 3 sene evvel, sonrasında Toyota 4 Runner, şimdi araçsız kaldim, siteden bakınıyorum.
Buradaki fikir alışverişi ve karşılıklı saygı ortamı çok güzel.
2 aydır takip etmekteyim yazılanları, bu da ikinci mesajım olsun =).

Merhaba, Ben Bolu'dan Fatih Yaman, 28 yaşındayım, doğada geziler yapmayı, normal araçların giremeyeceği yerlerde gezmeyi, keşfedilmemiş yerleri keşfetmeyi, kısacası off road'u seven birisiyim. Şuan 1989 Range Rover V8 Classic kullanmaktayım. Forumda daha çok bilgi edinmeyi ve paylaşmayı hedeflemekteyim

Selam arkadaşlar!...

Uzun zamandır içimde olan bir arzu sayenizde açığa çıktı ve bundan son derece memnunum. Bu aralar bir hilux peşinde koşturuyorum fiiliyatta da size katılabilmek için.Bir bankada çalışıyorum.Yaş; 32 4.Levent/İst. dan Yusuf Kurşun....

Merhaba benim adım Can. Lise yeni bitti, össye hazrlanıorum. Off-roadu çok seviorum ama yapabileceğim bir arabam var onuda çalıştıramıyorum ;D. 1975 Ford f-250. Off-road deneyimim bir Lada Niva ile takla atarak son bulmuştur (not: ben devirmedim, arkadaşım benim yaptığımı yapmaya çalışırken devrildik :-X :D). Yine de off-roadı seviyorum. Umarım bende bir gün sizinle küçük bir gezinti yaparım :D. İyi günler herkese.

Selam arkadaşlar. İstanbul'da yaşıyorum. 40 yaşındayım, oto mekanik ustasıyım. Off-road'u çok seviyorum. Fırsat buldukça doğa gezileri yapıyorum. Türkiye'm de çıkmadığım dağ tepesi kalmadı sayılır. Aslen Giresunluyum. Birkaç çeşit arazi aracım oldu. Şu anda 98 model Niva kullanıyorum. Hep beraber yeni off-road ve doğa maceralarına açığım. Yeni yerler keşfetmek dileğiyle...

DSC01390.jpg

DSC01592.jpg

DSC01540.jpg

38 yaşındayım...
Düzce Tıp Fakültesinde Öğretim Üyesiyim...
Doğa ve otomobil tutkunuyum...
Büyük bir keyifle siteyi takip ediyorum....
Herkese gezip görme için vakit ve nakit diliyorum....

Selam arkadaşlar,
Adım Tolga Turanlı. Siteye yeni üye oldum. Bir süredir uğraştığım Jeep ZJ aracım bitmek üzere. Bundan sonra artık yavaş yavaş araziye çıkmaya başlayabilirim.
30 yaşındayım inşaatçıyım ve Anadolu yakasında oturuyorum. Doğa ve extreme sporları yapıyorum. Siteye bayıldım!

Gezilerde görüşmek umuduyla.
Sevgiler

Merhaba arkadaslar,

Fazıl Emre İnce, 1981 Samsun.
10 yıldır İstanbul'da yasıyorum, serbest mimarlık ve müteahhitlik yapıyorum. Üniversite yıllarımda off-road ve doğayla cok hasır nesir olmama ragmen, en son gecırdıgım buyuk bır kaza sonucu bu sevdadan vazgectım. Fakat buyuk araclara olan tutkumdan dolayı cok ta uzak kalamadım. Yakın zamanlarda yıne ıcıme kurt dustu ve BMW marka aracımı satıp Discovery td5 almayı kafama koydum... Umarım yakın zaman ıcerısınde sızlerın arasında 4x4 guzel bır arac ıle belkı aynı yerlerde tozu dumana katma zevkıne erısırım...
İyı forumlar diliyorum arkadaslar ...

Selamlar

Merhaba.
Adım Mehmet Ömür. Bankacıyım. Antalya'lıyım off-road ve scuba tutkunuyum. Tam bir Land Rover hayranı ve kullanıcısıyım. 96 model P38 kasa range rover sahibiyim. Herkese selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri