Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,129

Etiketler

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar ismim H.ibrahim .. Uzun zamandır istememe rağmen aranıza katılamamıştım kısmet bugüneymiş.. 24 yaşındayım. Kütahya ve Bursa da yaşıyorum o nasıl oluyor derseniz iki taraftada evimiz var git gel 2 hafta orda 1 hafta burda 1 hafta dağda derken ömrü tamamlıyorum..Aşırı derecede Offroad ve motosiklet tutkunuyum 97 Discobery V8 im ve 97 Honda Africa Twin im var. Aranızda olmak bil hassa faaliyetlerinize icabet etmek benim için mutluluk verici olucak :smiley:.. Herkesi selamlıyor keyifli ve hoş sohbetler diliyorum ..
Sevgilerimle..

Herkese merhaba. Ben Umut Arıcan. İstanbul da yaşıyorum. Veteriner Hekimiyim. Baba Ordu'lu, Anne Kayseri'li, doğma büyüme Adapazarı, askerlik Hakkari. :smiley: Herkesle hemşeriyim anlayacağınız... :smiley: Sitemizi de Esra Akeroğlu vasıtasıyla buldum. Face'in doktoru benim. :smiley:

Çocukluk düşüm Honda Transalp'ime sahibim. Şimdi de diğer düşüm LR Defender'im için araştırma içindeyim. Umarım en kısa sürede sizlerinde yardımı ile bir tane edinip fır dönmeye başlarım... :smiley:

Defender ile mayıs gibi bir karadeniz turu, daha sonrada eksikleri tamamlayıp bir İran turu planlamaktayım. Hayırlısı diyelim. :smiley:

En kısa sürede yüzyüze tanışmak üzere herkese sevgi ve saygı...

Umut...

umut bey aramıza hoş geldiniz..... her şey gönlünüzce olsun
umarım en kısa zamanda defenderinize kavuşursunuz.. ;)

Selam Ben Engin ÜRGÜPLÜ 35 yaşındayım ahşap lamine parke ithalatı yapmaktayım.
Daha önceki hobilerim arasında motor sporların'dan Drag yarışı ile uzun yıllar amatör olarak uraştım güzel senelerdi şimdi birazdaha gezip görme yeni yerler keşvetmek tabi motor sporlarına yine devam ama Off road olarak devam edicem Range Rover 4.0se 2000 model aldım hem konfor hem doğa gezisi için muhtemelen yakın zamanda daha off road yönelik bir araca geçebilirim yavaş, yavaş görücez.

Tekrar herkese selam,

umutvet' Alıntı:
Herkese merhaba. Ben Umut Arıcan. İstanbul da yaşıyorum. Veteriner Hekimiyim. Baba Ordu'lu, Anne Kayseri'li, doğma büyüme Adapazarı, askerlik Hakkari. :smiley: Herkesle hemşeriyim anlayacağınız... :smiley: Sitemizi de Esra Akeroğlu vasıtasıyla buldum. Face'in doktoru benim. :smiley:

Çocukluk düşüm Honda Transalp'ime sahibim. Şimdi de diğer düşüm LR Defender'im için araştırma içindeyim. Umarım en kısa sürede sizlerinde yardımı ile bir tane edinip fır dönmeye başlarım... :smiley:

Defender ile mayıs gibi bir karadeniz turu, daha sonrada eksikleri tamamlayıp bir İran turu planlamaktayım. Hayırlısı diyelim. :smiley:

En kısa sürede yüzyüze tanışmak üzere herkese sevgi ve saygı...

Umut...

hoşgeldin değerli meslektaşım ve de hemşerim : )))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR