Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,773
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Saygun Arslan
84 yili K.D.Z Eregli dogumluyum. Makina muhendisiyim, egitimime yurtdisinda devam etmekte oldgum icin birkac yil boyunca Turkiyede sadece tatillerde bulunma sansim olucak. Bu araliklarda umarim sizinle yuz yuze tanisma firsati yakalariz. Off-road ile babam sayesinde cocuklugumdan beri ic iceyim . Suan icin Turkiyede 78 model Cj5 kullaniyorum ama amerikada bulundugum surece farkli araclar denemeyi dusunuyorum. Turkiyede Off-road uzerine yapilanlari yakindan takipteyim ve gelismesinde katikida bulmak isterim.
Herkeze saygilarimi sunarim.....

( Kaporta haric ) Hicbir usta eli degmemistir :smiley:

s2323.jpg

s12.jpg

s11.jpg

Etiketler

merhaba arkadaşlar
serhat yorulmaz
özel bir şirkette satış sorumlusuyum
ve kendime ait nacizane bir oto yıkamam var
aranıza yeni katıldım
37 yaşındayım
teşekkür ederim
inşallah bir gün bende bir off road aracına sahip olur ve sizlerle yola cıkarım

selamlar ben bursadan ersin...
uludağ off road kulübünün en genç üyesiyim(26)...
özel bir işletmede satış danışmanı olarak görev yapıyorum...
2000 yılında cj5 toplamak maksadıyla bilmeden bu işin içine bulaştık...
araç bittiğinde yıl 2003 oldu, uğraşlarımıza da değdi sonunda...
hem arazide çamurla uğraşıp aynı zamanda fotoğragraf çekmek bana oldukça keyif veriyor...
www.uludagoffroad.com
y1pcxT0ZSOPRrzDPg3chibXwykfzZk89lIi4T5uaMJWiiSyHHPHmWSvCVPvbOKXSuZm_dNlk5c41YE.jpg

meraba arkadaşlar bende ist.küçükçekmecede oturuyorum
bankada çalışıyorum
aslen ordu fatsa lıyım.1975 doğumluyum benden 2 sene sonra doğan (cj5) bir arkadaşla birlikte elimden geldiği kadar doğayla içi içe olmaya çalışıyorum.aracımı kendim toplayabildiğim kadar topladım bu siteyi yeni buldum sizlerle karşılaşmak güzel olur
umarım bir gün bir yerlere gitmek kısmet olur.

Merhaba Ali Ben, İstanbul'da oturuyorum Gemi İnş Muhendisiyim. Tuzla ve Kocaeli'nde faaliyet gosteren birvmüteahhitlik firmasının sahibiyim.36 yasındayım.Yıllar önce Off-road gezilerinde bulunmuştum (kendi çapımızda iki adet CJ-5 ile) . SUV sahibiyim(Nissan Pathfinder 3.3) ancak onunla araziye çıkma şansım daha olmadı. Su anda deli gibi 4x4 bakıyorum. Ama forumlarda izlediğime göre bakımlı bir Niva ile bunu başarabilirim galiba.

Ayrıca, bu benim makine;
DSC00821.jpg

Merhaba,
Ben Ahmet Zafer Kayseri'de yaşıyorum.40 yaşındayım..Michelin lastik bayiisiyim..Kayseri Motor Sporları kurucusuyum.Herkese selamlar :smiley:

my.php

my.php

Mehaba Ben Bülent istanbul bahçelievlerde ikamet ediyorum dış ticaret müsteşarlığında çalışıyorum, şuanda daihatsu terios kullanıyorum ama niva almayı düşünüyorum, sitenizi yeni keşfettim benide off road heyecanı sardı sizin resimleri gördükten sonra, inşallah gezilerinize katılma imkanım olur herkese selmalar :smiley:

ben hakan bulu, istanbul sivil savunma arama ve kurtarma birlik müdürlüğü eğitim biriminde çalışıyorum. lr defender e gönlünü kaptiranlardanim. kıt kaynakları degerlendirerek 92 model saglık bakanlığından çıkma ambulans kasalı bi tane edindim. çamura batayım arazide fink atayım gibi bi derdim yok. birgün sizlerle bir yerlere gelirsem eğer benim lr anca lojistik işi görür. ben arabaya hayranım. durusuna bakışına pembe yanağına falan. hafta sonları landın tepesindeyim. sürmek yok. orasını burasını mıncıklamak daha zevkli. sürme keyfini işyerinin defenderleriyle tadıyorum. 2000 model td5 motorlu 4 tane var. benden başka sürmek isteyen olmadığı için (nedenini henüz çözümleyemedim) keyfime diyecek yok.
75 senesinde dünyayla tanışmışım. şehri istanbul olmazsa olmazım. arada bir yaptığım bursa kaçamaklarında beni bekleyen bi araç daha var. o bambaşka keyfli bişey. 73'lü ford bronco. (ford bölümünde görebilirsiniz)

merhaba ben Kasim 20 yasindayim Tarsusluyum arkadasim saminin araciligiyla araniza katildim, avcilik ve off road basta olmak uzere bir cok doga sporuyla ilgileniyorum.(sporda olasina gerek yok gerci).
kendimle ilgili kisa bir bilgi: soyledigim gibi 20 yasindayim colorado state universiyesinde ziraat okuyorum ve 4. siniftayim.
Sizlerin off road gezilerinden cok bahsetti sami insallah bu gezileri beraberde gerceklestire biliriz.
ilgilenirseniz: off road ve gezilerde kullandigim araclarim
turkiyede: mitsubishi L200
amerikada: Dodge Power Wagon
sizlerle tanismak gercekten cok guzel
kasim
http://i303.photobucket.com/albums/nn125/kasimfoco/DSCN1010.jpg
http://i303.photobucket.com/albums/nn125/kasimfoco/DSCN1008.jpg
http://i303.photobucket.com/albums/nn125/kasimfoco/DSCN1015.jpg
http://i303.photobucket.com/albums/nn125/kasimfoco/DSC00231.jpg
http://i303.photobucket.com/albums/nn125/kasimfoco/MM.jpg
http://i303.photobucket.com/albums/nn125/kasimfoco/DSCN0820.jpg

herkese merhabalar.kısa zaman önce üye oldum ve muhabbet koyu ve güzel.antalyadayım ve off road konusunda yanlız sayılırım bir iki araç var ama tanışamadık henüz.1988 wrangler aracım var ve birde kawasaki klr 650 kross motorum var yani doğa tutkunuyum vede jeoloğum her ne kadar otomotiv sektöründe olsamda.herkese saygılar selamlar.

Merhaba Gezen Bilir Ailesi,
Ben Cevat Sinan Gümüş, 54 yaşındayım, İzmitte ikamet ediyorum. Ford F250 ve Chev. Tahoe aracım var. Herkese selamlar.

Merhabalar, Ben Karadenizin incisi ordudan Ali Fuat Aksoy 37 yaşındayım gıda toptancılığı ile uğraşıyorum, ben bir doğa hastasıyım, vallahi bu formu yapanlardan allah razı olsun yaaa, tam benlik bir yer,adı üzerinde tabiki gezen çok bilir, evet arkadaşlar ben bu formda elimden geldiği kadar sizlere karadenizi yaylalarımızı ooooo canım , güzelim yeşilliğimizi sizlere tanıtacağım, araç olarak arazili aracım yok ama bir mitsubisi L300 94 koldan vitesli o benim herşeyim, 4X4 değil ama 4X4 lere arazide taş çıkaracak bir araçtır o, işte kanıtı alttaki resimde mevcuttur.. :D :D

78751997mitsubishi1oc6.jpg

Arkadaşlar Şile'den Sevgilerle...Hepinize merhaba Tuncay SARAÇLI
Artık siz değerli dostlarımla burada online olabilmek gerçekten çok güzel.hepinize kucak dolusu sevgiler.
Eeeee bu hafta sonu nereye gidecez :smiley:))

merhaba ben ordudan kemal akkuş evliyim 3 çocuk babasıyım ticaretle uğraşıyorum38yaşındayım yaklaşık 20 senedir jeeplerle içiçeyim elimden hertürlüsü geçti enson nissan patrol 2.8 tdi aracım var kendimi hafta sonları doğaya bırakmaktan zevk alıyorum bir haftanın stresini bir günde atmaya çalışıyorum orduda mahalli olarak offroad yarışları düzenliyoruz büyük çaplı olarak her sene haziran ayının 2. haftası ordu ili aybastı ilçesi perşembe yaylasında etkinlikler ve şubat ayı okul tatiline denk gelen pazar günü yokuşdibi beldemizde kış şenlikleri düzenliyoruz bu arada kendi aramızda günübirlik gezilerde düzenliyoruz

Herkese selamlar.
Benim adım Özgür Aydin.Kocaeli Gölcükte oturuyorum.1995 model Suzuki Vitaram var.Yeni üye oldum.Novartis ilaç firmasında çalışıyorum.Tekrar merhaba.

selamlar,
suleyman sarikaya istanbul/kadikoy icerenkoyde oturuyorum. 25 yasindayim. konut yap sat isiyle ugrasmaktayim. bu islerde oldukca acemiyim. kismetse zamanla sitedeki fotolardan bizde cekeriz. 2005 model ford ranger sahibiyim. 4x4 zehrini bu aracta aldik, eger satabilirsem daha disli, safkan bi arazi araci almayida dusunuyorum. off road gezilerinde gorusmek umidiyle saygilar
net3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri