Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,819
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

slm herkese ben CAN pEKTAŞ 25 yaşındayım ankarılıyım ama şuan istda okuyorum
cj6 1980 model hardtop jeepim var zaman oldukça ilgilenmeye çalışıyorum
güzel bi site olmuş emeğinize sağlık umarım kısa zamanda görüşürüz tekrar herkese slm.

Bu da benım tosuncuk

Etiketler

Arkadaşlar merhaba. Ben Arda Gürayman. 2003 model bir KJ Liberty sahibiyim. Aracım off-road şartalarına hazırlanmış bir araçtır. Aslında uzun zamandır Gezenbilir'deki bazı arkadaşlar ile irtibat halindeyim. Fakat, bir türlü forumda yazma fırsatı bulamadım. Kısmet bu güne imiş. Herkeze tekrar merhaba.

herkese selam...

ben izmit/kocaelinde yaşamaktayim...
çok kısa bir süre önce 94 model gc aldım...
pazar günleri yakın yerlerde gezi yapmak ön büyük hobim...
diş heikimiyim izmit merkezde kliniğim var...
mail. onderozdenkaya@yahoo.com
web www.hayatdis.com

gezilerde buluşmak dileğiyle...

Merhabalar ,
İnternette jimny için lastik araştırırken bu siteyi buldum .Yaz sonunda offroad ve doğa tutkunu olan iki arkadaşımın tavsiyesi ile jimny aldım. :smiley: Bu arada kendimi tanıtayım, ismim Yeşim,Bilgisayar mühendisiyim,telekomünikasyon firmasında çalışıyorum.Hobi olarak organik tarımla uğraştığım için Genelde haftaiçi İstanbulda ,haftasonu Akçakocada yaşıyorum :smiley:

sevgiler

Yeşim

Selamlar...
Adım Serdar Özden..31 yaşındayım..Adapazar' lıyım..Bir arkadaşımın tavsiyesi ile sitenize ulaştım..Akaryakıt istasyonu işletiyorum..Evliyim, bir de kızım var..Hafta sonları izin kağıdımı imzalatabilirsem dağ-tepe geziniyoruz.. Huzuru dağlarda arayanlardanız anlıyacağınız..LR def 110 kulanıyoruz...Güzel organizasyonlarda görüşmek üzere..Allah tekerlerinizi yan bastırmasın..

Merhaba Gezenbilir.com
Fazla sınırları zorlamamakla birlikte yelken, motosiklet, otomobil ve offroad meraklısı biriyim.
Grand vitara aracım var. Offroad da cok yeniyim ve yardımcı olacağınız her konu benim için çok yararlı olacaktır

Ali Berkay Şener

herkese slm
aDIM BARBAROS ANTALYADA YAŞIYORUM BENDE YENİ HYUNDAİ GALLOPER ALARAK OFF ROAD A BULAŞMA YOLUNDA BİR ADIM ATTIM

HERKESE İYİ EĞLENCELER

keyifli parkurlar

slmlar ben mehmet sakarya da oturuyorum.. 76 cj5le katılıorum.yarışmacı arkadaşlara başarılar. bizde kendi çapımısda ufak yollu takılıos işte ..

adım atahan
17 yaşındayım
öğrenciyim baba parası yiyiyorum=)
her zaman off road a merakım olmuştur
ilk denememde arabayı kırdım ama olsun=)
daha çok kırıcaz galiba öğrenicez buda bizim emektar

merhaba ben yaşar uzun 1973 doğumluyum boluda ıkamet etmekteyim.dört yıl ladaniva iki yıl suzuki vitara vagon son üç aydır 1998 LR DISCO V8 kullanmaktayım.boloff yönetim kurulu üyesiyim.doğuştan offroad meraklısıyım.

Merhaba arkadaşlar. ben taner tatoğlu.
zonguldak ereğli'de ikamet etmekteyim sitede yeniyim.
celal bayar üniversitesi iktisat mezunuyum ama nedense pastacılık yapıyorum.
1979 kısa land rower defender kullanıcısıyım. araç bakımsız şu an ama herkes merkezi kilit olduğundan şüpheleniyor! hayatımın en güzel hastalığı bu olsa gerek dünyayı unuttuğum anlar aracıma binince başlıyor. kesinlikle aşılanması gereken bi olaydır bence vede bu kadar güzel insanı bi araya getiren yapımcı arkadaşlarımın ellerine, emeğine sağlık. mükemmel insan topluluğu yani size tekrar selamlar ve de saygılar.

Tekrardan merhaba herkeze :smiley: Kendimi tanıtmayı unutmuşum, adım Orkun 28 yaşındayım, İÜ İktisat fakültesi ing. iktisat bölümünden mezunum, İstanbul Bakırköy'de oturuyorum ve THY'de çalışıyorum.Uzun süren aramadan sonra en sonunda ben de geçen hafta '97 bir ZJ sahibi oldum, şu anda araca alışmaya çalışıyorum, ama en kısa zamanda ben de gezilerinize katılmak isterim,videolarınızı seyrettim 0ldukça eğlenceli gözüküyor :smiley: tabii bunun için öncelikle offroad modifikasyonu konusunda yardımlarınıza ihtiyacım olucak :smiley: Sevgiler ve saygılar.

Merhaba,
Adım Bülent 32 yaşındayım özel bir şirkette Satınalma departmanında çalışıyorum. Doğa ile çok haşır neşir olamıyorum ama outdoor dergilerinden takip ediyorum. artık doğa ile yakından ilgilenmem gerektiğini düşünüyorum offroad ilgimi çekiyor. Alfa Romeo 1,6 Distinctive bir aracım var onu satıp bir jeep almak istiyorum. bu konuda fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Selam,
Ben Gökhan. Ne yazıkki 40 yaşındayım. Gezenbilirde arasıra Suzukiler hakkında yazılar yazıyorum ama kimseyi tanıyormuyum bilmiyorum.
Mesleğim Hotel ve restaurant yöneticiliği. Sırasıyla Land rover, lada niva, Toyota Hilux , Mitsubishi pajero ve en son olarakta Suzukide kullanmaktayım. 1999 model suzuki vitaram var. Full kitli, sistemli, vinçli ama ne yazıkki satmam gerekiyor. Sahibinden ilan no: 5872795

Ancak 1 süre sonra tekrar 4x4 suzuki alırım.
Suzuki hakkında her türlü soruya yardımcı olmaya çalışrım.

Bol offroadlu günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri