Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,504
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Selamlar Gezenbilir Ailesi,
aranıza yeni katılanlardan biriyim

adım Sezgin
Sakarya Üniversitesi Fizik 4. sınıf öğrencisiyim
3 yıl önce CJ almak ile başladı aktif offroad hayatım
ancak çocukluğumdan beri CJ hastalığım vardı ve kavuştum tatlı belama ;D

ve resimlerimizzzzzz

ben ve abim (CJ 7)
pict0023ag7.jpg

ben , sastuning ve sastuning39
goruntu2901jb7.jpg

goruntu2870mg9.jpg

goruntu2870mg9.jpg

Etiketler

herkeze selamlar,
ben mehmet istanbuldan,ticari araç alım-satım işiyle uğraşıyorum, sizlerle ilk soğucak yaylasında karşılaştık, biz de atv ler le ordaydık,2007 yaz aylarıydı sanırım,muhakkak sizlerdende bizleri hatırlayan vardır kısacası iyiki kapılarınızda gezenbilir.com yazıyordu biz çok uğraştık ama atv ile ilgilen 3-5 kişiden ileriye gidemedik, sizlere imrenmemek elde değil ve kısmet olursa bu yaz off-road segmentinde yer almak için jeep veya unimog (kararsızız :smiley:alıp sizlerle tekrar karşılaşmak istiyoruz,sizlerden öğrenecek çok şeyimizvar : atv ekibinden sevgiler

tüm dostlara selamlar ben hasan çalışkan 1971 ist dogumlu ist ikamet etmekteyim pancar motor,lombardini,honda,motor ,jeneratör satış servis hizmeti vermekteyim arazi araç olarak nivayla başladım daha sonları 86 model 2adet 87 model 1 adet nissan 4x4 çift kabin araç toplayıp kullandım bu yaz atv moturum vardı kış sezonu girince sattım şu an off road araçsızım ama geçen ay abime 1991 model nissan patrol 2700 turbo dizel bir araç aldık etkinliklere bu araçlada iştirak edebiliriz herkese saygılar selamlar

Merhaba,
Gezenbilir'e daha yeni üye oldum. İlk olarak Jeep Wrangler Rubicon hakkında yazılan yazıları takip ediyordum. Üye olmadan birçok bilgi alma şansım oldu.

Otomotiv sektöründe finans bölümünde çalışmaktayım. 28 yaşındayım. Doğada gezmeyi seviyorum.

Şu anda 2008 model bir Jeep Wrangler Rubicon aldım (yaklaşık 3 ay oldu). Araç 2800 cc dizel motor ve 4 kapılı.

Amacım haftasonları olabildiğince şehirden uzaklaşmak. Yeni yerler keşfetmek. Ve off-road konusunda deneyim sahibi olmak.

Birkaç resim ekledim. Geçen haftasonu İzmit Aytepe tarafında çektiğimiz resimler.

DSC01359.jpg

DSCI0095.jpg

DSC01360.jpg

DSCI0106.jpg

DSC01367.jpg

merhaba ben emre yılmaz bir adet kia sorento ve 2 adet reo m35 var.her türlü bozuk yolu seviyorum. hayat güzel

merhabalar.adım ali kemal yılmaz.trabzonda yaşıyorum.32 yaşındayım,makine mühendisiyim,akaryakıt işiyle uğraşıyorum.doğa ile alakalı herşeye özel ilgi duyuyorum.1974 lr series ııı 2.25 ve 1997 lr defender 110 3.5 V8 aracım var.vakit buldukça doğa gezileri yapıyorum.-özellikle kışın yaylalarda mahsur kalmayla sonuçlanan gezilerimiz vardır.-ilgilenenlere duyrulur.ayrıca land rover ların hastasıyım rampaların ustasıyım.7 ayda özenle orjinaline sadık kalarak topladığım 1974 s ııı ile gereksiz atraksiyonlara giriyorum.1997 V8 olanı henüz deneme fırsatım olmadım çünkü yeni satın aldım.bu araçla ilgili tavsiye verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.bir hafta boyunca hemen hemen yazılı tüm mesajları okudum,define gibi bir site.hazırlayanların ve mesajlarıla katkıda bulunanların ellerine sağlık.tekrar görüşmek üzere ...
alikemal

Merhabalar
Ben Koray İstanbul İçerenkoy deyim 24 yasında unıversıte 3. sınıf ogrencısıyım
bundan 1 yıl oncesıne kadar dogaya ormana off road a merakım yoktu saolsun arkadasım Ömer (sizler tanırsınız) bana bu sevgıyı asıladı.. Benım henuz arazı aracım yok ama kendıne aıt vosvoslarım onları satıp bende en yakın zamanda bı jeep almayı dusunuyorum hedefım ılk olarak bı land defender yada Lada Nıva... siteden bir kac abimlede tanisma firsatinda bulunmustum bundan oncekı gezılerde ve ustalarda... ayrıca sıtenız cok guzel cok yararlı ve cok zengın bır sıte...

merhabalar
ismim onur neşeli ANTAKYA lıyım şuanda konya ereğlide doktor olarak çalışmaktayım doga ve dağlarla alakalı herşeyle uraşıyorum 37 yaşındayım ve 2 oglumvar . ilk off road hayatım 6 yaşıda iken libyadan gelen bir akrabımızın bana LR defender 110 getirmesi ile başladı hep hayalimdeki araçtı şimdi gerçeği ile ben oyuncakları ile oğullarım oynuyor .
konya eregli bolkarlar hasan dağı obruk yaylası cehernnem dere cocak kanyonu ve aladğlara gelecek olursanız zevkle rehberlik yaparım

merhaba ben Pınar Turhan yeni üye oldum ..ANTALYALIYIM .aslında doğa ve gezmek sadece ılgı duydugum alanlarlardan bır kaçı, özel bir firmada İnsan Kaynakları bölümünde çalışmaktayım çamlıcada. Bundan sonra forumu fırsat buldukca takıp edecegım ..bugüne kadar hiç off road deneyımı yaşamadım ,sadece antalyada jeep safarı turlarında bulundum ..umarım böyle bir deneyim yaşarım...sizleri tanımaktan keyif duyacağım..en kısa sürede görüşmek üzere

hürmetler..

merhabalar,ben heytem dağıstanlı 1966 istanbul
arkadaşlarıma geçen sene katıldım,ama bu tahtaya yazmamıştım,efsane moger sayesinde katıldım.
makina mühendisiyim,fakat medya şirketinde yöneticiyim
1997 yılında ilk olarak 1980 model 4/3 silverado ile başladım offroad olayına, daha sonra 1966 model wagooner,2000 model wrangler,1996 modeltoyota vx 80,2005 model wrangler,1984 modeltoyota fj 40,1998 model xj cheeroke kullandım.BU ARADA EN İYİSİ TOYOTA : ;D siteye üye olmamım sebebi,araçyapmak kolay,arkadaş bulmak zordur..ama burada değerli insanlarla tanıştım... :p

merhabalar adım serhat adapazar lıyım 33 yaşındayım ticari buzdolabı imalatçısıyım nissan patrol 82 model 3300 6 silindir dizel aracım var onunla doğada çocuklar gibiyim aynı dili konuştuğum ve aynı duyguları paylaştığım arkadaşları bulduğum için çok mutluyum kalın sağlıcakla..........

Herkese selam ben Alper İstanbulda Karaköyde esnafım 8 senedir Range Rover Clasik grubu kulanıyorum tek kapı hariç tüm modellerini kullandım..Herkese kolay gelsin

Sema Şahin

1971 doğumluyum, reklam filmi prodüktörüyüm.

Off-road benim için çok yeni bir heyecan, umarım bu heyecanım hiç azalmaz. Tanıştığım herkese bizi görür görmez senelerdir tanışıyormuşuz gibi hissettirdikleri için çok teşekkür ederim. Off-road yapmanın en iyi yanı hala insanların birmiş gibi haraket edebildiklerini görmek.

Nice heyecanlı gezilere diyorum..

herkeze merhaba 28 ocakta kartepe den inerken uğur un jeep inle araka arkaya geldik ve cok beğendim bende bi g.chrooke alıp şase takiyesi ve dev teker taktırayım böylece gezilere katılabilim uğur cum aracına hasta oldum ama daha iyisini yaptırınca sende bana aynısını diyeceksin en yakın zamanda bir araya gelme dilğiyle

selamunaleykum
ben erkan çubukcu zonguldak çaycumalıyım
ne zamandır aranıza katılmak istiyordum kayıt olduğum gece sitenize giremedim
anca nasip bugüneymiş ben nakliye ve kömür işi yapıyorum
yaşım 37
küçük yaşlardan beri meraklıydım bu araçlara işte buda benim emektar 1971 model d100
tabiki zamanla diferansiyeller büyütülmüş şanzuman güçlendirilmiş orjinal benzinli daha sonra tüplü jale getirilmiş2 ton kömürle çıkamayacağı rampa yoktur
Sinan-0002.jpg

Sinan-0003.jpg

Sinan-0001.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR