Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,878
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

herkese merhaba

Ben Serkan Duran
33 yaşındayım bu güne kadar evliydim
2 adet dünya tatlısı ikiz kızım var (en azından bana göre öyle)
aslen Offroad çuyum (93 model Range Rover Classic)
boş zamanlarımda reklam, TV ve sinama filmlerinin görsel efektlerini yapmaktayım
gezenbilirle tanıştığım günü ikinci doğum günüm sayıyorum
insanları hayvanları ve doğayı çok seviyorum ve ne olursa olsun sevmeye devam edeceğim

Etiketler

cüneyt avdan
1970 gölcük doğumluyum
erenköyde çalışmakta ve oturmaktayım.evliyim.iki kedi ve bir köpeğimiz var.
97 model 5,2 grand cherokee sahibiyim.

Ben Nadir Uğurlular
1955 Istanbul Karagümrük doğumluyum.Orman Mühendisiyim.Doğa ile ilgili her şey ilgi alanıma girer.Peyzaj işleri ile uğraşan bir firmam var.
Evliyim.Bir oğlum var ( mogzilla ceyar )

merhaba

Ben Yücel Işık
1973 istanbul doğumluyum, medikal sektörde tıbbi cihaz imalatı yapan bir firmamız var

bu siteyi tesadüfen, arazi aracı araştırırken, başka bir siteden tavsiye üzerine buldum ( yaklaşık 1.5 yıl önce )
suzuki vitara XL7 marka ilk arazi aracımı alıp hem offroad hem aile ile kullanmak gibi bir düşüncem vardı
ama işin içine iyice girince anladım ki ikisi bir arada yürümüyor
şimdi yine bu siteden bir arkadaşımla beraber aldığımız nivamızı kullanıyoruz
bu sitede olmaktan çok mutluyum bana abiler, arkadaşlar, kardeşler kazandırdı
hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum

Merhaba;
Oktay Gundogdu.Karadeniz Ereğli 1979 doğumluyum.
Dağ bisikleti ile doğa sporları ile tanıştım.Offroad ise arkadaşımın 1975 seri3 ile gezilerimizde bulaştı.
1998 Jeep Cherokee kullanıyorum.(ne yazık ki halen standart) en kısa zaman da gezilere katılabilecek hale getirip aranızda olmak dileğiyle.

Herkese merhaba,
Ben Şükrü Kamil Mergen (mergen). 1975 İstanbul doğumlu, aslen Alanya'lıyım. Evliyim, çocuk yok. Bayramoğlu'nda ikamet etmekte, Gebze'de atık su arıtma tesisleri için ekipman imalatı yapan bir fabrikada imalat&planlama şefi olarak çalışmaktayım. Makine Yüksek Mühendisiyim. Aikido, geleneksel okçuluk derken 1.5 yıl önce aldığım 89 model Toyota Landcruiser HJ62 ile olabildiğim kadar aktif offroad hayatıma başladım. Umarım aracımı günün birinde hayal ettiğim kadar ucube bir hale getirmeyi başarabilirim.
Teşekkürler

Sevtap Dilek Çimen,

Eğin/Erzincan,1967 doğumluyum.

Elektrik mühendisiyim ama bir inşaat firmasında finansman müdürü olarak çalışıyorum,Şerifali'de ikamet ediyorum.

Araç kullanmayı,gücü we hızı sewiyordum ama arazide araç kullanmaya ilgim yoktu.Frkbdr arkadaşım birgün ofisimizi ziyaret etti we o zamanki ladasıyla arazide yaptıklarını anlattı.Sonra herşey çok hızlı gelişti,araç almaya, gezilere katılmaya karar werdim we çok kısa bir süreçte de gerçekleştirdim...Daha acemiyim,öğreneceğim çok şey war...Hayatımda daha önce hiç yapmadığım we eskiden asla yapmam diyebileceğim birsürü yeniliği tecrübe ediyorum off road sayesinde...
Ama bende değişmeyecek tek bir şey war : aklıma güwenirim we aklıma uymayan herşeye İTİRAZ ederim... :D

Saygılar...

Merhaba ,
Ben Kıvanç DUNDAR . 44 yaşındayım ,Istanbul 'da yaşıyorum, evli ve bir çocuk sahibiyim.
Eğitim olarak İnşaat Mühendisi olmakla beraber,
halen kendi şirketimde Tekstil Mümessilliği yapmaktayım..
Hobilerim arasında , kayak , trekking , motosiklet ( uzun yol ) yer alıyor.
Off road tecrübem kardeşimin aracı ile yaptığım birkaç LRO gezisinden ibaret .
Kendi aracım ise Jeep GC 3.1 TD ..
Gezi bilgilerinden haberdar olmak ve imkan bulabilirsem katılımcı olmak isterim..

fatih aydoğdu 1976 istanbul
uzun yıllardır off-road yapıyorum diyeceğim günleri hasretle bekliyorum(bu gidişle daha çok beklerim dimi mustafa abi)
gezenbilirin sadece 1 haftalık iceriğini okuyamamakla neler kaçırdığımı düşünüyorum(tabi okudum sonra) ve bu ailede olmaktan ne kadar mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.
sinema televizyon sektöründe çalışıyorum.

can alpman 1977 istanbul yeditepe uluslar arasi ticaret mezunuyum fakat sanayi dalgicligi yapiyorum halen marmaray tup gecit projesinde daliyorum,biz sanayi dalgiclari normal insanlar olmadigimiz icin asfaltta gezmekte pek tatminkar olmuyor buyuzden dag tepe belkide hep deniz ustunde oldugum icindir dag tepe meraki niva kullaniyorum ,evliyim ve esim nekadarda sevmese offroad eninde sonunda onuda offroadcu yapmaya kararliyim

İlhami ÖZDEMİR 1973
BOLOFF Bolu Doğa Sporları Ve Off-Road kulübü Kurucu üyelerindenim. Arkadaşlar şimdilerde BOLOFF desede
Ben BODOS diyorum. (BOlu DOğa Sporları şeklinde
Aslen Beden Eğitimi Öğretmeni olmakla birlikte ki 6 yıl yaptım. 2 yıldır MEB. EĞİTEK Bilgisayar Formatörlüğü, 10 aydırda Türkiye Eskrim Federasyonu Asbaşkanlığı yapmaktayım.
Suzuki Vitara Wagon sahibiyim.

Merhaba ben Tayfun Koray 1979 istanbul doğumluyum makina mühendisiyim. inşaat şirketimizde çalışmaktayım. offroad gönlümde yatan ASLAN olmasına ve cok istememe ragmen konum geregı asfalt arabalarından bı turlu arazı araclarına terfi edemedım. benı gezenbilir ailesiyle tanıstıran Yücel abime ve tüm Gezenbilir ailesine tesekkur ederim

Selamlar, Murat Çelebi ben, 1973 İstanbul doğumluyum. Dış ticaret ve işletme eğitimime rağmen otomobil ve mekanik aşkımdan yedek parça işiyle uğraşıyorum. 7-8 sene önce bir arkadaşımızın Unimog.u ile başlayan arazide dolaşma arzusunu bir süre Honda HRV ile gidermeye çalışsam da sonunda yanına bir XJ alarak hafiften offroad hobisine dahil oldum. Doğa içinde vakit geçirmek, kamp yapmak, fotoğraf çekmek ve arabaların bir yerlerini söküp takmak boş vakitlerimi ayırdığım meşgaleler. Gezenbilir'i arazi araçları ile ilgili şunu mu alsam, bunu mu alsam diye araştırma yaparken bulmuştum, iyiki de bulmuşum. Toyota LC, LR Discovery ve RR Clasic çok sevdiğim makineler...

Merhaba ben Ergin Mataracı 1976 trabzon maçka doğumluyum ikamet ist. ev kurtköyde iş içerenköyde klima satış ve servis üzerine işyerim var henüz bir offroad aracım yok yaklaşık 5 senedir bu camiayı takip ediyorum isoff düzenlediği yarışlardan en son şile yarışında görevde almıştık süpürücü co pilot olarak etaplar gerçektenden bombaydı zaten cj yide devirmiştik ilerde bir jimny almayı düşünüyorum herkese selamlar.

Selam
74 Almanya doğumluyum. Bursa da yaşıyorum.İki off-road kulübüne üyeyim.
Yakın zamana kadar Grand Vitara kullanıyordum. Çocuğum olunca dört kapılı binek almak zorunda kaldım. Çok özlüyorum off-road günerini.
Burada sohbetlere katılarak o günleri hatırlamak ve tecrübelerimizi paylaşmayı umuyorum.
Sevgiler
Gökhan ÜNLÜ

Merhabalar,

37 yaşındayım, evliyim, akaryakıt sektöründe çalışıyorum.
Küçük tefek aracımla trophy tarzı doğa gezilerini tercih ediyorum.

Selamlar,

Alper Zümrüt

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR