Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,710
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba,
İsmim Recep Karakış, 41 yaşındayım, Makina Mühendisiyim, evli ve 1 çocuk babasıyım, Motosiklet sürmeyi severim.

Siteye daha önce fotoğrafçılıkla ilgili giriş yapıyordum, daha sonra Aralık 2009 da Burak akkan kardeşimizle katıldığım Belgrad Ormanları gezisiyle OFF Road tarafını da izlemeye aldım.
Şu an araç bakıyorum, ilgilendiğim araç az kilometreli bir Discovery.

Selam ve Saygılar

Etiketler

herkese selamlar adım mehmet karaca yaş 38 bende arkadaşlarım gibi gezenbilir ailesine katılmaya karar verdim şu an için bir aracım yok ama arayıştayım
düşündüğüm araç ise lada niva yada vitara herkese saygılar

GÜRAY ERDOĞAN

27 yaşındayım nevşehirliyim kendi işyerim var mobilya üzerine.2007 de av merakı ile başladı off road tutkunluğum ama tam anlamıyla ve cj5 araçlarıyla 5 aydır ilgileniyorum sitenizdeki üyelerden bazıları ile bir çok kez araba pazarlığı yapmıştım ama artık alma zamanım geldi kısmetse 10 gün içinde bende bir cj5 tutkunu ve sahibi olucağım aranızda olmaktan çok mutluyum herkeze tekrardan merhabalar..!!

Selam arkadaşlar aranıza benide kabul edermisiniz
İsmim nickle aynı istanbul güngören de ikamet etmekteyim
Avcılık vede balıkçılık en büyük hobimdir. şimdi birde bu hobiye paralel olarak lada niva edindim. sizlerin tecrübelerinde faydalanmayı çok isterim

Merhaba, adım Fırat Ankara'dayım 78 doğumluyum. epeydir siteyi takip ediyorum.

Saygılar.

slmlar.ben sandıklı off road grup başkanı doktor tahsin.canavar gibi bi lada niva sahibiyim.arkamadan gelebilecek cesarette arkadaşları her zaman beklerim.sandıklıda yaklaşık her hafta ekip olarak gidiyoruz.akdağ off road gezilerini düzenleyen ekip başıyım.hepinizi de bekleriz.görüşmek dileğiyle.

Selamlar..Adım Özgür...Doktorum...Gezmeyi ve yeni keşifler yapmayı çok seviyorum...Ayrıca offroad tutkunuyum..

selamlar 36 yaşıdayım offroada 2 yıl önce merak saldım tam bir doga aşıgıyım tek kapı 3500 pajero kullanıcısıyım siteye yeni üye oldum bursa inegöl tüccarım

IMG_0330.jpg

Resim 041.jpg

MRB ARKADAŞLAR ABİLER BEN KOCAELİ KARTEPEDEN YAZIYORUM
YAZICILAR OTEL TURİSLİK TESİSLERİNİ İŞLETMEKTEYİZ
1984 4,2 FJ40 ARACIMIZ VAR VE BÖYLE Bİ TOPLULUK LA SAFARİ YAPMAK İÇİN SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM YOLU DÜŞENİ BEKLERİM
YEMEKLERİMİZDE GÜZELDİR

mehaba ben Ispartadan Bekir Nayır. Isparta ilinde avukatlık yapıyorum ve balık avcısıyım. 30 yaşındayım. duruşma ve işlerden vakit bulduğum her an dağaya gidiyorum. Bugün 2006 model bir Lada Niva aldım. Daha önce hiç kullanmamıştım ilk defada bugün kullandım. Tabi bazı sıkıntılar oldu ama zamanla düzelecektir umarım.

Selam arkadaşlar ben Bolu dan Ruhi Şerifoğlu
2008 model jimny im var işimden zaman buldukça Bolu dağları ve yaylalarını geziyorum Boloff cu arkadaşlarımla gezilere katılıyorum.

Selam benim adım özkan
29 yaşındayım ve sinop merkezde yaşıyorum akaryakıt istasyonu sahibiyim 2.0 v6 suzuki vitara aracımı en son noktaya kadar modifiye ettikten sonra sattım ve yerine 1993 model 5.2l grand cheroke limited aldım şuan aracımı sade haliyle kullanıyorum aracımın resimlerini daha sonra yükleyeceğim

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve de yazıyorum ama tanışma köşesi yeni dikkatimi çekti :smiley:
Ben doktorum, üroloji uzmanıyım, 2003 model grand cherokee 2,7 crd sahibiyim, ameliyat stresini atmak ve yoğun iş temposundan sıyrılmak için kısa metrajlı bana uygun gezilere herzaman açığım. Teşekkür ederim

Herkese merhaba...
Pek uzun sayılmayacak bir süredir sitede özellikle Chevrolet bölümünde bir iki kelam yazı yazıyorum.
43 yaşındayım. Evliyim, 5 yaşında da bir oğlum var. İnşaat mühendisiyim ve bir müteahhitlik firmasında koordinatör olarak görev yapıyorum.
Off road konusuna, 1998 yılında Turkmenistan çöllerinde Range Rover 3.9 motorlu standard bir araç ile başladım. Bu araçla Tükmenistan'da bayağı bir yol yaptıktan sonra 2001 yılında Türkiye'ye donunce 79 model bir CJ 5 toplama şansım oldu. 2003 yılında CJ 5 elden çıkartıp binek araba konumuna geçtim:smiley:
2006 yılında eşimi zor bela ikna edererk bir Nissan Navara aldık. Eşimin işine faydası olması sebebi ile 2008 de Navara'yı sattık ve gene bineğe dondum...
Kasım 2009 da da şu anda kullanmakta olduğum 1996 Blazer'ı aldım ve hala kullanmaya ve ayaklandırmaya çalışıyorum ve kaderin işine bakınkı bu makinada yakın bir zamanda bir arkadaşıma gidecek ve ben gene yaya kalacağım. Anlaşılan bende bir problem var.
Hedef uygun bir zamanda ZJ veya WJ bulmak.

Herkese, sevgiler, saygılar

Burak Dirican

Merhabalar, Ben İstanbul'dan Cihat. Bankacıyım. Uzun zamandır bir 4x4 pickup almak istememe rağmen maddi nedenler ve çevremin sürekli negatif yaklaşımı nedeni ile bu isteğimi erteliyordum. Bir akşam gezenbilir'i keşfettim, bir kaç saat içinde bu soruyu başkaları yerine kendime sormaya karar verdim. Gerçekten istiyor musun Cihat? -Evet.. O zaman yap. Siteyle tanıştıktan 10gün sonra gezmek ve keşfetmek tutkumu biraz olsun dizginleyebilmek için binek aracımı satıp L200 araç satın aldım. İki aydır siteyi yakından takip ediyor ve çeşitli konulardaki tartışmalarda yer almaya çalışıyorum, sizlerle bir arada olmak gerçekten çok güzel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri