Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba herkese...Uzun bir yazı...inşallah okursunuz
Adım kürşat..17 yaşındayım Off-Road adlı virüs bana 8 yaşındayken bulaştı
twin sitters( ikiz dadılar) adlı film..izlemeyeniniz yoktur heralde kocaman tekerleri olan kamyonet ilk orda ilgimi cekti...7 yaşında bilgisayarla tanışmıştım 10 yaşında aynı filmi tekrar izleyince araştırma isteği duydum 13 yaşına kadar çok baktım internet üzerinde anlatılan çok şey vardı ya ingilizceydi yada ben anlamıyordum bilirsiniz işte...yok şu kadar beygir yok şu kadar benzin yakıyor......geldim 17 yaşıma...Şimdi ise büyük bi heyecan var içimde ehliyet almak...bir silverado sahibi olmak
13 yaşında silverado hastası oldum....hala öyleyim....bu araba benim için gerçek bi hayal...ne bileyim ferrari veya hummer h2 bunlar bana heyecan vermiyo... 74 model bi silveradonun ben hala burdayım dercesine kükreyen sesi beni içten fethediyor...
100 ile 450 beygir arasında bir çok silverado gördüm bu sene...ben 160 beygir bir silverado istiyorum....antalyada yaşıyorum yollar malum....offroad yapacak bi alan pek yok ama yayladır şudur budur 160 beygir bir silverado bunun üstesinden gelir sanıyorum....chevrolet bölümünde bir kaç sorum oldu ama yanıtlayan 1 kişi oldu oda beklediğim yanıt değildi...tam 40 küsür kişi bakmış ama 1 kişi cevaplamamış....
yardımlarınızı hala bekliyorum....
evet genç bi off-road Student olarak iyi araba kullanıyorum gerçekten iyiyim bu konuda....
bir gün ehliyetimi aldığımdada silveradonun gazına basarken o mistik görünüşü ve o ürkütücü sesiylede sokaklarda fing atmanın hayalini kurmadan edemiyorum.....
4 büyük teker ve çok yüksek bi kasa...ben bunu istiyorum....aracı yormadan üzmeden incitmeden.....
bana bu konuda yardımlarınız olursa çok sevinirim....
msn adresi vermek yasakmı bunu bilmiyorum ama
eğer yasaksa lütfen siliniz... k.alpay@cyberprotest.net
bunun dışında gitar çalmak ( bass ,klasik ve elektro) , bateri , Didgeridoo ve perküsyon çalmayı çok severim...müzikle baya ilgiliyim...
en büyük hayalim
Kocaman tekerleri olan...Yüksekmi yüksek bir silverado arkasına devasa bir ses sistemi ( daha doğrusu büyük kolonları zincirlemek )
Arabaya muhteşem bir air brush yaptırmak
ve antalya sokaklarında gezen nadir çok nadir insanlardan biri olmak istiyorum.....
teşekkürler.... Kürşat ALPAY