Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 603,946
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba,
Adım Sinan, 1976 İstanbul doğumluyum ve İstanbulda yaşıyorum. 8 yıldır hizmet sektöründe çalışıp kendimi yıpratıyorum. Son yıpranma payımıda off road'a bıraktım. En azından keyif alıp yıpratacağım.
Tabi bir yerden başlamam lazım. Şuan kendime araç arayıp sizlerin fikirlerini alıyorum.
Burda olmak bile bir başlangıç.

Etiketler

merhaba ben can.Tarsusluyum suan istanbulda okudugumdan dolayi bulunmaktayim.Yeditepe üniversitesinde siyaset bilimi ve uluslarasiiliskiler bölümü 3. sinif ögrencisiyim.98 zj 5.9 aracim var.suan yapilmaktadir[attachment=1]

%C5%9File+gezi+resimleri+625.jpg

Arkadaşlar merhaba , ben Bahattin Elmacıoğlu 37 yaşımdayım İzmir'de yaşıyorum ve devlet memuruyum.Bugüne kadar hep binek otomobil kullandım, en son arabam kia rio 2005 sedan idi . Sanırım bundan sonraki aracım bir suv olacak. Bu arada aklıma takılan herşeyi sizlere soracağım bilginize. Saygılarımlaaaaa

Fırat Türkyılmaz
29 yaşındayım.Tarsusta öğretmenim.Arazi aracı sevdam ava olan sevdamla birlikte başladı.Daha önce Lada Niva sahibiydim fakat sehirdışına ava gittiğimde cok yoruyordu.Bu sorunu aşmak amacıyla 98 model bi suzuki vitara aldım.

Merhaba ben embiye şentürk. itü endüstri mühendisliği öğrencisiyim.
Yaptığı gezileri burada bizle paylaşan üyelere çok teşekkür ediyorum. Okuması çok güzel oluyor.

2657_59816787540_666437540_1955538_2023870_n.jpg

Merhaba adım Ulaş Oyal. 1979 İstanbul doğumluyum. Doğayı ve yaban hayatı ve tabiki doğa ile mücadeliyi çok seviyorum. 98 3K arazi kitli Suzuki Vitara sahibiyim. Aracı asıl alma amacım doğa fotoğrafı çekerken kimsenin gitmediği yerlere gidebilmek ! Şuan bundan fazlası çünkü bu Suzuki'yi kullanmaya bayılıyorum. O nedenle elimden geldiği kadar turlara katılmakdan büyük zevk alacağım. İstanbul'da Kadıköy tarafındayım.

Herkese Merhaba ....

IMG_5302.jpg

merhabalar ben onur çorumda yaşıyorum offroad merakım var çorumlu arkadaşlarla tanışmak isterim selamlar

slm 1972 ist doğumluyum,mesleğim inş ve turizm işletmeciliği, evliyim , siteye üye olalı yaklaşık 1,5 yıl oldu fakat antalyada yaşadığımdan dolayı gezilerinize aktif olarak katılamıyordum, ama şu anda ankarada yaşıyorum artık ankara ve ist gezilerine katılmak daha kolay olacak yaklaşık 4 sene disco td5 kullandım şu anda toyota LC 100 kullanıyorum aracımı yavaş yavaş hazırlamaya başladım inşallah bu kışa yetiştiririm karlı çamurlu kamplarınıza yetişirim

Selam arkadaşlar,
Adım Haydar Celayir, evliyim, 3,5 yaşında heryere tırmanan bir kızım var. Uzun vadede hayalim, 2. araç olacak şekilde bir adet ekspedisyon aracına, toplanma sırasında her aşamasında bulunarak sahip olmak. Tamamen duygusal !! olarak uygun duruma geldikten sonra Range Rover Klasik, Bj60 veya Defender toplamak istiyorum. Artık hangi aracı uygun şartlarda bulabilirsem. Parça bolluğu açısından Defender daha uygun görnüyor ama.bakalım artık. Bende kendi aracımın resimlerini burada paylaşmak dileğiyle..

Selam arkadaslar ;

İsmim Seçkin UĞUR istanbulda oturuyorum
istanbul - şile/ağvalı'yım mesleğim sigortacılık sigorta experi olmak istiyorum. Şuanda sigorta acentesinde çalışmaktayım.

Bende aranıza yenı uye oldum suanda herhangı bır aracım yok daha once pejo 206 ım vardı şimdide suzukı vitara 1.6 JLX almayı dusunuyorum vede daha onceden beri gelen ( dag, bayır, toprak yol, karlı yollarda ) gezmeyı seven bırısıyım bu yuzden bır jeep alıcam yaklasık bir 5 yıl once jeep'e binmistim chavrolet tahoe 5,7 LT benzinliydi ve o gundur bir jeep tutkusu basladıı bende.

Aranızda olmaktan mutluluk duyarım.

herkese merhaba ben aranıza kilisten katılıyorum.ismim remzi yırtıcı yaş 30 mesleğim mekanik ağırlıklı çıkma yedek parça.araç konusunda sorularınız veya sorunlarınız olursa elimden geldiği kadar bilgimi paylaşmak yardımcı olmak isterim. Tel : 0532 440 3949 -- 0542 403 2596 0348 814 5757 kilis msn: remziyirtici@hotmail.com

tüm arkadaşlara sevgiler saygılar, ismim Tayfun Candan Birincioğlu, 1971 Trabzon doğumluyum, bir sigorta şirketinde acente temsilcisi olarak görev yapıyorum ve işim gereği Sinop' dan Ardahana dağ bayır geziyorum, bir ZJ ile ilk tanışmam 1994 yılında o zamanki patronumun bu 5.2 lik canavarı sıfır olarak satın alıp Trabzona getirmesi ile başladı o gün bugündür bu canavarlara ve özellikle seslerine (Amerikan olarak sadece işin araba kısmına) hastayım, off-road merakı çocuklukdan bir Willys ile başlar hikaye uzundur, Alfaromeo' mu sattım şimdi sırada bir ZJ daha var bu araba olmadan yaşayamaycam ben sanırım, Trabzona her zaman beklerim. Saygılarımla

Arkadaşlar Selamlar. Ben Emrah Ünlü Antalyada yaşıyorum, bir havayolu şirketinde çalışıyorum, 30 yaşındayım ve bir senelik evliyim. Hedefim Defender konusunda tecrübeli arkadaşların başını biraz ağrıtmak. Herkese tekrar merhaba.

adım ozan topçu 1987 konya dogumlu aslen artvinli ama yasadıgı yer yalova olan kısıtlı bütce ile offroad yapmaya calısan mesleği aşçılık olan biriyim bekarım ailemle birlikte yaşıyorum 93 model lada nivam var

Merhaba ismim Mehmet GÜNDÜZ makina mühendisiyim otomotiv sekörüne metal ürünleri imali yapıyorum yaklaşık 13 yıldır arazi araçlarına meraklıyım ilk olarak 97 model Opel Frontera ile başladım devamında 74 model unimog karavan ile devam ettim unimog u kısa süre önce sattım şimdi suzuki samurai ile devam ediyorum yaklaşık iki yıldır unimog üzerine hummer tarzı bir araç yapımı projesi ile ilgileniyorum tüm arkadaşlara buradan selamlar

Ben Serkan Şen 1974 Kdz.Ereğli doğumluyum.Sakarya Hendek'te yaşıyorum,Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde çalışıyorum. .Evliyim ve bir oğlum var.Geçen sene 23 Nisan'da Land Rover Difender ile yaptığım iki günlük gezi neticesinde bu virüsü kaptım.Şimdi 2004 Suzuki Gv.sahibiyim.Hafta sonları yaşadığım coğrafyada bulunan yaylaları gölleri ve sahilleri geziyorum.Bu bölgede hepsi mevcut olduğu için çok şanslıyım.5 yaşındaki oğlum da benimle birlikte gezilerime katılıyor,onun ufku daha geniş o büyüyünce dünyayı dolaşmaktan bahsediyor.Gezenbilir ile tanışalı çok fazla olmadı ama gezilerimi fotoğraflayıp paylaşmayı ve paylaşılan gezilerin fotoğraflarına bakmayı çok keyifli buluyorum.Bu sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri