Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,619
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhabalar ben 82 tekirdağ doğumluyum,jip ve hız tutkunuyum,motorsiklet tutkumda var,seyahat etmeyi çok seviyorum..

Etiketler

Herkese Selamlar.
Zafer Kartal
1983 Erzurum doğumluyum
İstanbul Ümraniyede İkamet ediyorum
Kendi şirketimiz var ve İnşaat işleri ve Çevre temizliği yapıyoruz
İlgi alanım gezmek ve fotoğraf çekmek
[attachment=1]

xl7.jpg

herkese merhaba. 35 yaş, doktorum. nissan terrano 98 sahibiyim. doğa sporlarını severim. rafting scuba dalış yaparım

Herkese selamlar.
Aranıza ıspartadan katılıyorum.
Kayak,avcılık,dalmak,yüzmek,doğa gezintisi,voleybol........kısacası sporla ilgiliyim.
4*4 araçlarıda oldum olası hep sevmişimdir.İlk önce jeep vagoner le başladı.lada,nissan terrano,land rover discovery ile devam etti. Şimdi ise 1992 model ambulanstan çıkma land rover 110 aracım var.
Kaliteli bir sitede olmanın keyfini yaşamak dileğiyle.

Yaşar Ergün (Veteriner Hekim)
Hatay Dağcılık İl Temesilcisi
ilgi alanlarım: dağcılık, çok amatör olmak üzere doğa ve yaban hayvanları fotoğrafçılığı, doğa eğitimi (www.amanoslar.net), amanos dağları flora ve faunası

(Nadir Abi'ye özel not: üye araçları kısmında bana kayıtlı olan 1997 Lada Niva üyelerimizden minimalist göçebe rumuzlu ismet ceyhun yıldırımın mülkiyetine geçti ben şu an arazi aracı olarak suzuki x90 kullanıyorum)

Kerem Uyar İstanbul

Tekstil ihracat firmasında çalışıyorum.
tesadüf eseri bu siteyi bulup haftasonuı turlarını gördğümden beri 2. bir araç alıp bu gezilere katılmanın hayalini kuruyorum.

bütemi toparlayıp aracımı eindiğimde inşallah aranıza katılacağım

Merhabalar
15 senedir motorsiklet üstündeyim.Yelken,dalış,kayak,vs vs adrenalin sporlarının hepsine ilgim var.Korkmam dalar çıkarım.Kendimi ve kullandığım araçların limitlerini zorlamaktan çekinmem.Ama gaddar yarışçıda değilimfir...nerede yardıma ve desteğe ihtiyaç varsa orada hemen bitiveririm.Birlikteliğimizin uzun soluklu olacağını düşünüyorum çünkü ben bu işi çoook sevdim...Aracım suzuki samurai

Merhabalar, 41 yaşındandayım, Bursa İpekçilikte ikamet etmekteyim, bağ bahçe hobisi nedeniyle tanıştığım 4 çekerler ile kısa gezilere fırsat buldukça katılmaktayım.
93 model Lada Niva ve 95 model Vitara kullanmaktayım

Selam arkadaşlar.Ben Trabzon'dan Kadir,bana land hastalığı yeni bulaştı.Güzel bir hastalık.İlk dağ gezimi 10.01.09 da yaptım helal olsun gerçek dağ kaplanı defender.Karda tırmandık buzda indik.Kesinlikle tam bir arazi aracı.

mrb.
ben engin kaplan
makine mühendisiyim.
kayseriliyim.
doğa sporlarına,motor sporlarına ilgim var.yamaç paraşütü yapıyorum
4x4 arabalardan unimog lara ve landrover defender lara merakım var.
nakit bulabilirsem acilen bir unimog ve defender almak istiyorum.
vakit ve nakit bulabilirsem de bunları yaptıracağım. :smiley:
özellikle bu arabalarla ilgilenen bilgisi olan arkadaşlarla yazışalım.

selamlar.. henüz aracım yok, 1 yılı aşkın süredir sizleri takip ediyorum.. 28 yaşındayım, kozyatağı'nda oturuyorum.. müzik miksaj işiyle uğraşıyorum..
birgün benim de jimny'im olacak ve aranıza katılacağım diyorum :smiley: sevgiler......

hasan öztürk
izmir kemalpaşada yaşıyorum ama aslen trabzon şalpazarı geyikli beldesindenim. emekliyim. doğa hastası biriyim. yaş kesenin başını kesecek kadar hastayım. haliyle doğayı seven muhakkak 4*4 de sever. jeep tutkunuyum. land pajero chevrolet ve en son dodge 100 s ye kadar düştüm. bu site tam bana göre bir aydır hergün bakarım.
hayalim 4*4 chevrolet ama 1980-1985 arası bir makına. eskilerin daha kemikli olduğunu biliyorum. herkesin hayalinin gerçekleşmesi ümidiyle.. saygılar.

Selam herkese;;

istanbulda ikamet ediyorum. doğayı çok seviyorum uzun yıllar racing motorsiklet kullandım gerçek bir tutkunum aslında halen içimde bir sıkıntı var neden motorum artık yok diye (enkısa zamanda kendimden bile gizli alıcam) 3 yıl öncesine kadar ise saf kan american 1968 full bir capris im vardı uzun yıllar bu merakım devam etti...
Ama şimdilerde 3 yıl önce tanıştığım ve aileye dahil ettiğim ford bronco devasa jeep im var... sanırım doğa sevgisi bizi bir araya getirdi... ve eminimki bu sevgi daha birçok aracı ve arkadaşı,dostu bir araya getirecek...

İlerleyen zamanda klüp faliyetlerinede katılacağım bu arada tanıştırayım aracım 1991 model ford bronco xlt dir.
Henüz yapım aşamasında şimdilik tamamen doğaya katılacak durumda değil ve doğayı tanımıyor ama eminim çok sevecek ..

Selam,

ben Jyrki, finlandiyalim ama 9 sene türkiyedeim. Istinyeden oturyoruz, iş yerim Kemerburgaz.

off-road 9 yaşında motorla başladım, sonra araçlarım Jeep Wagoneer, Jeep Cherokee, Mitsubishi Patrol (birden fazla), Jeep CJ-5 (kendime jandarma araçtan topladım) ve bir daha CJ-5 (şuanda kullanyorum).

Yanında ikitane motor var, bir Honda XLV1000 Varadero (gündüz araçım) ve Honda XR650R (oyuncak).

jeep 1.jpg

merhaba
ben Nejat Kat
64 izmir doğumluyum
ağır aksak trekking yaparken araçla da yapabilirim diye düşünerek bu işe girişmiştim
detayları ve farklılıkları buradan ve Nivatr'den öğrenmeye çalışıyorum

DSC_0158.jpg

DSC_0583.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR