Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,377
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba arkadaşlar

Koray ATAY adım gaziantep'te yaşıyorum.. mimarım..

2007 navara sahibiyim.. göktuğ güzelbey sayesinde hem sizlerle (site ile) hem de off road ile tanıştım.. şimdilik çok keyifli.. aranızda olmaktan mutluyum..

Etiketler

Merhablar,
Antalya'da yaşıyorum. Doğaya tutkun, fırsat buldukça ona sığınma ihtiyacı hisseden biriyim.
scuba yapıyorum, motosiklet, sinema ve müzik hayatın yegane güzellikleridir diyorum. Çadırım ve uyku tulumum yanımda ise dağ, bayır, step, kumsal, komşunun bahçesi hiç farkemez, doğaya ait her ortamda keyf alırım.

Beni buraya getiren neden ise, gördüğüm an "Tanrım bu güzel şeyde ne?!" dedirten o yeşil renkli Lada niva dır. Daha evvel neden farketmedim bilemiyorum. Ancak farkettiğimden bu yana sürekli onunla ilgili yazıları okuyorum araştırıyorum.

Gerçek şu ki hayatım şehirde geçiyor. Yine işim gereği dalışlar yapmak için denize git gellerim oluyor. Dalış malzemelerim çadırım ve uyku tulumum hep yanımda olsun istiyorum. Çünkü her an bunlar sırt çantam kadar hayatımın olağanları durumundalar.

BUnları neden anlattım :smiley:

Şimdi ben bu Lana niva ya aşık oldum ya :smiley:.
Çıkmaza girdiğim konuları sizlerle paylaşmak istedim.

Bir kere bagajı çok küçük :'( ben hem tüp taktırıp, hem bütün bu malzmeleri nasıl sığdıracağım:( imkansız!
Hakkaten çok gürültü yapıp başımı ağrıtırmı? Her yerde böyle yazıyor.
Komforsuz diyorlar sürekli. Ne varki her tümsekte sırtıma batacak bir çivi yoktur herhalde. Bence abartıyolar. Ben öyle inanmak istiyorum şimdilik bu yorumlarına.
Birinci el alamam. İkinci el almak istesem en doğru seçimi nasıl yapacağım. Bu konuda bana yardım edecek kimseyi tanımıyorum.
Alırsan satamazsın yazıyor bir çok yerde. Memnunsam ben de satmam dimi:smiley: neyse bu konuyuda böyle çözdüm ::smiley:
Ayrıca Lada niva bu kadar güzel olmak zorundamıydı :-\ Bütün bu olumsuzluklarına rağmen ondan başka taşıt düşünemiyorum. Hoş rus yapımı olması gösterişten uzak sade olması, doğaya koşarak gitmesi bir derece açıklıyor bu durumu.

Tüpü yukarı taktırıp bagaj sorununu çözmeyi düşünüyorum ::smiley: Tıkırtı çıkaran yerlerini gresle yağlarım olur biter ;D
Lada niva dan başka alternatif düşünmek istemiyorum çünkü.
Cidden bu konuda bana yardımcı olabilecek birileriyle bu konuyu inceden inceye konusmaya ihtiyacım var.
Esen kalın 8)

Merhabalar, Dilek Çaykara İstanbul
Renault Yetkili Bayisinde Müşteri Temsilcisiyim
Sizleri Suat sayesinde tanıdım!Bulunduğum gezilerinizde oldu :smiley:
bundan sonraki gezilerinizde de görüşmek ümidiyle :smiley:

Mrb.
mustafa EKER 1970 doğumluyum Bilecikliyim ve bilecikte yaşıyorum Motorlu açarlar teknisyeniyim
Cj kullanıyorum ilmizde her hafta sonu ofrood tarzı gezilerimiz oluyor güzel ekibimiz var. gezilerimiz özelikle pelitezü göleti i (bol çamurlu) sürerekli kar bulunan kapaklı dağı , Karasu adındaki akarsuyun içi ekibimizde CJ, lada , ünümong, grang şoreke, suziki ,araçlarımız varr ,, aranızda olmaktan mutluyom özellikle siteden teknik bilgilerinize sdahip oldum memnunum..

Tanışma bölümünün ilk mesajına bakarsanız ''Bu bölümde sadece kendimizi tanıtıyoruz''

Tanışma haricindeki sohbetler silinmiştir.

herkeze merhabalar müfit ÇARPIŞANTÜRK 1986 istanbul doğumluyum kocaeli ünversitesi dış tic. mezunuyum hayatta en buyuk hobim motorsporları(offroad başta olmak şatı ile ;))ilk arazi aracım lada niva idi daha sonra vitara ve suanda daihatsu teriosum var genelde hafta sonları bol çamurlu geziler yapıyorum vakit buldukçada motokross la devam edyorum ve bunlar sayesinde gerçekten şarj olyorum :D (sitenizi uzun suredir takip ediyorum tanışmak bugunemiş gerçekten guzel geziler düzenliyorsunuz inş. bi gun aranızda olmak dileğiyle...)

fatih özyurt 42 yaşındayım.kamuda çalışıyorum.bu siteye tesadüfen girmiştim, şimdi müptelsı oldum.11 ocakta şilede yapılan suzukilcilerin tanışma gezisine katıldım standart 3 kapı grand vitaramla.o gün kanıma işledi bu off-road zaten merakım vardı.yakında yeni off-roada hazır arabamla daha çok etkinliğe katıcağımdan eminim.herkese selamlar

Merhabalar,
Mersin'de üniversitede çalışmaktayım. Uzun yıllardır off-roada ilgim var. Birkaç araç kullandım. Sitenin amacına çok uygun şekilde işlediğini görüyorum. Emeği geçen kerkese teşekkürler.

selamlar,
bu sitenin ününü arkadaşımdan duyup aranıza katıldım.
2006 model suzuki jimny sahibiyim.yeni off road tutkunu sayılırım.otomotiv sektöründeyim.
tekrar herkese merhabalar...

merhabalar,
23 yaşındayım Edirneliyim Edirne'de oturuyorum.Buralarda offroad konusunda yalnızım:smiley: Üni Öğrencisiyim.Turizm sektöründeyim.İlgim büyüktü ama 4-5 aydır bu sporla uğraşıorum.97 vitara jlx lift + MT
Aranızda olmak güzel...

Slm arkadaşlar ben adanadan bünyamin mesleğim bayan kuaförü 33 yaşında bir doğa tutkunuyum sitenize yeni üye oldum bu kadar macera severle bir arada olmak çok güzel bir duygu yalnız off road da pek bilgim yok ben genelde kara avı yaparım yeni bir lada niva aldım malum bizlerde yeri geldiğinde av peşinde heryere tırmanıyoruz ama kısa bir zamandır sitenizi ziyaretlerim oluyo aşırı ilgimi çekti çünkü doğanım hastasıyım keşif gezilerinize bayıldım gezmeyi keşfetmeyi seven bir doğa sever olarak sizlerle tanışmak sizlere katılmak bana onur verecektir bilgilerinizi paylaşmak isterim gerek aracım hakkında gerek off road hakkında bilgilerinizi bekliyorum şimdilik hoşça kalın

genek olarak tanıtmıştım kendimi ama

barbaros şenbaş
32
edirne
madencilik ve ormancılık

gezmek tutku ama genelde yaya yapıyordum artık bir 4x4 ile yapacağım herhalde araç bakmatayım binek aracımı sattım

toplantılarda görüşmek ve tanışmak ümidiyle

bu arada oto müzik tesisatları hakkında hobiden biraz öte bir ilgim var orjinal sistemlerde, ev sistemlerinde veya orjinal sisteminize eklenti yada komple değiştirmek için aklınıza takılan her şeyi sorunuz bilgim dahilince yardımcı olmaya çalışırım

herkese iyi forumlar

Arkadaşlar merhabalar;

Ben İstanbul Bakırköy'den Abdullah Yılmaz,35 yaşındayım ve oto kiralama işi ile uğraşmaktayım.Diğer yandan İstanbul TRAC'a bağlı amatör telsizciyim çağrı kodum(TB1CHS)dir,gezenbilir ile 2 hafta önce İstanbul TRAC Kartepe gezisinde tanıştım.Macera kanımda bugüne kadar hep gizli kalmış ve ben gezenbilir off-road grubunu görene kadarda kendini belli etmemişti,zaten İstanbul'un stresinden uzakta keyifli bir gün geçirirken birde sizin araçlar her hafta sonu bu zevkli gezilere gittiğinizi öğrenince içim kaynamaya başladı.
Gezi bitiminde akşam evlerimize dağıldığımızda internette gezenbilir'de gezinmeye başladım,burdaki resimleri görünce adeta doğayı gözlemlemenin ve yeni yerler keşfetmenin ne kadar muhteşem olduğunu anladım ve o akşam bir 4x4 araç almaya karar verdim.2 haftadır off-road aracı araştırmalarıma devam etmekteyim,sitedeki arkadaşların tecrübe ve bilgileri ışığında son kararımı 1992-1996 JEEP CHEROKEE modellerinde herhangi biri olarak belirledim.Bu modeller arasında çok temiz ve problemsiz bir araç bulduğum anda alıcam.
Aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum,forumdaki tüm arkadaşlara selamlarımı gönderiyorum.

salih karakas yalova. uzun zamandır arazi araçlarıyla iç içeyim son aracım 86 toyota hilüx aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. inşallah bir etkinlikte de beraber olur tanışma fırsatı buluruz.

Merhaba;
Ben, Hüseyin Arda Yaş - 45

Tekirdağ'da Elektronik & Alarm ,Güvenlik (www.ardaelektronik.com) işiyle uğraşıyorum.
Aracı iki arkadaş offroad gezilerinde (www.trakoff.org) ve avda kullanmak için hazırladık.

Grand Vitara 2001 2.5 V6 150hp

ARAÇTA BULUNANLAR

- Tartarini Sıralı enjeksiyon Ardaotogaz(282_2606161) -Tekirdağ'da uygulandı ve çok başarılı.
- Ön- Arka çelik tampon
- T-max vinç + Kevlar halat 25m.
- Fourart yükseltme kiti
- İnsa Turbo 205x80x16 lastik
- İst. Maslakta Özel yapım offset jant
- Hella Jumbo Projektor
- Bosal modifiyeli çeki demiri
- Cb Telsiz
- Alt Koruma sacı
- Arka Büyük susturucu iki somunu sökülüp çıkarıldı yerine arkada çift görünümlü egzos uçlu düz boru takıldı.( Aracın sesi daha vahşi oldu)

Selam arkadaşlar;
Ben İstanbul Üsküdardan Erkan Kaynak. 1974 İstanbul dogumluyum. Gıda üzerine ticaret yapmaktayım.
Siteye uzun zamandır üyeyim. Bir yıldır çeşitli offroad gezilerine katıldım arkadaşlıklar kurdum fakat herkesle tanışmak yeni kısmet oldu.
Musa Arıkan arkadaşımla yeni bir arac (CJ 5 Beter böcek) toparladık artık daha sık görüşürüz.
Herkese bol çamurlu kazasız sorunsuz günler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR