Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhablar,
Antalya'da yaşıyorum. Doğaya tutkun, fırsat buldukça ona sığınma ihtiyacı hisseden biriyim.
scuba yapıyorum, motosiklet, sinema ve müzik hayatın yegane güzellikleridir diyorum. Çadırım ve uyku tulumum yanımda ise dağ, bayır, step, kumsal, komşunun bahçesi hiç farkemez, doğaya ait her ortamda keyf alırım.
Beni buraya getiren neden ise, gördüğüm an "Tanrım bu güzel şeyde ne?!" dedirten o yeşil renkli Lada niva dır. Daha evvel neden farketmedim bilemiyorum. Ancak farkettiğimden bu yana sürekli onunla ilgili yazıları okuyorum araştırıyorum.
Gerçek şu ki hayatım şehirde geçiyor. Yine işim gereği dalışlar yapmak için denize git gellerim oluyor. Dalış malzemelerim çadırım ve uyku tulumum hep yanımda olsun istiyorum. Çünkü her an bunlar sırt çantam kadar hayatımın olağanları durumundalar.
BUnları neden anlattım
Şimdi ben bu Lana niva ya aşık oldum ya
.
Çıkmaza girdiğim konuları sizlerle paylaşmak istedim.
Bir kere bagajı çok küçük :'( ben hem tüp taktırıp, hem bütün bu malzmeleri nasıl sığdıracağım
imkansız!
Hakkaten çok gürültü yapıp başımı ağrıtırmı? Her yerde böyle yazıyor.
Komforsuz diyorlar sürekli. Ne varki her tümsekte sırtıma batacak bir çivi yoktur herhalde. Bence abartıyolar. Ben öyle inanmak istiyorum şimdilik bu yorumlarına.
Birinci el alamam. İkinci el almak istesem en doğru seçimi nasıl yapacağım. Bu konuda bana yardım edecek kimseyi tanımıyorum.
Alırsan satamazsın yazıyor bir çok yerde. Memnunsam ben de satmam dimi
neyse bu konuyuda böyle çözdüm :
Ayrıca Lada niva bu kadar güzel olmak zorundamıydı :-\ Bütün bu olumsuzluklarına rağmen ondan başka taşıt düşünemiyorum. Hoş rus yapımı olması gösterişten uzak sade olması, doğaya koşarak gitmesi bir derece açıklıyor bu durumu.
Tüpü yukarı taktırıp bagaj sorununu çözmeyi düşünüyorum :
Tıkırtı çıkaran yerlerini gresle yağlarım olur biter ;D
Lada niva dan başka alternatif düşünmek istemiyorum çünkü.
Cidden bu konuda bana yardımcı olabilecek birileriyle bu konuyu inceden inceye konusmaya ihtiyacım var.
Esen kalın 8)