Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 607,571
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhabalar ben Ugur ..Kuşadasından katılıyorum.. LR 110lar ve cj8 lerle sezonda özel turlar yapıyorum...Kışınmı ...? off road mutluuğunu yaşıyorum..

Etiketler

Merhaba ben Mehmet Ümit HEKİMOĞLU 1967 İstanbul doğumlu,
aslen giresunluyum karadeniz insanı olupta 4x4 meraklısı olmayan yoktur.
Bende o katagoridenim.İnşaat ve Dış cephe kaplama işleriyle uğraşıyorum.
Daha önceden 1956 wiilys kullandım 2000 yılından beri 1988 wranglerim var.
Sizlerle birlikte çamurda, kırda, bayırda patinaj çekip dolaşmayı arzu ediyorum.

Rasim keskin

36 Yaşındayım

körfez/kocaeli

henüz bi off-road aracım yok, henüz diyorum çünkü narkozu yeni aldım iş arkadaşım Yunus bager sayesinde,
sonu nereye varacak çok merak ediyorum.
saygılar...

Selam arkadaşlar ben 8 bir çeyrek. istanbulluyum 15 yıldır offroad ile ilgileniyorum sıkı offroad,cuyum ve bir o kadarda cj,ciyim şu anda 95 model bir xj sahibiyim arada gezilere katılıyorum herkese esenlikler dilerim :smiley:

merhabalar ben burak 86 sj413 sahibiyim izmirde polis memuru olarak görev yapmaktayım.izmir ve civarındaki gezilere katılmak isterim. absinthe_brk@hotmail.com

Merhaba Ben Cem siteye bugün katıldım.93 benzinli bir defender110 sahibiyim..Hafta sonlarımı doğa gezilerine ayırdım.Balıkesir de BMC yetkili servisiyim.ODTÜ de dağcılık kulübündeydim ayrıca pek sık olmasa da dalış yapıyorum.Siteyi kuran arkadaşlara teşekkür ederim, aklımdaki birkaç soruyu daha sormaya fırsat kalmadan öğrenme şansım oldu.Gezilerde görüşmek dileğiyle.

selam arkadaşlar ben 100-100E (habip) İstanbul anadolu yakasında ticaretle uğraşmaktayım. sitenizin eski üyelerinden ömrümü7ler'in arkadaşıyım sizlerle şenlik ve etkinliklerde görüşüp tanışmak üzere.
saygılar.

merhaba arkadaşlar,
ben kerem, ankara'dayım, üniversitede asistanım. bayadır takip ediyordum burayı, fakat şimdiye kısmetmiş mesaj atmak

henüz doğru düzgün araziye sokmadığım bir lada niva'm var, eylülden beridir etkinliklerinizi takip ediyorum; her etkinlikten önce keşke ilgilenseydim de katılsaydım diyordum, ki artık ilk mesajı attım, en kısa sürede görüşmek üzere:smiley:

SELAM ARKADAŞLAR.
BEN ABDULLAH. İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDE YAŞIYORUM. ASLINDA 5.2 V8 İ BABAM İÇİN ALMIŞTIM AMA YAKLAŞIK İKİ AYDIR KULLANIYORUM. VE GERİ VEREBİLECEK MİYİM BİLMİYORUM:smiley: SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM VE ARAÇTAKİ SORUNLAR İÇİN FORUMLARI OKUYORUM.
JEEP BÖLÜMÜNDEKİ TÜM ARKADAŞLARA BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

merabalar ben yeni üyelerinizdenim İstanbul ,da Taksi şöförlüğü yapmaktayım off road merakım 1993 yılından sonra başladı ama şu ana kadar hiç nasip olmadı diyebilirim bu nedenle 2008 in 6,ayındai 1998 2,5 v6 grand vitara aldım tabi hale onu hazırlayamadım (malum kriz var )ve o kriz biz Taksicileri vurdu bu site sayesinde hem bilmediğim hem de aracıma en uygun şeylerin sizlerin tecrübeleri sayesinde hem ucuza mal etmek ve en düzgün işlemi yapıp aracıma teknik açıdan zarar vermeyip bu keyfi yaşamk için burdayım bu arada unutmadan yollarda gezen bilir off road kulübü logolarını çoğaldığını gördükçe üye olakla ne kadar doğru bir şey yaptığım için mutlu oluyorum inşallah sizleri yakından tanıyım o keyfi sizlerle yaşamak isterim

Herkese merhabalar,
Epeydir forumunuzu dışarıdan takip ediyordum.
Ben Cemil.34 yaşındayım,diş hekimiyim.Dostlar arasında küçük trekking ve kamplarımız oluyor.2008 grand vitaram var ama onu da araziye kıyamıyoruz.Arayışımız başladı.Allah sonumuzu hayır etsin:smiley:)[yarın 79 bicj 5 bakıcam haydi hayırlısı]

Slm arkadaşlar ben daha önce kendimi tanıtmıştım ama yayınlandımı bilmiyorum göremedim tekrar yazayım dedim adım Bünyamin KUTLUER adanadan sitenize yeni üye oldum etkinlikleriniz çok güzel ben doğayı çok severim normalde kara avı yaparım yani avcıyım ama off road bambaşka birşey sizlere katılmak bilgilerinizi paylaşmak beni çok mutlu edecektir bu arada 95 nivam var normal şartlarda gezilere katılmak için eksiğim vardır bunlar hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim aracımsa ok 144 lastiklerim üst bağajım mevcuttur.bu arada 76 doğumluyum ve kuaförüm,

Selamlar herkese .....

Artık ben de bu güzel forumun bir üyesiyim . İsmim selim, işletme mezunuyum ve aydınlatma sektöründe üretimciyim. 1982 doğumluyum. İstanbul'da oturuyorum.
92 model toyota 4runner kullanıcısıyım ve aracımı 12 ocak 2009' da aldım. Çok hoş mütevazi bir araç.
Memnunum; yakıt ve vergi sorunum yok ama bir güzel tahoe'ya da merakım var demeden edemem. Bu konularda gerekli tecrübeleri burada alırım inşaallah. Güzel vakitler geçirmek dileğiyle

Selamlar...
Ben Serkan Sakarya'da ticaretle uğraşmaktayım.Sattığım araç v6 vitara, şuan ise L200 4*4 kullanmaktayım.Offroadçu arkadaşlarla gönül bağım var.kendimi offroadçu olarak görmüyorum. Ben doğa sevdalısı treking hastasıyım.Aracımı sınırları dahilinde başlangıç noktasına kadar ulaşmak için kullanıyorum. Tüm arkadaşlara selam ederim.

Cihan GÖKTEKİN

23 yaşındayım ve K.maraşta oturuyorum.Defender tutkusu ile yaşıyorum.Eşimden defender için izini kopardım.biraz defender videoları tamam demesıni sagladı.Arkadasım tavsıyesıyle bu sıteye üye oldum keşke daha once üye olsaydım dıye dusunur oldum su aralar.Deneyimli abilerimden tavsiyeler bekliyorum hayırlı gunler olsun..........

Merhabalar.42 yaşında biyoloji öğretmeniyim,ıssız doğayı,yaylaları,oraların soğuğunu ve zor şartlarını çok seviyorum.2000 model bir suziki vitaram var.Aracımla ilgili sorun hakkında internette gezinirken sitemizi tesadüf buldum ve hemen üye oldum.İnşallah güzel paylaşımlar yaşayacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,587
Kaydolan Son Üyemiz
basenov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR