Tanışma Köşesi (Off-Road)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 589,574
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Hasan Subaşı: 1965 doğumluyum, Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanıyım. İki lada niva 1 Toyota Land cruser, 1 Mitsubishi Montero eskittim. Şu an 4 motion WW Caravelle kullanıyorum. Bir atv biri dizel diğer lpg ve benzinli iki land roverimiz mevcut. Arazide tek dolaşmayı severim. Daha doğrusu severdim şimdi masa başına oturttular. Biraz gezmişliğim var arazide.
 

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhabalar ahmet engin yaş 50 isuzu 2007 dmax ım var.istanbuldayım ,eski kamyoncu olduğumdan gezilerinize katılmak isterim.saygılarımla
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

selam ben murat.34 yaşındayım aslen adanalı olmakla beraber polis memuruyum ve bursada görev yapıyorum.asıl hobim kara avcılığı.tesadüfen bir mitsubishi l200 4x4 aldım ve şimdi aranızdayım
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Erhan AL... 28 yaşındayım ,Beşiktaşlıyım ,Özel sektörde çalışıyorum,Üniversite mezunuyum..

İstanbul'da yaşıyorum 12 senedir kara ve deniz avcılığı yapıyorum.Offroad benim yapmak istediğim bir uğraş, bir hobi ve uygun bir araç aldığım taktirde faal olarak gezilere ve programlara katılmak istiyorum.Aracımı bu sene almayı düşünüyorum(XJ) . Herhangi bir doğa faaliyeti Konusunda fikirler üretmeye ,doğada; doğayı kirletmeden nasıl yaşayabiliriz ve tadını çıkarabiliriz bu konuları kendi içimde beyin fırtınaları yapan bir bireyim.

Yukarıda belirttiğim avcılık hobisi kimilerine göre itici olabilir ama o da bir hobi ve doğaya saygılı olduğumuz sürece problem yoktur kanaatimce.Gezenbilir ekibi bu yüzden benim içinde 1 numara çünkü çeşitliliği ve doğanın her yönünü yaşayabileceğiniz ,yaşamasanızda görüp değerlendirebileceğimiz bir grup ve bu grubu bizler oluşturuyoruz.Herkesin bu gruba bir katkısı varsa benimde bir katkım oluyordur ve olacaktır.

Gezenbilir kurucuları başta olmak üzere bütün üyelere saygılar, sevgiler. Umarım Herhangi bir doğa platformunda karşılaşmak dileğiyle herkese bol çamurlu ve oksijenli günler.
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese merhabalar.. Ben de mümkün olduğunca 97 model cherokee sport'umla (resimdeki) Off-Road yapmaya çalışan! biriyim. Aracı standart almıştım ama Atatürk sanayii de biraz ekipman yaptırdım.. Üste bir portbagaj, stepneyi dışarı alma, ön arka demir tampon ve bazı aydınlatmalar eklettim.. Bir de vinç monte ettirdim.. Off Road'la ilgili öğrenmem gereken çok şey var hatta şööle söyleyeyim U strip gibi bazı terimleri bile bilmiyorum.. Şimdi aracıma yükseltme kiti ve yeni MTR lastikler bakıyorum.. Suadiye'de bir İç Mimarlık firmam var .. www.suatkaya.net adresimden yaptığımız çalışmalar ve benimle ilgili daha fazla bilgi edinebilirirsiniz. Sanırım biraz bilgi edinmek için bir offroad gezisine katılmam gerek.. Yalnız Off Road yapmak hem tehlikeli oluyor hem de bilir bilmez vinç kullanmak cahillik gibi birşey.. Anlayacağınız sizlerden öğrenmem gereken çok şey var.. Herkese harika bir hafta diliyorum arkadaşlar..
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Tanışma mesajları haricindeki sohbetlerimizi yaptığımız yer : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.0
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

HERKESE SELAMLAR benim adım yasin bu siteye feyzi usta sayesinde tanıdım ve üye oldum offroad yapmayı ve yapanları seyretmeyi çok ama çok seviyorum ben maslak sanayide özel bmw servisinde mekanik bölümünde ustayım sorunlarınıza cevap vermekten ve sorularıma cevap almaktan mutluluk duyarım sizlerle etkinliklerde bulunaktan mutluluk duyarım benim ford ranger çift kabin pick up 'ım var aracımı yavaş yavaş offroad'a tam uygun hale getiriyorum inşaallah beraber bol çamurlu günlerde görüşürüz
ben arabama dört adet sis farı ve dört adet 15'' orjinal ford çelik jantı arıyorum yardımcı olrsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

selam arkadaslar bende bugun aranza katıldım adım cumhur 45 yasındayım yaklasık 11 senedır offroad la ılgılenıyorum son bebegım 1989 model bır cherokke laredo
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Gecikmeli olsa da yazmak istedim. Ben Engin Dağhan, 35 yaşındayım. 1998 model Land Rover Discovery kullanıyorum. Orjinal hali MPI olan arabamı Discosit'e çevirdim. Ankara doğumlu, hayatını İzmir'e adamış İstanbul'da çalışan bir insanım. Orta seviye off road ve ekspedisyon & kamp ağırlıklı gezileri seviyorum. Görüşmek dileğiyle.
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar. Ben Özgür Ozugur. Ankara'dan aranıza katılıyorum. Bilgisayar Mühendisiyim. 1997 Model Opel Frontera kullanıcısıyım. Saygılar.
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhabalar,
Adım İlyas, İstanbul yaşamakta olup özel bir bankada çalışmaktayım,
Saygı ve sevgilerimle
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)


Bu başlık altında sadece kendimizi tanıtıyoruz arkadaşlar...

Hoşgeldin mesajları ve sohbetlerimizi yaptığımız yer : Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

İlgili link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.0
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

mrb adım Cengizhan milasta mali müşavirlik yapmaktayım. 77 model CJ-5 sahibiyim. bende off road a bayılıyorum. fakat bi türlü bi ekip çalışmam olmadı bu konuda. yakın bi zamanda böyle bi çalışma yapmayı düşünüyorum.
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba arkadaşlar adım süleyman. ticaretle uğraşıyorum. arama motoru sayesinde sitenizi buldum ve üye oldum. bilgi alış-verişinde bulunmak için güzel bir ortam. herkese selamlar
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba,
Ben İlker ŞAHİN. Ankara'da Pangea Offroad ile etkinliklere katılmaktayım. 1998 Suzuki vitara 1.6 aracım var. Üzerinde 3" yükseltme kiti, tmax 9500 vinç ve vinç tampon bulunmakta.
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

herkeze günaydın ben Memduh KURTULMUŞ istanbulda oturuyorum işimden dolayı 6-7 sene kadar doğa ile iç içe yaşadıktan sonra kopmaz oldum. 2.8D hilux aracım var. Yapacağınız etkiliklere katılmak isterim. Herkeze iyi günler dilerim
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,516
Mesajlar
1,519,141
Kayıtlı Üye Sayımız
172,173
Kaydolan Son Üyemiz
Özgür1977

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst