Tanışma Köşesi (Off-Road)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,873
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

İyi günler ben Ahmet Şahin İzmirde bulunuyorum. Vosvosçuyum 2006 yılından beri 110 defender karavanım var. ( Ambulans kasasından ) Dağları ve denizi çok severim. Düzenlenecek organizasyonlara katılmak isterim.
 

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

selam arkadaşlar ben sivastan ismail evci
benim araç 93 model 110 tdi defender
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba Sivastan Bülent 94 Nivam var biraz yorgun ama arazi ve çamuru çok seviyoruz kendimizi özgür hissediyoruz Bosch el aletleri yetkili satıcısı ve servisiyim 35 yaşındayım
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar ben ıspartadan mesut fırın işiyle ugraşıyorum 33 yaşındayım aranızda yeniyim 4 aydır bende merak sardım off road araçlara ve bu siteyi buldum gerçekten çok güzel bi site olmuş istedigin her sorunun cevabını bulabiliyosun bende bi araç almak istiyorum ve deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum görüşmek dilegiyle
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba ben Murat 28 yaşındayım Kocaelinde yaşıyorum sitenizi yeni keşfettim benimkisi aynı şarkıdaki gibi '' Seni Uzaktan Sevmek Aşkların En Güzeli... '' benim küçük ama keçi gibi bir Ford Ka' m var ama ilerde bir Jeep sahibi olmak hedefindeyim off road organizasyonlarını elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum tabiki şimdilik seyirci olarak inşallah ilerde bir jeep sahibi olursam bende çamurlarda gezinmek dağları tepeleri aşıp yeni yerleri keşfetmek isterim ama şunuda söylemeden edemiyeceğim, 9.İsoff off road oyunlarını izlemek için yuvacık barajından ercova yaylasına ulaşan uzun ve çamurlu orman yolunu Ford Ka' m la aştım benimkiside ne cesaret değilmi telefon çekmiyor birde üstüne arabada telsiz yok GPS yok sadece incelediğim haritalar ve içimdeki off road aşkı beni oraya ulaştırdı. Birde düşünsenize bu çocukta Jeep olsa nerelere gider. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba adım uğur siteyi ve bu jeep merakını göktuğ abim sayesinde tanışmış oldum yaklaşık 2 yıldır ufak tefek göktug abinin yanında copilot olarak görev yapmaktaydım ilk gezimde kendi kullandıgım cj ile 4 tekeri yerden kesebildim anladımki bende de doguştan offroadcu ruhu varmış.
Harita teknikeri olarak Tokat Turhal da alt yapı şantiyesinde çalışmaktayım 75 model şantiyeye ait bir canavar kullanmaktayım bazen zaptedemiyorum çok hırçın. Hepinize saygılar.

Snap4 1
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar Karabük'ten Fahri.Aranıza yeni katıldım 40 yaşındayım plastik ambalaj işiyle uğraşıyorum yaklaşık 3-4 senedir arazi araçlarıyla ilgileniyorum.Bu işlerin bi nevi hastalık olduğunun farkındayım.Araç olarak el yapımı halk arasında buggy tabir edilen araç kullanıyorum.Selamlar
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Bu araç bena yeni geçti ne yapacağımı pek fazla bilmiyorum. Ama çok zevkli bir araç GAZ 69 1966 model rus yapımı
Başka Resimleri de var

Gaz6180


GAZ 6177


Gaz6179


Gaz6176
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

herkese merhaba 94 niva1.7 sahibi hakan 34 yaşındayım istanbul 500evlerde oturuyorum aracımı yeni aldım toplama safhasındayım sevgiler saygılar ....
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

selam ben Hakkı 24 yaşındayım izmit'te yaşıyorum..
yabancı bir fabrikada 4 senedir güvenlik memuru olarak çalışıyorum.
aracımı yeni aldım ve offroad ile henüz yeni ilgilenmeye başladım.
buda aracım 99 hr-v coupe..



 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlarımızın sizlere ''hoşgeldiniz'' mesajlarını yazdığı ''<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081">Serbest Muhabbet Köşesinden</a>'' sohbete devam edebilirsiniz..


Saygılar.. İyi paylaşımlar...
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba adım tuncay.2 yıldır isuzu d-max kulanıcısıyım.daha önceki araçlarım 2 tane cj 7 ve birtane cj 8 tahmin edersiniz ki arızalardan ve aşırı hoplama zıplamadan kaçış olarak d-max aldım.fakat hastalık işte cj ler son iki aydırda bi cj 7 daha var.kopamadım:smiley:ticaretle ugraşıyorum.saygılar
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar ; bir mesaj üstte notum var. Burada sadece kendimizi tanıtıyoruz. Başka mesaj koymuyoruz. Sohbetleri yaptığımız yeri belirttim.
Zırt pırt mesaj taşıma işlemi ile bizleri yormazsanız sevinirim.
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba
her ne kadar 1 senedir siteye kayıtlı olmama ragmen işlerimin yogunluğu nedeni ile tanışamadık.
adım bülent 34 yaşındayım, aranıza sinoptan katılıyorum müteahhit ile ugraşıyorum. aracım 2007 model d-max,
fırsat bulursam ve denk gelirse gezilerinize katılmak istiyorum. görüşmek ümidiyle...

06102008002


06102008


15102008002


08102008003
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Herkese Merhaba

Adım Aykut Yalova Termal de ikamet etmekteyim Mesleğim itfaiyeci sitenizi tesadüfen buldum hoşuma gitti Benimde 1 cj3 ve vitara 3 kapım var off road yarışlarını severim bulundugum yer itibari ile de araçla doga turları yapmaya müsait kısmetse ilerki zamanlarda resimleri de koyarım hepinize iyi çalışmalar
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ben Cengiz , İzmit te ikamet ediyorum. Aracım yok. Sadece sizin bilgilerinizi izliyorum tecrübe kazanıyorum.
Saygılarımla..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,264
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst