Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,786
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

herkese merhabalar, ismim mehmet çiftçi, izmir liyim.

gezenbilir ile tanışalı 2 yıl oldu fakat tanışma köşesine kendimizi daha yeni tanıtıyoruz, bu yüzden herkesten af diliyorum.

İstanbul dan katılıyorum,İzmirli yim dedim ama doğma büyüme istanbul dayım.

İnşaat Mühendisi ve İşletmeciyim.

12 yaşından beri doğada dolaşmaya başlayanlardanım.

aynı zamanda 12 yaşından beride otomobil kullanıyorum, babamın eski bir otomobilci olması da buna büyük katkı tabi,ama bu tutku ve sevda içimize düşmüş bir kere

hem avcı'yım hemde off-road'a bayılıyorum.

en sonunda kendimize bir off-road aracıda yaptık tabiki.

ben bir DEFENDER hayranıyım fakat ailecek de uzun yol yapmayı çok sevdiğimiz için,kendimize 2012 TOYOTA HİLUX 4*4 almayı uygun gördük, ayrıca çok da memnunum.

kamp,doğa ve off-road turlarına sevdalıyız.

Herkese sevgi ve selamlar.

buda bizim taka...

Uploaded with ImageShack.us

Etiketler

babyhan
Batuhan SUKES Jeoloji mühendisi(uzattım 1 yıl :D) arazi canavarı. çamur aşığı. üniversite bitince offroad un içine girmek istiyorum engin bilgilerinizden yararlanmak isterim. saygılar

tolga 28 yaşındayım İstanbul/Ataşehirde oturuyorum, kayış dağında catering firması işletiyorum. Ferhatpaşa yetpa işmerkezinde gördüğüm bir Defenderla başladı bu tutkum .
Ataşehirdeki off roadcu arkadaşlarla tanışmak isterim.

Merhaba adım berkan 23 yaşındayım izmirliyim aynı zamanda da izmir üniversitesi bilg. müh 2. sınıf öğrencisiyim.
Çiftliğimizde kullandığımız 110luk askeriye çıkması pick up defenderdan sonra kopamadım bu offroad hastalığından :D
4 yıldır üyeydim fakat ilk mesajlarımı atmak bugüne kısmetmiş hoşgeldim :smiley:

Merhaba,
Ömer AYDOĞAN
36 yaşındayım, 10 yaşında ikiz kızlarımız var,
Eşimde bende Sağlıkçıyız, Antalyadayız.
Çocukluğumdan beri Doğa tutkunuyum, çocukluğumda alıp başımı dağlara giderdim :smiley:
4 yıl önce bıraktığım sigaradan sonra aktif olarak dağ bisikleti kullanıyorum. Günü birlik ve Kamplı bisikletle turlarımız olmakta.
Herkese selamlar, iyi forumlar diliyorum...
Etkinliklerde görüşebilmek umuduyla ...

Ersin İpek
36 Yaşındayım.
Yaklaşık 1 ay önce 1998 model discovery 1 otomatik 140.000 km.V8 benzin +lpg li bir araç aldım ve bende aranıza katıldım...İlk etapta araçın genel bakımlarını ve iç tavan döşemelerini yeniden yaptırdım .İlerleyen zamanlarda da off road için çalışmalara başlıcam..

mogzilla' Alıntı:
Uğur hoşgeldin

Ben de terkos yeniköydeyim.Yolun düşerse beklerim.
merhaba adım mustafa 15 günlük duster kullanıcısıyım.terkos yeniköyde bizimde yerimiz var akşam ordaydım. saygılarımla...

merhabalar gezenbilir dostları ismim ozan aranıza katılalı 8 gün oldu. antalyada yaşıyorum serbest meslekle uğraşıyorum. off roada olan ilgim askerde şöförlüğünü yaptığım defender 110 TD ile başladı henüz kendime ait bir off road aracım yok bu zamana kadar hep alırsam bir land rover alırım diyordum ancak sanırım toyota aşkı daha ağır basmaya başladı :smiley: ilerde imkanlar dahilinde bir vx80 yada lj70 almayı çok istiyorum allah nasip ederse. bir araç sahibi olana kadarda arazide bu off road heyecanını yaşamak en büyük arzum umarım bir gün gerçekleşir. herkese teşekkürler.

Merhabalar...

Ben Hüseyin, 21 yaşındayım. Akdeniz Üniversitesinde İşletme okuyorum. Baba mesleği gereği çok yer gördüm. Sitenizi Kars Sarıkamış'ta düzenlenen Eksi 35 etkinliğinde duydum ve üye olmaya karar verdim. Gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Öğrenci halimle cebime pahalı gelmeyecek, cüzi bir şekilde halledebileceğim etkinlikler olursa bende katılmak isterim. Konu gezip, görmek olunca zorluklardan, yardım etmekten kaçmam. Herkese iyi günler dilerim.

Merhabalar adım Ender 28 yaşındayım ve Ankara'da bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Hepinizin olduğu gibi doğa ile iç içe olmayı seviyorum. Serbest dalış, snowboard ve yüzme ve kampçılık ile ilgileniyorum. Ayrıca yaklaşık 5 yıldır faal olarak motosiklet kullanıyorum ve 2009 3K Grand Vitara ile aranıza katılmayı umuyorum, saygılar:smiley:)

Selamlar hoş geldiniz aramıza iyi fomlar adım özcan bol çamurlar

Merhaba, emekliyim, izmir guzelbahcede yasiyorum, 4 senedir Frontera A 98 2.2 5 kapi vincsiz, gazli, kullaniyorum, firsat buldukca kendi capimda dag tepe geziyor olmakla birlikte bu isin profesyonelce ve ekip olarak yapilmasi gerektigi birkac tecrubeden sonra belirginlesti:smiley:, bolgede yapilacak faaliyetlere katilmak isterim.

Saygilar.

Akin Sengel

D880-0021.jpg

öncelikle selamlar 37 yaşında aranıza safranboludan yeni katılan ofroad delisi bi arkaşınızım.arazi deneyimim cj-5 ile oldu şu sıralarda terrano II 2.4i düşünüyorum.saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR