Tanışma Köşesi (Off-Road)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 580,309

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

tüm arkadaşlara selam biomedikal uzmanıyım sağlık sektörü başta olmak üzere gıda ve hizmet sektörün de çeşitli ticari faliyetler de bulunanmaktayım 36 yaşın dayım ordu ilinde ikamet ediyorum yaklaşık üç yıl önce çok sevdiğim bir doktor arkadaşım bir gezi ile bulaştırdı bu virüsü bana o gün bu gün pan zehir arar oldum sanayii köşelerinde cj 8 ile başlayan serüven yarış odaklı cj 5 ve şuanda daha çok gezi amaçlı uygun özellikli suzuki xl7 ile devam ediyor siteye üyeliğim aslında çok daha eski fakat daha yeni aktifleşiyorum aslında siteyi ergonomik kullanmaktada zorlanıyorum bu arada takıldığım yerde sorularıma vereceğiniz yanıtlara şimdiden teşekkür ederim

17072010069
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

birkaç resim aynı mesaj altına eklemeyi beceremedim bende ayrı ayrı gönderdim

Fotoraf0671


10092010092
 








Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

-güncelleme-

Selam,

İsmim Alp, fakat yakın arkadaşım olmayan, izin vermediğim, tanımadığım insanların ismimle hitap etmesinden haz etmem. Nickimi rahatlıkla kullanabilirsiniz....

Mekaniğe tapıyorum. 93' te, lise sonda 66WW ile kitap ve dergilerden gerçeğe dönüşen otomobil hobim, Lada Samara Sport Coupe, 87 Doğan, Alfa33, E21 BMW 3.23İ ile devam etti...

Yıllar önce, Ankara Otomobil Sporları Kulübü bünyesinde kurulan ilk Off Road komitesinde yer aldım. Şampiyonaya puan veren Ankara' nın ilk Off Road yarışının parkurunu, İSOFF ile içinde yeraldığım komite ve Kulüp Başkanımız Agah ÖRS ile hazırladım.

Akabinde, Compettion Hazırlığı Yapılmış 76 CJ5 Aldım. Yarışamadan sattım, kısmet olmadı...

Daha sonra sırasıyla Tempra, Uno, Tipo, 131, E30 BMW 3.20i Coupe sahibi oldum.

Şimdi; 95 5.2 V8 Grand Cherokee kullanıyorum ve aracımı imkanlarım dahilinde yol dışına hazırlamaya çalışıyorum.

93 yılındaki ilk WW' imden, şu anki son 13. makineme kadar, hepsinin arızalarını giderdim, tüm bakımlarını yaptırdım. Tam verim alınacakken iş bitti diye sıkıldım, sattım. Hepsinde kendimce bazı değişiklikler, modifikasyonlar yaptım. Hiç birine aldığım gibi binmedim, binemedim. Tahmin ediyorum, en iyi sahipleri ben oldum. Eski komşular, akrabalar sıraya girdiler, hep yabancıya gidiyor arabaların, artık aileden dışarı çıkarmıcaz diyorlarda, zevkleri benimle tutmuyor, biri short shifti beğenmiyor, öbürü kapıyı az buluyor, 2 kapıya tamam diyen 6 silindire olmaz diyor. Bende Satıyorum birine, gidiyor......

Doğumum 1974. 93 T.E.D. Ankara Koleji Mezunuyum, daha Sonra Educational Institude of American Hotel & Motel Association' dan Associated Degree aldım. Esas mesleğim otelcilik, ön bürocuyum. Seneler önce şehir otelciliğini bırakıp Bodrum' a yerleştim, iç çamaşırı ve bikini satıyordum.
2008 başında Ankara' ya geri döndüm.
THY Yolcu Yizmetleri Amerika Masasında çalışıyorum.

Yıllar önce bu keyifli siteyi tesadüfen buldum ve paylaşımlardan çok faydalanıyorum. Umarım bende verimli olurum...

Herkese yeniden Merhaba.....

___ Route 66' i Custom Üstünde Katetmeden Ölmeyeceğim!!! ___
 

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Tekrar hoş geldin Alp en son bizim XJ nin içinde ters döndügünden beri karşılaşmadık :D :D
 







Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Öncelikle merhaba gezenbilir dostları yaklaşık bir yıldır siteyi büyük bir ilgi ve alakayla takip ediyorum adım selim Amatör Telsizci TA3ASY UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi - Medikal Arama Kurtarma) Ekibindeyim bir yıldır merak saldığım off road merakı iyiden iyiye alevlendi 30-40 bin lira arası bir bütçem var dört araç arasında takıldım kaldım Defender 110 Puma - L 200 -Toyota Hilux - Ford Ranger takılı kaldım değerli üstadlardan yardım istiyorum çok kararsızım çok ağır şartlarda off road yapmıcam dağ kır bayır gezmek istiyorum arada şehir içinde kullanmak binek aracım var acil yardım lütfen saygılar.
 



Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merhaba

Ben Emrullah izmitte yaşıyorum mimarım kendi işyerim var proje işleri yapıyorum.
henüz bir off-road aracım yok.
en kısa zamanda bir tane almak istiyorum..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,506
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst