Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,505

Etiketler
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyerek formda kalıp eğlenmelerini dilerim...Selamlar...

Merhaba Arkadaşlar
Adım Haluk 1965 istanbul doğumluyum istanbul sarıyerde oturuyorum evliyim 4,5 yaşında bir kızım var kereste ticareti ile uğraşıyorum.
OFF-ROAD sevgim içimde hep vardı ama taki bu güzel siteye uğrayıncaya dek bu siteyi buldum içimdeki ateş canlandı :smiley: Sizlerin sayesinde buradan çook şey öğrendim bilgim kat ve kat siz değerli arkadaşlar sayesinde arttı artmayada devam ediyor profil resmindeki araç benim değil ama ona banzer bir araç almayı düşünüyorum burada iyice pişip doğru bir seçim yaparak.
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum yolunuz daima açık olsun.

screamingeagle' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar
Adım Haluk 1965 istanbul doğumluyum istanbul sarıyerde oturuyorum evliyim 4,5 yaşında bir kızım var kereste ticareti ile uğraşıyorum.
OFF-ROAD sevgim içimde hep vardı ama taki bu güzel siteye uğrayıncaya dek bu siteyi buldum içimdeki ateş canlandı :smiley: Sizlerin sayesinde buradan çook şey öğrendim bilgim kat ve kat siz değerli arkadaşlar sayesinde arttı artmayada devam ediyor profil resmindeki araç benim değil ama ona banzer bir araç almayı düşünüyorum burada iyice pişip doğru bir seçim yaparak.
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum yolunuz daima açık olsun.

hoş geldiniz

Hepiniz hoşgeldiniz,,, aklınızın kestiği her yere girin ama mantıklı sürün,, araçlarınızı bozup, kırmayın. Yada paraya başından kıyın, sağlam ve referanslı araç alın, bozulup kırılmasın.

Ynt: DARBELERE KARŞI KORUMA

maskoto' Alıntı:
MERHABA ARKADAŞLAR,

BİR ÇOK OFF ROAD ARACINI DARBELERE KARŞI KORUYAN ÖZEL BİR SİSTEMİMİZ MEVCUT.SİSTEMİN ADI XTREME LİNERS...ARANIZDA UYGULATAN VARMI?PASLANMAYI ENGELLEYEN VE DARBELERE KARŞI KORUYAN SON İSTEM TEKNOLOJİ RESİMLERE BAKIP BİZİMLE BAĞLANTIYA GEÇEBİLİRSİNİZ
SEVGİLER
MASK OTOMOTİV

ilk önce hoş geldiniz dıscovery canel de bu ürünle ilgili (yaz aylarında) seyretmiş olduğum bir belgeselden sonra türkiyede olup olmdıgını çok araştıdım sizlere ulaşamamıştı . Yalnız

sitemizde büyük harfle yazmak (bağırmak anlamına geldiğinden) ve bu tip konuları ayrılmış bölüm haricinde konu etmek yasaktır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=20.0

bu bölümde yayın ve reklamınızı rahatlıkla yapabilirsiniz .

discovery ccanelde yayınlanan belgeseli de eklerseniz sizin için çok faydalı olacağı kanatindeyim tekrardan hoş geldiniz

Merhaba arkadaşlar Ordu Merkezde Esnaflık Yapmaktayım.30 yaşındayım Aktif olarak 3 4 yıldır bu spor ve uğraşla birlikteyim.Ordu Off Road Spor Kulübü Başkan yardımcılığı yaptım.ve ordu da bu sporu nasıl sevdirebiliriz bununla uğraştım ve halende TOSFED Ordu İl Temsilciliği görevini yürütmekteyim.Aracım Tam donanımlı Değil 1.6 JLX Suzukı Vitara 2000 model , ileriye dönük güzel donanımlı bir araç hedefliyorum..tüm arkadaşlara saygı hürmetler....Orduya yolunuz düşerse lütfen gece gündüz arayın başım üzerindesiniz 0 532 632 84 00

Resim 208.jpg

merso52' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Ordu Merkezde Esnaflık Yapmaktayım.30 yaşındayım Aktif olarak 3 4 yıldır bu spor ve uğraşla birlikteyim.Ordu Off Road Spor Kulübü Başkan yardımcılığı yaptım.ve ordu da bu sporu nasıl sevdirebiliriz bununla uğraştım ve halende TOSFED Ordu İl Temsilciliği görevini yürütmekteyim.Aracım Tam donanımlı Değil 1.6 JLX Suzukı Vitara 2000 model , ileriye dönük güzel donanımlı bir araç hedefliyorum..tüm arkadaşlara saygı hürmetler....Orduya yolunuz düşerse lütfen gece gündüz arayın başım üzerindesiniz 0 532 632 84 00

merhaba toprağım ancak yazın oralarda olabiliyorum kocaeli fakoff grubuna bağlıyın yazın memlekete gelince haberleşmeyi olursa ufak çaplı bir off-road yapmayı arzu ederim

(stadyumun ordaki kemer köprünün yanında sobacı necati şahin dayım oluyor ufak bilgi)

herkeze slmalar eray ben bu siteye üye olalı 2.5 sene olmuştur ama arazi aracımı alalı 1 hafta oldu artık bende aranızdayım tabi kabulederseniz :smiley: [attachment=1][attachment=1]

IMAG0122.jpg

Merhaba
Ben Abdullah ŞENGÜL
1971 Erbaa/Tokat Doğumluyum İstanbul Zeytinburnunda Oturuyorum,
Türk Telekom-TTNET Bayisiyim. Yaklaşık 1,5 Yıldır Gezenbilir Üyesiyim,
İki Ay Önce Grand Cheroke Aldım, Gezilere Katılıp Tanışmak İstiyorum Selamlar.

Fotoğraf234.jpg

teşekkürler ismail bey
bugün ilk defa aracı araziye soktum ve inanırmısınız eridim bittim geçmez ded.ğim yerden geçti çıkmaz dediğim yerden çıktı batarız dediğim yerden uçtu resmen halbuki henüz üzerinde doğru düzgün lastik yok yükseltme yok bu arabanın doğasındamı var ne bugünü hiçbir zaman unutmucamm :smiley:))

herkese selamlar.ismim salih.konyada ikamet etmekte ve burada esnafım.94 model 2.3 td opel frontera kullanıyorum.aracımda fazla donanım yok şuan için sadece sis farları , ön ve arka çeki demirleri ve yokohama 255 x 75 R15 lastiklerim var.imkanım oldukca hafif arazi etkinliklerinize katılmak isterim.sevgi ve saygılarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR