ZEUSSSS
Zirve
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
eyvallah...
Emwayyes' Alıntı:hoşgeldiniz iyi forumlarrr
eyvallah...
Emwayyes' Alıntı:hoşgeldiniz iyi forumlarrr
screamingeagle' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar
Adım Haluk 1965 istanbul doğumluyum istanbul sarıyerde oturuyorum evliyim 4,5 yaşında bir kızım var kereste ticareti ile uğraşıyorum.
OFF-ROAD sevgim içimde hep vardı ama taki bu güzel siteye uğrayıncaya dek bu siteyi buldum içimdeki ateş canlandı Sizlerin sayesinde buradan çook şey öğrendim bilgim kat ve kat siz değerli arkadaşlar sayesinde arttı artmayada devam ediyor profil resmindeki araç benim değil ama ona banzer bir araç almayı düşünüyorum burada iyice pişip doğru bir seçim yaparak.
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum yolunuz daima açık olsun.
maskoto' Alıntı:MERHABA ARKADAŞLAR,
BİR ÇOK OFF ROAD ARACINI DARBELERE KARŞI KORUYAN ÖZEL BİR SİSTEMİMİZ MEVCUT.SİSTEMİN ADI XTREME LİNERS...ARANIZDA UYGULATAN VARMI?PASLANMAYI ENGELLEYEN VE DARBELERE KARŞI KORUYAN SON İSTEM TEKNOLOJİ RESİMLERE BAKIP BİZİMLE BAĞLANTIYA GEÇEBİLİRSİNİZ
SEVGİLER
MASK OTOMOTİV
merso52' Alıntı:Merhaba arkadaşlar Ordu Merkezde Esnaflık Yapmaktayım.30 yaşındayım Aktif olarak 3 4 yıldır bu spor ve uğraşla birlikteyim.Ordu Off Road Spor Kulübü Başkan yardımcılığı yaptım.ve ordu da bu sporu nasıl sevdirebiliriz bununla uğraştım ve halende TOSFED Ordu İl Temsilciliği görevini yürütmekteyim.Aracım Tam donanımlı Değil 1.6 JLX Suzukı Vitara 2000 model , ileriye dönük güzel donanımlı bir araç hedefliyorum..tüm arkadaşlara saygı hürmetler....Orduya yolunuz düşerse lütfen gece gündüz arayın başım üzerindesiniz 0 532 632 84 00
eraylive' Alıntı:herkeze selamlar