Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,706
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

Merhaba arkadaşlar,
Adım, Bekir Demir 1982 Adana Pozantı doğumluyum.
Orman Mühendisiyim, Niğde Ulukışla Orman İşletme Şefiyim.
2006 yılında meleğe başlayınca otomatik olarak offroad'a da başlamış oldum.
daha önce Lada nivam vardı ama şimdi nal sesleri dağları sarsan 220 beygirlik 96 model grand cherokee sahibiyim.
kendimi çok şanslı hissediyorum.
sizlerle geçireceğimi umduğum bol çamurlu günlerin özlemini yaşıyorum...
saygılar sevgiler...

IMG_7583.jpg

Etiketler

Merhabalar;
Adım:Mert Deniz
Okul:Sdü-Bilgisayar
Meslek: Teknisyen (Atm teknisyeni)
Araç: Her ne kadar buraya uygun olmasada Clio3

İnşallah benide aranıza kabul ederseniz en kısa zamanda yüz yüze tanışıp,gezilerinize katılmak isterim.

Hepinize saygı ve sevgiler..

Merhabalar,
İsmim Ahmet, 52 yaşında, Ortopedi Uzmanıyım.
İstanbul'da yaşıyorum.
2004 model, 2.0 otomatik, 5 K, G.Vitara sahibiyim.
Hepinize iyi forumlar..

D:\önemli masa üstü\g. vitara

Ne demek kabul edersiniz...
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Merak etmeyin en kısa sürede bir arazi aracı mikrobu salar; sizi off roadcu yaparızzz :D :D :D
C.C.

mert89' Alıntı:
Merhabalar;
Adım:Mert Deniz
Okul:Sdü-Bilgisayar
Meslek: Teknisyen (Atm teknisyeni)
Araç: Her ne kadar buraya uygun olmasada Clio3

İnşallah benide aranıza kabul ederseniz en kısa zamanda yüz yüze tanışıp,gezilerinize katılmak isterim.

Hepinize saygı ve sevgiler..

merhaba buraya yazmayı unuttuğumu fark ettim hemen yazayım dedim...
Adım süleyman 1985 BURSA doğumluğum. Hvac teknikeri olarak çalışıyorum. Dağcılığa 16 yaşında başladım türkiyede kış tırmanışı yapmadığım önemli zirve kalmadı artık çıkamıyorum tabi :smiley: Ayrıca fotoğrafçılıklada ilgileniyorum şuanda çektiğim tüm resimler 1 yaşındaki kızımda olsa iyi fotoğraf çekerim... :smiley:
4X4 araç sevdam ben kendimi bildim bileli bende hep var ama hiç gün ışıgına çıkamadı bakalım kısmetse hurda bir lada arıyorum onu ufak ufak toplamayı düşünüyorum (şu ev kredim olmayaydı ahhh ahhh... :smiley: ) aranızda olamaktan büyük zevk duyuyorum.
Off road gezilerinize benide yancı olarak alırsınız çok memnun olurum sizlerin fotoğraflarını çekerim :smiley:
sağlıcakla kalın ...

mountaineer16' Alıntı:
merhaba buraya yazmayı unuttuğumu fark ettim hemen yazayım dedim...
Adım süleyman 1985 BURSA doğumluğum. Hvac teknikeri olarak çalışıyorum. Dağcılığa 16 yaşında başladım türkiyede kış tırmanışı yapmadığım önemli zirve kalmadı artık çıkamıyorum tabi :smiley: Ayrıca fotoğrafçılıklada ilgileniyorum şuanda çektiğim tüm resimler 1 yaşındaki kızımda olsa iyi fotoğraf çekerim... :smiley:
4X4 araç sevdam ben kendimi bildim bileli bende hep var ama hiç gün ışıgına çıkamadı bakalım kısmetse hurda bir lada arıyorum onu ufak ufak toplamayı düşünüyorum (şu ev kredim olmayaydı ahhh ahhh... :smiley: ) aranızda olamaktan büyük zevk duyuyorum.
Off road gezilerinize benide yancı olarak alırsınız çok memnun olurum sizlerin fotoğraflarını çekerim :smiley:
sağlıcakla kalın ...

Merhaba Size o zaman...
Bir de; cehaletimi bağışlayın "Hvac teknikeri" ne iş yapar ? :(

ccanlioglu' Alıntı:
Merhaba Size o zaman...
Bir de; cehaletimi bağışlayın "Hvac teknikeri" ne iş yapar ? :(
estafurullah ne demek...
Hvac teknikeri....
Aslında çok geniş iş kollarına sahip bir iş alanıdır...
Ama genel olarak Mekanik proje, soğuk odalar, havalandırma sektöründe gibi yerlerde çalışabilirler.
şu linki vereyim belki daha iyi anlatmış olur. :smiley:
http://www.5nnnnn1k.com/portal/meslekler-fakulteler-meslek-yuksekokullari/102692-iklimlendirme-ve-sogutma-teknikeri-ne-yapar-iklimlendirme-sogutma-teknikeri-maasi.html

merhaba
ben ali sarper
antalya'da yaşıyorum
akdeniz üniversitesi makina mühendisliği okuyorum
18 yaşındayım
aracım daihatsu terios 2005 1.3
:smiley:

Hepiniz hoş geldiniz safalar getirdiniz deponuz dolu tekeriniz çamurlu gönlünüz hoş ömrünüz uzun ve sağlıklı olsun :smiley:

Adım Burak. İngilizce öğretmeniyim.aranıza yeni katıldım.32 Yıldan sonra şöyle düşündüm de resmen ot gibi yaşıyorum. Belirli bir hobim yok ve olması gerektiğine inanıyorum artık. Baba ticaret ile uğraştığı için çocukluğumdan beri getir götür amaçlı 8 yaşımdan beri araba kullanırım.araba kullanmayı ve yolculuk etmeyi çok seviyorum. Forumu tesadüf buldum. şu an 2008 model bir megane 2 HB araç sahibiyim. bunun yanında ya bir arazi taşıtı ya da toros tarzı doğaya dayanıklı bir araç daha almak bu yıl içindeki hedefim. off road ve balıkçılığa özeniyorum.
----------
Bu arada 1 kere aracımla 2 kere de arkadaşlarımla Gürcistana gittim. çok güzel yerler. eğer arazi aracımı alırsam gürcistanın dağlık bölgelerine de gitmeyi planlıyorum.

burak55' Alıntı:
Adım Burak. İngilizce öğretmeniyim.aranıza yeni katıldım.32 Yıldan sonra şöyle düşündüm de resmen ot gibi yaşıyorum. Belirli bir hobim yok ve olması gerektiğine inanıyorum artık. Baba ticaret ile uğraştığı için çocukluğumdan beri getir götür amaçlı 8 yaşımdan beri araba kullanırım.araba kullanmayı ve yolculuk etmeyi çok seviyorum. Forumu tesadüf buldum. şu an 2008 model bir megane 2 HB araç sahibiyim. bunun yanında ya bir arazi taşıtı ya da toros tarzı doğaya dayanıklı bir araç daha almak bu yıl içindeki hedefim. off road ve balıkçılığa özeniyorum.
----------
Bu arada 1 kere aracımla 2 kere de arkadaşlarımla Gürcistana gittim. çok güzel yerler. eğer arazi aracımı alırsam gürcistanın dağlık bölgelerine de gitmeyi planlıyorum.

Hoşgeldiniz aramıza, Gürcistan'a geçmeden Artvin'de de cennetten köşeler bulabilirsiniz!

Merhabalar, ben de Gülcan. İstanbulda yaşıyorum ve İngilizce öğretmeniyim. Şu an için aracım yok maalesef ama kısa bir süre içinde almayı düşünüyorum. Yapılacak etkinliklerde ben de yeralmak isterim.

ben taha aslen trabzonlu olup saçma sapan bi memleket olan bilecikte yaşamaktayım. . . 2 senedir foruma üyeyim. . .
eskişehir anadolu üni. iletişim fak. sinema tv. bölümü okumakta idim bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım . . .
bu aralar iş bulamadığımdan ve can sıkıntısından 7/24 forum bekçiliği yapmaktayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri