Tanışma Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KML Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 604,700
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)

merso52' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Ordu Off Road spor kulübünde bu spora başladım. Genelde çevre illerde yapılan organizasyonlara kulüp halinde katılıoruz.Sivas sinop karabük samsun giresun kayseri gibi illerde düzenlenen organizasyonlarla epey bi arkadaşlarla tanıştım.eğlenceli bir uğraş zevk alarak ilgileniyorum. Ordu da TOSFED il temsilciliğini yürütüyorum.Yine ordu merkezde Kendime ait Kuyumcu mağazası işletmekteyim.kullandığım Araç ufak çaplı bir arazi aracıdır, Suzukı vitara 1.6 ...hepinize selamlar orduya hangi arkadaşımın yolu düşse lütfen bu numarayı arasın ,0 532 632 84 00 başımızın üzerinde yeri vardır gelen Gezenbilircinin ve bu camiadan her bir kişinin selamlar...

Etiketler

Merhaba arkadaslar.
ben marmaristen mehmet. 39 yasindayim .
turizm sektorunde calismaktayim. 1997 - 2006 arasi jeep safari turlarinda rehberlik ve soforluk yaptim . off road tecrubesi iyio sayilacak biri olarak araniza yeni land roverimle katilmis bulunmaktayim )))

01052011249.jpg

Ad - Soyad: İLYAS TALİPOĞLU

Doğum Tarihi ve Yeri: 1991 - Sivas

Memleket: Sivas

Semt: Merkez

İlgi Alanı: L200 HASTASIYIM ZORLU YOLLARI SEVİYORUM

ARACIM YOK ŞUAN ANCAK İLERİDE ALMAYI PLANLIYORUM KAMPLARA KATILMAYI ÇOK SEVİYORUM DOĞA AŞIĞI BİR İNSANIM

alp sana ulasamiyorum, burdan yaza biliyorsan msj atsana bana

Alfonse' Alıntı:
Selam,

İsmim Alp, fakat yakın arkadaşım olmayan, izin vermediğim, tanımadığım insanların ismimle hitap etmesinden haz etmem. Nickimi rahatlıkla kullanabilirsiniz....

Mekaniğe tapıyorum. 93' te, lise sonda 66WW ile kitap ve dergilerden gerçeğe dönüşen otomobil hobim, Lada Samara Sport Coupe, 87 Doğan, Alfa33, E21 BMW 3.23İ ile devam etti...

Yıllar önce, Ankara Otomobil Sporları Kulübü bünyesinde kurulan ilk Off Road komitesinde yer aldım. Şampiyonaya puan veren Ankara' nın ilk Off Road yarışının parkurunu, İSOFF ile içinde yeraldığım komite ve Kulüp Başkanımız Agah ÖRS ile hazırladım.

Akabinde, Compettion Hazırlığı Yapılmış 76 CJ5 Aldım. Yarışamadan sattım, kısmet olmadı...

Daha sonra sırasıyla Tempra, Uno, Tipo, 131, E30 BMW 3.20i Coupe sahibi oldum.

Şimdi; 95 5.2 V8 Grand Cherokee kullanıyorum ve aracımı imkanlarım dahilinde yol dışına hazırlamaya çalışıyorum.

93 yılındaki ilk WW' imden, şu anki son 13. makineme kadar, hepsinin arızalarını giderdim, tüm bakımlarını yaptırdım. Tam verim alınacakken iş bitti diye sıkıldım, sattım. Hepsinde kendimce bazı değişiklikler, modifikasyonlar yaptım. Hiç birine aldığım gibi binmedim, binemedim. Tahmin ediyorum, en iyi sahipleri ben oldum. Eski komşular, akrabalar sıraya girdiler, hep yabancıya gidiyor arabaların, artık aileden dışarı çıkarmıcaz diyorlarda, zevkleri benimle tutmuyor, biri short shifti beğenmiyor, öbürü kapıyı az buluyor, 2 kapıya tamam diyen 6 silindire olmaz diyor. Bende Satıyorum birine, gidiyor......

Doğumum 1974. 93 T.E.D. Ankara Koleji Mezunuyum, daha Sonra Educational Institude of American Hotel & Motel Association' dan Associated Degree aldım. Esas mesleğim otelcilik, ön bürocuyum. Seneler önce şehir otelciliğini bırakıp Bodrum' a yerleştim, iç çamaşırı ve bikini satıyordum.
2008 başında Ankara' ya geri döndüm.

Bu keyifli siteyi tesadüfen buldum ve paylaşımlardan çok faydalanıyorum. Umarım bende verimli olurum... Düzenlenen gezi toplantı v.s. katılmaktan zevk duyacağım...

Herkese yeniden Merhaba.....

___ Route 66' i Custom Üstünde Katetmeden Ölmeyeceğim!!! ___

mexmet44' Alıntı:
Merhaba arkadaslar.
turizm sektorunde calismaktayim. 1997 - 2006 arasi jeep safari turlarinda rehberlik ve soforluk yaptim . off road tecrubesi iyio sayilacak biri olarak araniza yeni land roverimle katilmis bulunmaktayim )))

Bende bi land alsam hem safarilere katılıp karnımı doyursam hemde landla gezmiş olsam ne güzel olur. :D

mexmet44' Alıntı:
Merhaba arkadaslar.
bizler gezenbilir ailesiyiz aramıza hoşgeldiniz defender bir ayrıçalıktık mersin bölgesi saim yel yolu mersine düşenlere daima kapımız acık

yeni gelen tüm aile bireyleri, hoşgeldiniz, Kars civarına yolunuz düşerse bilniz ki yalnız değilsiniz : )) bekleriz...

Merhaba tüm Gezenbilir Üyeleri,
Kullanıcı adım Calgan,
Adım İsrafil Çalgan 1957 Zonguldak doğumluyum , Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünde çalışmaktayım, daha önce cj5 vardı, Gezenbilir sitesini incelerken Defender 110 hastası oldum ve aldım ve simdi onunla siteden ögrendiğim le birseyler yapmaya çalışıyorum. Memur olduğum için şehir stresinden kaçıp dağlarda gezmeyi çok çok seviyorum. Çok güzel site yapmışsınız çok şeyleri sitenizden öğrendim.

Herkese merhaba,

Adım Umut Erdem Torun, Ankara'da yaşıyorum eskiden beri off-road'a ilgim vardı. En sonunda ihtiyaçlarımı karşılayacağını düşündüğüm bir Pathfinder sahibi oldum. Aslında bu siteyi daha önceden keşfetmiştim ve yavaş yavaş off-road konusunda bir şeyler öğreniyordum.Artık 4x4 bir araç sahibi olduktan sonra artık aktif olarak aranızda bulunmak istiyorum. Herkese selamlar!!

Merhaba gezenbilir ailesinin tum fertleri.
Hasan Gulden 1975 Istanbul dogumluyum
Doga ve arazi tutkunuyum her turlu doga sporlarina duskunum ama off-road bambaska,
Aracim Toyota hilux efsane kasa 1987 ln 65 ona kisaca kizimin takdigi isimle canavar diye bahsediyorum canavarim su an toplaniyor araclar bolumunde resimleri sizlerle zaman zaman paylasacagim bir resimde buraya ekliyeyim simdilik .... saygilar .

220.jpg

turkishjob' Alıntı:
Merhaba gezenbilir ailesinin tum fertleri.
Hasan Gulden 1975 Istanbul dogumluyum
Doga ve arazi tutkunuyum her turlu doga sporlarina duskunum ama off-road bambaska,
Aracim Toyota hilux efsane kasa 1987 ln 65 ona kisaca kizimin takdigi isimle canavar diye bahsediyorum canavarim su an toplaniyor araclar bolumunde resimleri sizlerle zaman zaman paylasacagim bir resimde buraya ekliyeyim simdilik .... saygilar .

maaşallah diyelim, güzel araç, kazasız belasız binmek nasip olsun sizlere ve cümlemize,

aramıza hoşgeldiniz....

Merhaba değerli üyeler,

Adım Kemal TORUN 1977 Bursa doğumluyum.

Site ile tanışalı henüz 10-15 gün oldu. Bu dönemde bir arazi aracı arayışı içerisindeydim. Bütçe ve beklentilerim dahilinde seçenekleri 2004 Grand Chrokee ve 2000 - 2001 Toyota Land Cruiser'e indirdikten sonra gönlümde ezelden beridir yatan arslanın ağar basmasıyla geçtiğimiz hafta sonu Antalya'bulduğum ve ilk görüşte aşık olduğum Land Cruiser'ime nikah kıydım.
İnşallah hayırlısı olur. Araç standart bir araç, değerli üyelerin paylaştığı modifikasyon bilgileri ışığında elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışacağımı ümit ediyorum.

Kara avcılığı ve zıpkınla balık avcılığı severlerdenim. Hal böyle oluncada doğayla baş başa olmaktan ciddi keyif alıyorum. Uğpraşlarımın tamamı amatör seviyede olup karınca kararınca keyif almaya çalışıyorum.

Arazi aracı geçmişime bakıldığından; Serüvene Lada Niva ile başlayıp 2001 Suziki Vitara ila devam etmiştim. Bundan sonrasını sizlerle birlikte paylaşarak devam ederiz inşaallah.

Herkeze keyifli muhabbetler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR