KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamlar Gezenbilir Ailesi,
aranıza yeni katılanlardan biriyim
adım Sezgin
Sakarya Üniversitesi Fizik 4. sınıf öğrencisiyim
3 yıl önce CJ almak ile başladı aktif offroad hayatım
ancak çocukluğumdan beri CJ hastalığım vardı ve kavuştum tatlı belama ;D
Merhaba bende yeni katılanlardanım
Ethem MİRELİ Off-road,u uzun zamandır izliyorum ve merakım vardı
ANTALYADA ikamet ediyorum emekliyim aracım GMC Sierra komyonettir.
İnşallah gezenbilir üyeleri,ile tanışmak kısmet olur.
slm arkadaşlar ismim mehmet ali pehlivanlar ist fatih te oturup aynı zamanda emlak gayrimenkul danışmanlık işyerim var hafif ofroad yapmaktayım maksadım ailem le mesire yerlerine mahkum olmadan doğanın güzelliklerinden faydalanmak, geziler olduğundada katılıp olduğunca ofroad yapmaktayım takribi 7 aydır offroad yapmaktayım görüşmek üzere
Merhaba Sevgili Gezenbilir Dostları;
Hayvanları ve doğa ile ilgili olan herşeyi çok seviyorum..
Bir seneyi aşkın bir süredir 1986 Model Nissan Patrol SWB sahibiyim..
Aracım ile birlikte edindiğim hertürlü bilgiyi aşağıdaki linkte yer alan günlüğüm ile sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.0
[attachment=1]
Merhaba bende yeni katılanlardanım
Ethem MİRELİ Off-road,u uzun zamandır izliyorum ve merakım vardı
ANTALYADA ikamet ediyorum emekliyim aracım GMC Sierra komyonettir.
İnşallah gezenbilir üyeleri,ile tanışmak kısmet olur.
sezgin bey dosya açılıp yazılacağını görmedim.
Benim tanışma yazısı sizin resimlerin altına geldiğini
gördüm nasıl silinceğini,de bilemiyorum.Sizden özür dilerim.
Tüm gönül dostlarına merhaba...
İstanbul B.çekmeceden Halil KIR polis memuruyum,bu virus nasıl bir şeyse,bulaştırana teşekkür ediyorum... yeniyim şimdilik çatalcanın çamurlarıyla güreşiyorum disko 2 'im var( 99 td5 ) özelliklerini yeni öğreniyorum, bu konularda yardımlarınızı bekliyorum . Etkinliklerimiz olursa katılmak isterim .
Çamurda lastiklerimizin kirlenmesi dileği ile ,
İstanbul B.çekmeceden Halil KIR polis memuruyum,bu virus nasıl bir şeyse,bulaştırana teşekkür ediyorum... yeniyim şimdilik çatalcanın çamurlarıyla güreşiyorum disko 2 'im var( 99 td5 ) özelliklerini yeni öğreniyorum, bu konularda yardımlarınızı bekliyorum . Etkinliklerimiz olursa katılmak isterim .
aramıza hoş geldin,sevgili halil aracın gerçek offroad aracı zamanla neler yapabileceğini göreceksin. burada sıkışıp kalma seni offroad sayfalarımızda görmek isteriz çamuru dert etme altın çamurada bulansa altındır.
herkese slmlar.
ben izmirden Adil DERİCİ. doğa ve doğa sporları tutkunu biriyim. off-road turlarına hiç katılmadım daha önce,genelde mtb grubu olarak off-road ruhunu hissediyoruz
izmirden aynı tutkulara sahip herkesle iletişim halinde olmayı isterim.doğa-doğa sporları-mtb-atv-serbest atlayış vs..
Adil DERİCİ vempire333@hotmail.com 0505-6056726 http://www.facebook.com/adilderici#!/adilderici
şimdilik sağlıcakla kalın