KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben 1969 İstanbul doğumlu bir Endüstri Mühendisiyim. Nissan Terrano ile başlayan off road maceram şimdi de 2008 Pajero ile devam ediyor. Mitsubishi dağ bayır gezmek için hem kiloda hem de masrafta ağır olur diye bir de 1989 Defender 90 aldık bir komşum ile ortak. Genelde Çekmeköy ormanlarında geziniyoruz çamurlu günlerde.
coskun by ve tum arkadaslara tekrar burdan hosbulduk dıyorum herkesle yakın zamanda tanısmak umuduyla hayırlı haftalar dılıyorum herkese ıyı calısmalar.arif
Yaklaşık 4 aydır siteye üyeyim ama fazla siteyi gezmiyordum artık gezmem gerektiğini düşünüyorum.Kısaca kendimi tanıtayım 1987 Trabzon Doğumluyum Trabzonda özel bir hukuk bürosunda icra servis şefi olarak çalışmaktayım vazgeçilmez tutkum cj ve anadoldur 5 ayda iki tane cj 5 aldım hafta sonları onlarla idare ediyorum günlük araç olarakta kullanıyorum. Sanayı o kadar bağımlılık yaptıkı bende artık zevk olsun dıye haftada bir kaç kez muhakkak uğruyorum.Böyle bir konu üzerine bu kadar çok arkadaş bulmak gerçekten çok güzel bir duygu onun için herkese çok teşekkür ediyorum.