KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
[attachment=1] Merhabalar ben ferit albay Tekirdağda oturuyorum ve lokantacıyım aslen Rize hemşinliyim bende land rover'cı oldum arabam gördüğünüz gibi land rover defender şuan ardeşende boyada inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur
Selam ben Atilla Alkan 1969 doğumlu İstanbul şileliyim , çamlıcada oturuyorum . Askerlik zamanlarımdan 1990-1991 siirt il jandarma garaj çavuşu ve komutan şöfürü olarak görev yaptım , kendi zimmetimde 1 açık bir kapalı ve garajda 17 land rover defender le uğraştım sonunda kendimede bir 1991 defender 110-83 aldım (ama telekom çıkma ) .siteyi epeydir takip ediyorum.
merhaba orhan ciritcioğlu 1971 Ankara ankarada market işletiyorum fırsat buldukça kendimi doğaya bırakıyorum aracımı alalı 2 ay oldu arazi ferformansını yüksetmek için araca yükseltme yaptıracagım buluşmak tanışmak dileğiyle hoşçakalın
İç mekan çocuk oyun parkları üretimi yapan bir firmam var.
1 sene kadar önce bazı arkadaşlarımın teşviği ile offroad ile tanıştım. Geçen sene bir Jeep Cherokee aldım ama tecrübelenemeden sattım.
3 gün önce, çok almak istediğim Discovery V8i sahibi oldum. Aracımı ve offroad bilgilerimi geliştirmek istiyorum. Ayrıca Bursa Offroad Kulübü üyesiyim.
Hayırlı olsun, Bursa'da Disco sayısı iyice arttı 4 (2 Tdi, 2 V8) olduk. Buroff buluşmasında tanışmak dileği ile
Gürkan
piekaan' Alıntı:
Merhabalar,
İsmim Kaan Ülker.
Bursa' lıyım ve Bursa' da yaşıyorum.
İç mekan çocuk oyun parkları üretimi yapan bir firmam var.
1 sene kadar önce bazı arkadaşlarımın teşviği ile offroad ile tanıştım. Geçen sene bir Jeep Cherokee aldım ama tecrübelenemeden sattım.
3 gün önce, çok almak istediğim Discovery V8i sahibi oldum. Aracımı ve offroad bilgilerimi geliştirmek istiyorum. Ayrıca Bursa Offroad Kulübü üyesiyim.