Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Hakan Budak. İsoff üyeleri beni zaten tanırlar. Platformunuzu ve gelişmeyi takip ediyorum, buradaki muhabbete de izninizle katılmak ve değerli bilgilerinizi paylaşmak isterim.
1996 senesinden beri aktif olarak off-road hobisiyle uğraşıyorum, çocukluktan beri de kamp, MTB, gezi, trek, dalma, fotograf filan yuvarlanıp gidiyoruz.
İsoff genel sekreterliği gibi idari görevler de yaptım. 2002-2007 arası üstad Mehmet Becce ile Suzuki takımında yarıştım. 2004-2005-2006 yıllarında Becce ve İsoff'tan arkadaşlarımızla Trophy'ler düzenledik. Yunanistan, Bulgaristan vs. balkanlarda trophy yapıp biraz dağ bayır tepmişliğim ve bu hobiye uluslararası arkadaşlığı katmışlığım vardır.
Kemerburgaz yakınındaki adı orayı ilk keşfeden sevgili köpeğim LOPEZ'den gelir. Ekteki resimde benim eski Land Rover ile arkada gezinen Lopez görünüyor.
Bugüne kadar 1 adet Land Rover (dışı land, mekaniği amerikan yapıp rahatlamıştım), 2 Jimny, 1 Suzuki Bandit 1200, 2 Hayabusa, 1 scott bisiklet, birkaç warn vinç, muhtelif çap ve markada lastik, bir sürü çadır buruşturmayı başardım. Yarış ve antrenman araçlarının da buruşturulmasında yardımcı oldum .
Şimdi 1 adet 98 ZJ 5.2 edindim, bazılarınız bilir. Hafiften test ediyorum, 2" yükselterek başlıyorum kurcalamaya.
Görüşürüz. [/size] [attachment=1]