KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
noyan abi selam bende devrekten fatih seni eskiden tanırdım fakat yas farkından dolayı sen belki tanımazsın ben krizantem tekelin karsısında fatih tekel ;D saygılarımla arada burayada ugra cayımı içmeye ;D
Merhaba ben Ziya Akalın. 53 yaşındayım.Evli ve 2 çocuk babasıyım. Fizik Mühendisi ve aynı zamanda Endüstri Mühendisiyim. Bu sene emekli oldum. 1993 ten beri Lada Niva kullanıyorum.Çocuklarım; Efe 12, Defne 10 yaşındalar. Eşim Bilkentte öğretim görevlisi.Emekli olsam bile çalışmak kanımıza işlemiş, bir fabrikada yöneticilik yapıyorum. Tüm arkadaşlara iyi günler dilerim. Saygılarımla
Merhabalar abilerim ablalarım ve kardeşlerim. Sitenizi takip etmeme rağmen daha yeni üye olabildiğim için hepinizden af diliyorum. Öncelikle kendimi tanıtıyım ben Cemal Sobutay 25 yaşındayım Ankaralı olmama ragmen Kıbrısta Lefkosada yasıyorum ve Kıbrısta bir gazetede grafikerim. Bende aynen sizler gibi bir off road ve doğa hayranıyım.Burada hem sizinle tanışmak ve konuşmak hemde danışmak isterim.
Merhaba Izmirden Bahadir Tiryaki 50 yasinda halen aktif olarak off road yapabiliyorum. Sitenizi uzun zamandir takip ediyorum ama ancak uye olmaya vakit bulabildim.
2000 model V 6 3000cc duz vites bir Galloper kullaniyorum.Bilgisayar bilgim zayiftir resim yuklemek gibi zor isleri beceremem ve hatta bu kadar yazmak bile marifet benim icin.
Herkese kirimsiz surusler dilerim.
Ben Hasan istanbuldda yaşıyorum 31 yaşındayım.. off road aracım yok ama hayellerim var bir gün kısmet olursa bende alacam inşallah..
ama aracım yok diye düzenlediğiniz off road gezilerine katılamam diye düşünmüyorum şimdiden söyliyeyim olan gezilere kaynak yapacam, olmadı aracımlda (polo) gelebildiğim yere kadar gelecem peşinizden ;D ;D
Aracınız görüntü olarak temiz görünüyor ama Allah Aşkına o lastikler, o jantlar olmuş mu hiç ? Bu arabaya şahin jantı
Aramıza hoş geldiniz.
C.C.
CmL-S' Alıntı:
Merhabalar abilerim ablalarım ve kardeşlerim. Sitenizi takip etmeme rağmen daha yeni üye olabildiğim için hepinizden af diliyorum. Öncelikle kendimi tanıtıyım ben Cemal Sobutay 25 yaşındayım Ankaralı olmama ragmen Kıbrısta Lefkosada yasıyorum ve Kıbrısta bir gazetede grafikerim. Bende aynen sizler gibi bir off road ve doğa hayranıyım.Burada hem sizinle tanışmak ve konuşmak hemde danışmak isterim.
Merhaba arkadaşlar Ordu Off Road spor kulübünde bu spora başladım. Genelde çevre illerde yapılan organizasyonlara kulüp halinde katılıoruz.Sivas sinop karabük samsun giresun kayseri gibi illerde düzenlenen organizasyonlarla epey bi arkadaşlarla tanıştım.eğlenceli bir uğraş zevk alarak ilgileniyorum. Ordu da TOSFED il temsilciliğini yürütüyorum.Yine ordu merkezde Kendime ait Kuyumcu mağazası işletmekteyim.kullandığım Araç ufak çaplı bir arazi aracıdır, Suzukı vitara 1.6 ...hepinize selamlar orduya hangi arkadaşımın yolu düşse lütfen bu numarayı arasın ,0 532 632 84 00 başımızın üzerinde yeri vardır gelen Gezenbilircinin ve bu camiadan her bir kişinin selamlar...