Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,688

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

ZMURATA' Alıntı:
Merhabalar,
Tekne ve karavan hayalleri kurup, Ege'de bir sahil kasabası ararken buldum Sizleri..
Bir reklam firmasının mali işler sorumlusuyum.
8 ay önce sigarayı bıraktım. (Benim için çok önemli, 22 yıl içtim o yüzden yazıyorum:smiley:))
Üsküdar'da oturuyorum, 10 yaşında bir oğlum var, fırsat buldukça yelken ile ilgileniyorum.
Ofiste düzgün bir foto bulamadığım için bu ucubeyi !! koydum şimdilik...
En kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle,
Murat

Demeyin Murat bey Division bell o,bu arada yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.

gezenbilir ailesinin her geçen gün daha da büyümesini sevinçle karşılıyorum..yeni üye olan arkadaşlar, hoş geldiniz ....

Ankara'dan onyedi yıllık Şafak ben. Balgat Endüstri Meslek Lisesi Makina Bölümü öğrencisiyim. TAI' de staj göreceğim bu sene. Teknik resim programları hakkında kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Yeri geldiğinde karınca kararınca yardım da etmek isterim size. Photoshop, 3d Studio Max gibi grafik tasarımla ilgili programlar da kullanırım çok iyi olmasa da. Zaman zaman teknik olmayan resimler de yaparım( http://mofpolm.deviantart.com ). Amatör olarak gitar çalmaktayım. Grubum da var. Sizler onyedi yaşınızdayken neler yaptıysanız ben de o tip şeyler yapıyorum yani. Bu arada en büyük hayalim karavanım ve karımla ömür boyu etrafı uzun çamlarla kaplı bi göl kenarında yaşamak. İnternet yok, televizyon yok, insan yok.. Evet. Selam.

Arkadaşlar hoş geldiniz,Şafak umarım emeline kavuşursun,bu yolda olmak bile güzel,Deviantart favori sitelerimdendir,cgsociety ile birlikte,çalışmalarında başarılar.

Yeni arkadaşlara benden de hoşgeldiniz dilekleri...

Şafak'ın yaptıkları ve yapmak istedikleri gerçekten etkileyici. Bütün hayallerini gerçekleştirmesini diliyorum.

Bu arada, burada başka deviantart'çıları da görmek ne güzel. Her ne kadar epeydir güncellemedi isem de benimkisi (tahmin edilebileceği üzere >:smiley: ) http://ta2rx.deviantart.com

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar hoş geldiniz,Şafak umarım emeline kavuşursun,bu yolda olmak bile güzel,Deviantart favori sitelerimdendir,cgsociety ile birlikte,çalışmalarında başarılar.

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum efendim.

TA2RX' Alıntı:
Yeni arkadaşlara benden de hoşgeldiniz dilekleri...

Şafak'ın yaptıkları ve yapmak istedikleri gerçekten etkileyici. Bütün hayallerini gerçekleştirmesini diliyorum.

Bu arada, burada başka deviantart'çıları da görmek ne güzel. Her ne kadar epeydir güncellemedi isem de benimkisi (tahmin edilebileceği üzere >:smiley: ) http://ta2rx.deviantart.com

İyi dilekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Deviantart hesabınızı inceledim. Bir ergenin yorumunun sizde ne kadar değeri vardır bilmem ama gerçekten çok hoşuma gitti. Hep istedim bir fotoğraf makinam olsun. Olsaydı sanırım sizin gibi çoğunlukla doğa fotoğrafı çekerdim. Deviantwatch'uma ekliyorum hemen sizi :smiley:. Saygılar.

Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum iyi akşamlar diliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR