Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KEMAL BEY MESAJINIZI YENİ GÖRDÜM KUSURA BAKMA BENİM KARAVAN 13.5 TUR BUNA GÖRE DİZAYIN ETİM ŞEKİL ŞÖYLE ORTA KPIDAN İÇERİ GİRDİYİN ZAMAN SOLA DOGRU ARKA KAPIYA SIFIR 65.75 BANYO VE V.C. HEMEN MUTFAK TEZGAHI LE BİCİMİNDE ODA ŞÖYLE 90.110 MUTFAK TEZGAHIN ALTINDA BUZDOLABI LAVOBANIN ALTINDA CATAL KAŞIK TABAK VESAYRE DOLABI ÖNEDOGRU OTURMA GURUBU YEMEK MASASI YAKLAŞIK OLARAK UFAK TEFEK DOLAPLAR DİZAYIN BÖYLE KOLAY GELSİN SELAMLAR
Siteye yeni üye oldum. Grafik tasarimcisiyim. Emekliyim ve home ofis çalisiyorum. Esim sayesinde karavan dünyasina adim attik. Aracimizi aldik ancak henüz içini
dizayn etmedik. En kullanisli ve en ekonomik nasil hallederiz arastiriyoruz. Esim "ta2rx" aylardir "gezenbilir.com" sitesinde yasiyor diyebilirim. Çok yararlandigi kesin.
Çünkü aracin iç dizaynini kendisi yapmak niyetinde. Bense isin daha çok gezme ve karavanla yasam kismiyla ilgiliyim. Dizayn konusunda da yardimci olmaya
çalisiyorum. Tüm bu sebeplerden dolayi artik üye olmani zamani dedim. Tekrar herkese merhaba...
Sn Hüseyin Işıl tecrübeli bir dostu daha aramızda görmek ne güzel. Hoş geldiniz.
Sn Ayşe59 dostlar arasına hoş geldiniz. Aracınızı gönlünüzden geçtiği şekilde dizayn ederek mutlu, güzel geziler yapabilmenizi dilerim.
Arkadaşlar aranıza 1. Taraklı Festivalinde gezenbilir arkadaşların sayesinde 30 arkadaşımızla tanışmış oldum, ben Arslan Tepedelen ssk emekli Toyota 2008 HIACE aracımı karavana dönüştürmek üzere donanım açısından önerilerinizi bekliyorum. Selam ve saygılar