Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 630,688
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

sitedekii tüm arkadaşlara teşekür edrim birgün mutlaka biyerlerde karşılaşacagız enkısa zamanda karşılaşmak üzere saygılar

Etiketler

Canım Abilerim ve değerli arkadaşlarım evet kaltılmak için çok arulamıştım ama malesef olmadı neden derseniz plan tamamen değişti.Artık temelli USA yerleme kararı aldım ve dün vizemi aldım sizleri hiç bırakmak istemezdim ama sadece oğlum için iyi bir gelecek sağlamak için bu yaşta hayat tarzımı değiştirerek böyle bir karar aldım lütfen hakkınızı helal edin hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum sizler çok değerli insanlarsınız

dergelen' Alıntı:
Canım Abilerim ve değerli arkadaşlarım evet kaltılmak için çok arulamıştım ama malesef olmadı neden derseniz plan tamamen değişti.Artık temelli USA yerleme kararı aldım ve dün vizemi aldım sizleri hiç bırakmak istemezdim ama sadece oğlum için iyi bir gelecek sağlamak için bu yaşta hayat tarzımı değiştirerek böyle bir karar aldım lütfen hakkınızı helal edin hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum sizler çok değerli insanlarsınız

Deniz hocam bizde seni tanımaktan çok mutluluk duyduk,aldığın karar hayırlı olsun hem uzak olsakda internet denen bir şey var ve bizim yurt dışından yazan çokca arkadaşımız var gittiğin yerden katılımını bekleriz hatta oradan bir karavan alıp yaptığın gezileri bizimle paylaşırsın.

dergelen' Alıntı:

Şansınız açık olsun güle güle

Ömer Abi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekklür ederim sağolasın bu şansa çok ihtiyacımmmmmmmmm var soğlasın tüm değerli aiblerime burda bir kere daha saygılarımı iletiyorummmmmmmmmmmmm

Sevgili küçük karavan dostumuz Taylan,hoşgeldin.Bu tutku aileden gelmiş olmalı diye düşünüyorum,doğru mudur?

yok, hayır aileden gelmiyor.önceden karavan görürdüğümüzde en çok benim ilgimi çekerdi.zaten motorlu taşıtları da çok sevdiğimden sanırım.ama bu fikri söyleyince(karavan) hoşlarına gitmişti.

Bir gun hayallerindeki karavana sahip olmaya niyetlenen bir arkadasiniz olarak hepiniz merhaba demek istiyorum.
40 yasindayim Yurtdisinda yasamaktayim. Sayesinde bir cok sey ogrendigim ve ogrenmeye devam edecegim konular icin tesekkur ederim.

Saygilar,
Hasan Kaya

Merhabalar, eşim 1 hafta önce forum üyesi olmuş fakat kendini tanıtmamış, şimdi o görevi ben üstleniyorum, biz Muğladan yazıyoruz , eşim Nur ve ben Kemal, karavan yapma amaçlı bir araç aldık, forumunuzdan oldukça faydalanarak bunu karavan şekline dönüştürmeye çalışıyoruz, şu an plan aşamasındayız, foruma emeği geçen tüm üyelere teşekkür ederiz.
Aracımız iveco 15,6 m3 panelvan, herkeze kolay gele.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR