Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 631,351
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

Sayın Ömer Adil, Kaz Dağları ile ilgili linki göndermişsiniz, çok teşekkür ederim, uamrım öyle bir seyahat tekrar edilir, sitede yeni olduğumdan, buradan size mesajım ulşaırmı bilemiyorum, saygılarımla
tekrar teşekkürler...

Etiketler

Herkese merhabalar,

bir süredir okuyucu olarak aranızda yer almaktaydım, karavanlara olan ilgim işim gereği başlamış olsa da sonraları bu yaşam tarzına hobi anlamında da ilgi duymaya başladığımı fark ettim, henüz bir karavanım yok olsa da, teknik konularda yürütülen fikirlere katkı koyacağımı, ve sizlerin tecrübelerinizden yararlanacağımı umuyorum,

Herkese İzmir'den Sevgi ve Saygılarımla,

İskender Kökey

İskender Bey, hoşgeldiniz. :smiley:
Teknik konular başta olmak üzere diğer konularda da katkınızı bekliyoruz.

Cavid Sezen

İskender hoş geldin...

Teknik konularda senden epeyce istifade edeceğimizi şimdiden hissedebiliyorum.. Bu yaşam tarzının ve karavanın insan hayatına katabileceği artılar gerçekten çok fazla, buna inan... Umarım sen de bir gün düşüncelerini pratiğe dökme şansı bulursun.

Cem Bey, Cennet&Yücel Çifti (hitabımda kusur varsa affola), teşekkür ederim, forumda yada daha iyisi bir kampta görüşmek dileğiyle :smiley:)

İskender kardeş, hoşgeldin. Kısa zamanda tanışmak ve (karavanlı yada karavansız farketmez), teknik
bilgilerinizden de istifade etmenin dışında bir arkadaş kazanmış olmanın keyfini hep beraber yaşarız..
sevgiyle kal..

Başak Hanım, siz de hoşgelmişsiniz.Gezmeyi arkadaşlığı ve dostluğu sevenlerin arasında
yerinizi alacağınızdan Bir Ankara'lı olarak eminim..sevgiyle kalın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR